Snoriga hälsningar

Hej allihopa, idag tog jag faktist ledigt från skolan. Jag var tvungen kunnde inte prata/andas imorse, men det bästa var att efter baar några timmars vila så kändes det genast bättre :) Så imorogn blir det skola igen. När jag vilat lite gick jag och drack te med underbaraste flickorna <3  Helgen kommer  bli jättebra känner jag Fredag ska jag festa med min Sofia, lördag blir det först mys med Niklas sen tv-mys med Sofia, Sen jobba på Söndag! Nej nu ska jag locka håret ( kolla hur det ser ut ;D ) och ta en kopp te sen blir det sova.
 
I love you <3



/ Kram M

Bad day.

Vaknade imorse och var toksjuk men var tvungen att pallra mig iväg till skolan iallfall. Innan skolan skulle jag till tandis igen och dra ut den sita tanden , och idag gick det inte alls bra. Var jättejobbigt allt gjorde tusen gånger ondare än vanligt. Måste vara eftersom jag är sjuk, blir mycket känsligare då. Efter det hade vi gympa och jag snubblade på min egna for när jag sprang på löpbandet och nu är mina knän som två vattenballonger :/ ajaj. Snart blir det till att sova, har lite plugga innan det men sen är det god natt för min del. Ska bara ta en kopp te innan.


/ Kram M

Tisdag

Var i skolan idag trots att jag är dunder förkyld, men har inte så mycket val eftersom jag fich reda på att jag hade ganska hög frånvaro, men nu har jag lovat mamma, lärare och Niklas att sköta mig så det är bara gilla läget. Bra saker idag: Jag fick reda på att jag ligger på VG i arbetsmiljö och säkerhet, plus att jag, sarah och sandra har kommit på världens grej till våran redovisning nästa vecka. Dåligt: jag är total förkyld, har massa plugg och är trött som en dåre! Niklas är och spelar poker, ni vet som han brukar på Tisdagar, och Kroken är osocial bara för han ligger i sin hängmatta och sover. Just nu sitter jag med en tom te kopp som behöver påfyllning, sen blir det ett bad med eucalyptus olja :).


Prinsen i hängmattan <3

/ Kram M

>.<

DAGENS humör:  Glad
DAGENS vill ha: Nya kläder till helgen (a)
DAGENS klädsel:  Mjukisbyxor, boxar linne :) 
DAGENS smink: Ingenting 
DAGENS frisyr: Knut på huvet a la spears
DAGENS låt: Thomas O´malley (från aristocats xD) 
DAGENS händelse: lååååååång skoldag.
DAGENS planer: Vila, plugga och försöka bli frisk.
DAGENS dummaste: Snorig näsa och irriterande hals.
DAGENS saknad: Sofia och Zandra.
DAGENS bästa: Vart klara med materialkunskapen (y)
DAGENS köp:  Kaffe

Sjuk :/

Blä , jag som klarat mig hur länge som helst från förkylning. Men nu så ska den komma , det är ju typiskt. Jag kan tänka mig att det finns två systrar som ligger bakom det? haha. Nej men sofia och zandra har ju båda varit förkylda och nu är det min tur. Kom nyss hem efter att ha varit på stan och leta praktik vilket värkar svårt i denna stad. Men har nog ett ställe på G, hoppas vi iallafall. Nej nu ska jag bädda om mig själv, ta en kopp te, slänga på en film och gosa med lillfisen ( Kroken ).

Nån tycker synd om sin mamma :) <3


/ Kram  M

Stammis

kom nyss hem från tandläkaren, är stammis där vill jag lova. Drog ut tredje tanden idag, fjärde och sista kommer ut på onsdag morgon. Idag är det bara sju dagar kvar till jag får min snygga tandställning! Undra hur det kommer se ut? :O Inte allt för snyggt iallafall ;D Idag har vi prov i skolan, stil- och kulturhistoria, inte bra måste plugga lite till sen. Men nu ska jag först ta mig en kaffe. Ha det bra <3


/ Kram M

2009

Jag sitter nu och hoppas på att 2009 ska bli ett toppen år, jag hoppas så att det blir bättre än 2008. Orkar inte vara osams med an massa folk, inte ha kontakt med folk. Jag vet att vissa saker kanske aldrig kan bli som jag en gång hade det, men man kan alltid göra saker bättre. Just nu känns det iallafall som att livet är på väg uppåt, jag hänger med i skolan och på den personliga fronten känns det bra. Har även nu kommit på att jag ska ta tag i livet på ett häsosamt sätt också, tänkte om någon skulle vilja börja jogga/promenera med mig några dagar i veckan? Skulle vara trevligt.  Har även på det sättet kanske glömma de depressionerna jag brukar ha. Eftersom de ofta kan komma med att jag känner mig ensam/tjock. Om man då både rör på sig och pratar med någon kan det kanske vara bättre? Jag hoppas det :)

En sak till, jag håller på att planerar för fullt inför min 18års dag. Jaja jag vet att det är lång tid kvar men har tänkt att kanske ha ABBA/70- tal eller 80-tals tema? Vilket låter roligast? ABBA-tema kan ju vara något eftersom de höll på så länge finns det ju massor av kläder att välja på. 70- tal är ju också kul kan man ju vara hippie eller något annat men jag vet inte. Ni får gärna komma med förslag. Kommer skicka ut inbjudningar senare till alla, men man får redan nu säga till om man är intresserad av att komma så jag vet om vi kan vara kvar hemma eller om jag kommer behöva hyra lokal ;) 


/ Kram  M

Helgen

I Fredags satt jag först hemma och stirrade på let´s dance efter det så vart det en lång promenad med Olivia och Linda.g. Var kul att träffas och snacka lite eftersom vi inte ses så ofta, vi får ta och göra om det någon dag tycker jag :) Igår så var jag med Sofia, Zandra och Johnny, vi tog en kaffe och pratade lite smått. Efter det gick jag hem till mamma för att syster hade köpt en present till Kroken, en sådan "hängmatta" som jag ville köpa till honom. Så jag blev nog gladast, men såg i morse att han sov i den iaf. Senare på kvällen var jag med Sofia kollade på Körslaget och Wallander. Snart bär det av till mormor så kissen får leka av sig lite, och förhoppningsvis vara trött ikväll. För ikväll ska jag plugga och eventuellt baka, då vill jag inte ha en katt springandes överallt. Har även tänkt fixa lite hemma så vi blir färdiga med allt snart.  Nej nu måste jag fixa mig själv lite innan mamma kommer, ha en bra dag.

Mirabell, du är saknad. Finns ingen bättre än du <3




/ Kram  M

11 månader

Idag har jag och Niklas varit tillsammans i elva månader, och fler ska det bli. Jag älskar dig Niklas Greén <3



Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

 Aldrig ska jag sluta älska dig du är allt jag har
och allt jag ber om hoppas tror och vill att du
ska hålla fast vid mig att du är där för mig som
jag är där för dig ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar allt annat må försvinna
om du blott stannar kvar för också när jag tvivlar
det känns som allt är slut jag sjunker ner i hjälplöshet
och inte hittar ut  ♥

Frisyr

Idag har vi varit hos frisörerna på besök och fått fina frisyrer med blommdekorationer i :) Min frisör gjorde en liten busig frisyr med två orkideéblommor och hyperikumbär , vart snyggt faktist tänker ha kvar det i kväll tror jag. Vart lagom mycket liksom, inte överdrivet. Annars har jag itne gjort så mycket, vart hos mamma en stund med kroken och ätit, gott vare. Åt resterna från igår så jag och Niklas lagade enchiladas :) Ruskigt gott faktist. Idag skulle väl Sofia komma över en sväng, vet inte om vi skulle parta eller om det blir en lugnkväll med singstar och let´s dance. Niklas är ute nu och handlar med Erik och dom skulle förhoppningsvis köpa med mat hem , haha. Sen lovade Niklas att vi skulle byta gardiner och plocka lite hemma innan han går iväg. Ha det bra <3

Fint? :)

/ Kram M

Matte B

Sitter hemma nu och pluggar, för "ovanlighetens" skull. Måste göra lite matte, eftersom jag försov mig förra Onsdagen och ligger lite efter. Snacka att det är tempo på matte B kursen, och så mycket nytt! Det är inte så svårt igenkligen, men innan man riktigt fattar så är det bara skit. Men iallfall igår så hade vi nior på besök som fick göra solitärer, för er som inte vet  så är det alltdå en blomma med några strån eller blad till. Och så fick vi berätta lite om vad vi tyckte om skolan osv, efter det så träffade jag Johanna och lille Lukas :) Johanna var gullig och bjöd mig på mat , tack så mycket :) Så får vi ta en fika nån gång då jag bjuder ;D Sen idag har det väl varit skolan, var faktist en ganska kul dag med relativt bra lektioner. Efter det vart det träffa Sofia och Zandra en stund för att snacka, det var trevlans! Har saknat er. Nu känner jag verkligen längtan efter Mirabell också , så typiskt när jag inte har några bra tider så jag kan åka ut till stallet, men ska snart jobba så då kan jag åka ut och träffa henne en stund iallfall. Nej nu blir det en kaffe till madame michelle, sen sova. Ha det bra <3

Självklart ligger filuren i mitt knä och sover :)


/kram M

en typisk jag

Vi fick ju sluta tidigare idag som sag och jag var fast besluten att jag skulle hem för att plugga och på så sätt få hjälp av Niklas. Men vad gör lilla michelle? Jo hon lägger sig och total somnar och sover tills nu! Det är så typiskit mig. Som tur är så har jag världens bästa pojkvän som har lagat kyckling och ris till mig. Så nu blir det äta sen plugga, sen sova igen. Och hinna med Kroken skulle ju vara trevligt. Och kanske Niklas? Nej fy vad tiden rinner iväg. Snart är man väl åttio år, har löständer, käpp och sitter och klagar på allt man kan komma på. Ni får ha det så bra <3


Han, ni vet, den lilla killen <3


/ Kram M

Hej skolan

Sitter i skolan nu , ska snart lyssna på syotanten Kerstin, måste prata om induviduellavalen. Ska läsa Matte C och Engelska B , eftersom jag som tänkt ska bli lärare och måste ju komma in på lärarskolan :) Efter det så blir det hemgång för att plugga på lite matte, svenska och kultur&stilhistoria, snacka bajs. Men det måste ju göras, tur att man kan göra matten på tåget iallafall. Fast matten är ju det roligaste :P haha. Nej nu ska jag kila vidare så jag kommer hem till min lillbebis snart. Ha det.

/ Kram M

Ge mig vila!

Min kropp är helt slut vet inte vad som sker, tror mest jag är trött efter allt pluggande. Kan väl bli så kan jag tänka mig. Igår var jag med Sofia direkt när jag kom hem, tog en kaffe först och bara snacka. Sen blev det Let´s dance :) Åh, Laila Bagge var ju grymt bra måste jag säga. Efter det så kolla vi på Runaway Bride, mysig film med Julia Roberts och Richard Gere. Den kan jag rekomendera för er alla freak som gillar mycket drama. Sen blev det lite Scrubs, efter det gck jag hem och tok somna ;D Idag har jag settat och kollat på Crowned, sen varit hos mamma och ätit pizza. Kom hem tittade på Körslagen och vart deprimerad över att Robban åkte ut. Hur fan röstar folk? Inte med öronen iallafall måste vara arslet! Men men , imorogn ska vi ha en liten städdag hemma, Niklas ska boka tvättstugen också hoppas jag. Nej nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och kolla Wallander/spela backpacker. Svar ja, kan göra två saker samtidigt :) Sen blir det nog sängen och somna till Schinders List. Natti <3


/ Kram M

Prov

Skrev nationella i engelska idag, var faktist inte så svårt som jag trodde utan ganska lätt. Och nu vet jag nästan vad jag ska lära på IV-valet nästa år, har pratat med Maria och funderar på att läsa Matte C och Engelska B tillsammans med henne och Sandra. Jag vill ju bli lärare, för er som inte visste, och tror nämligen att jag behöver engelska B för att komma in på lärarutbildningen(?) Jag vill ju bli lärare på högstadiet och lära ut matte eller svenska. Men ingen vet ju vad dom händer i framtiden ;D Imorogn blir slapp dag iallafall först floristik sen svets :) Efter det ska jag kolla om Sofia flickan vill hitta på något, det var ju ett tag sen. Men vad ska man göra måste ju tyvärr låta skolan komma i första hand. Har även sett att jag ha studiedagar jag inte visste om (Y) Ska kolla med mamma om man kan följa med till jobbet? hihi.. Nej nog för nu, ska ta en kopp kaffe sen ska jag och min pojkar hem till mamma för att laga mat. Wok ska vi göra. Ha det bäst alla <3

Jag vill ha sommar och vara med bästa Mirabell <3


/ Kram M

Tandis.

Var nyss hos tandläkaren, gick snabbt som tusan den här gången så jag hann hem och vila lite innan tåget går. Kroken beter sig allmänt puckat, men antar att han är inne i trotsldern den lilla busen. Eller kan en katt vara i den? eller gäller det bara barn? Kom för övrigt på att jag inte alls behöver stå och vänta på tågrt imorgon eftersom jag mitt pucko hade glömt att jag hade NP-engelska. Jag missade det förra terminen så dags att göra det nu. Hoppas ni håller tumarna ;)

/ Kram M 

Mitt nya beroende :)

Haha the sims2 undra om det finns något roligare spel? Nej jag tror inte det, haha. Ska spela lite till, ta en chockladkaffe, gosa med Kroken och den sova. Jag har ju sovmorgon i morogn bara för att jag ska dra ut tanden :) Missar ju tyvärr svetstekniken :/ Det är nog veckans roligaste lektion tror jag. Istället ska man sitta och lyssa på begravningsbyrån, munteret va? Fick nyss tips av Nina (min lillebrors jättegulliga mamma) att Johanna bor i Norrköping. Det hade jag totalt glömt, så ska försöka få tag på henne för att kanske ta en fika och få se hennes supersöta bebis i verklighet. Självklart vill jag träffa Johanna med har saknat henne massor faktist, trots att hon jävlades med mig alltid förr :P Nej nu kaffetime, godnatt på er!



/ Kram M

Levande?

Jus idag kan man undra om jag lever eller inte, lederna är åt h*lvete. På kvällarna kan jag inte sova för att det gör så ont i knän,armbågar,fingrar osv. Sen vet jag att smärtan alltid sitter kvar på morognen, och ibland som idag HELA DAGEN! Vet inte vad jag ska göra och kroppen känns bara stor och tung. Lyssna det blir bättre imorgon ska jag nämligen till tandläkaren för att dra ut en tand, skojsigt! Sen till Norrköping för att ha en lektion som slutar 12.10 vilket gör att jag missar mitt tåg vid halv ett. Då får jag vänta på nästa i två timmar. Ibland så känner jag mig verkligen lycklig ;D Nej men man får ta dagen som den kommer det  är inte alltid lätt. Nu ska jag ta Kroken och krypa upp i soffan för att kolla på Jerry Springer, Semestersvenskar och Made in Sweden.  Medans min underbara pojkvän gör mat till mig, han är bara bäst så är det <3

Älskar dig hjärtat <3


/ Kram M

<3

Ingen du, ingen jag <3


Finns inte ord till att beskriva hur underbar du är, min bästa vän föralltid <3

Tack mami!

Var hos mamma nyss och åt, så vart det en liten fika. Mamma och Stefan är för snälla dom, men fick dock ta med datorn för att plugga. BLÄ! Men vad gör man inte? Kroken var ju med också såklart, så han fick lite uppmärksamhet och lek. Med tanke på att jag pluggar och älsklingen är borta på poker. Sen kan jag ju bara berätta att krokens nya favorit att ta sig fram genom att sitta i min väska, ja det är sant. Förut satt han mycket på axeln men nu har han fattat att det är mysigare i väskan. Han är allt bra tokig han. Har också kommit på att jag måste skaffa praktikplats nu. Jobbig, jobbig! Ska söka hos anna trivdes verkligen bra där, det gjorde jag hos Stranviks med. Men vi blev så många där. Nej nu blir det tillbaka till pluggandet och en kopp blåbärs-te. Det kan jag rekomendera, inte pluggandet men tet ;D  Ha det bra <3

Pojkarna i mitt liv <3


/ Kram M

Plugg,Plugg,Plugg och lite till plugg.

Hejsan där :) Kom hem för en liten stund sen , ska snart göra mig en kopp te sen blir det plugg för min del. Skulle igenkligen träffa Sofia men så vart det lite senare hemkomst än vad jag trodde :/ och jag måste verkligen plugga lite känner jag. Vi har fått en massa saker att göra. Vi ska bland annat lämmna in tre uppsatser i svenska, en i floristiken och ha ett prov i stil och kulturhistoria :O Så jag vill gärna vara klar med uppsatserna så fort som möjligt så man sedan kan fokusera på provet. Kommer ju vara borta en del nu också när man drar ut tänder och ska in med tandställningen, men det är baar att kämpa. Har förövrigt startat med Matte B nu , ganska klurigt men det värkar ändå skoj på något vis. Funderar på att läsa matte C?

Idag har vi även varit på besök i kakutushuset, som ligger i Sylten, haha hur man nu kan döpa ett område till Sylten. Aja det var tråkigt som f*n. Kan bero på att vi hade världens tristaste lärare med oss kanske! Fast vi hittade iallfall världens vackraste kaktus haha.. Men ska sluta nu för Niklas har varit gullig gjort te och mackor till mig :*

Haha den snyggaste kaktusen, jag vet att jag är omogen, haha.


/ kram M 

God morgon

God morgon gott folk, sitter här nu och ska alldeles platta håret och sminka mig, för att sen gå till mamma och äta frukost :) haha. Och förstås hämta pappret med alla mina tandläkar tider :/ Jobbigt att behöva vara borta så mycket, och jobbig att dra ut tänder. Tycker det är så obehagligt. Och den andra feburari smäller det då ska tandställningen in i min mun. Låter kanske knäpp men jag längtar faktist, änkligen ska det bli av. Snart har jag fina tänder :D Idag blir nog en ganska seg dag i skolan , börjar dagen med svenska sen matte snitta blommer och sen stil och kultur historia. BAJS! Men det är bara kämpa sig igenom. Måste ju göra mamma stolt :) Nej ni får ha en bra dag allihop

/ Kram M

Brownie talar

Hejsan allihop, idag är det söndag vilket betyder att man snart ska tillbaka till skolan, suck! Det är inte det att det är skolan uten det handlar mer om all stress och vårat super dåliga schema. Vi som valde ekonomisk inrikting har inte sovmorgon en ända dag, dessutom har vi ett hål på tisdagar som är två och en halv timme, onsdagar en och en halvtimmes hål. Sen går vi till ca fyra/fem varje dag. Vilket betyder att jag åker sju på morognen och är hemma sex/sju på kvällen. Och det suger. I helgen så har vi haft vänner på besök i Fredags vi bjöd på middag, spela geni och hade trevlans. Lördag var jag i stallet med mamma och gossade med Neah :) Idag vart det bara ta det lungt. Och just nu tittar jag på A Lot Like Love, ska snart ta mig en kopp te :) Älsklingen spelar poker, för ovanlighetens skull haha. Imorogn ska vi beställa soffan också, eftersom mamma hjälper till lite med betalningen, tack mami! Sista händelsen i helgen var nog att jag blev brunett, :)


Flipp eller Flopp, vad tycker du?





/ Kram M

Min ängel



Jag älskar dig min lilla prins <3

Önskan nr 1

Efter att ha letat i vad som känns som tusen år efter ett djus som passar mig så har jag hittat det :D En ridåsna, verkligen ett bra djur i min prisklass. Alla som beskriver dom säger som en häst/hund. Det gåt nämligen hoppa och rida dressyr med som. Fast det går även att köra agility med dem, mamma har ju varit inne på det förut man jag har bara trott det fanns små åsnor, men så fel man kan ha har hittat massor som är 150cm, och en åsna med samma storlek som en häst orkar oftast mer kilo p.g.a att dom har en annan uppbyggnad av skelletten. Har också sett att dom är fantastiska körhästar. Och bra för barn med tanke på att dom integår undan när dom blir rädda utan fryser till is. NEj så ärligt talat är jag väldigt intresserad om jag bara hade någonstans att ha den.. :s Skulle säkert få ha den i stallet på sommaren då hästarna är på sommarbete längre bort och hagarna vid stallet är lediga, men hur skulle det bli på vintern? det är en sak jag måste kolla upp, för nu minsan är jag taggad. Och mamma låter faktist lite glad hon med .:) Jiiiiiiiippi

En som tävlar agility                              En som hoppar



/ kram M

Status?

Jag har tänkt lite på vissa kändisar. Sådana som medverka i galor, skaffar femton fadderbarn och adopterar barn hit och dit. Jag menar gör dom det för att vara snälla eller är det för att det ska låta bra och få sin uppmärksamhet. Ibland känner jag mig verkligen skeptisk tror ärligt inte alltid att det är så bra som det låter. För ju mer en kändis syns och är trevlig ju mer tycker vi alla om den , och på så sätt kännar den pengar. Självklart är det inte så med alla kändisar som ställer upp men vissa tror jag mer det är bullshit av. Och jag menar lyssna bara på titeln: Adoptivbarn, kändisarnas nya trend. TREND? Vafan en trend att adoptera? Medans det sitter flera människor som inte kan adoptera för att dom inte har råd. Kolla bara på Angelina adopterar en drös ungar sen skaffar massa egna, jag tycker bara det känns så fel. Man kan ju inte ens hitta en bild med hala familjen samlad. Självklart deras barn kanske har det bättre nu än vad dom skulle ha haft. Fast det jag syftar på är det är fel att uttnyttja sådana saker för att få status, eller bli populärare. Någon som tänkt lika?


Min stackars pizza :(

Nyss så beställde jag och Niklas pizza, kan ju alltid vara gott. Om man får äta den ifred satt säga, jag vet min katt är bortskämd med det finn faktist saker mammas älskling inte får göra tex äta ur min mun, eller stoppa tassen i maten för att få tag på något gott. Men vissa kan ju inte få in allt i huvudet, trots att man blir bortkastad 100gånger. Men men, han är otroligt älskad  iallafall, och snart ska han bada vilket inte står högst upp på listan av favorit saker. Men som sagt vissa saker är ett måste (fast kan tänka mig att det ser rätt lustigt ut när niklas håller i honom med vantar medans jag spolar av haha) Annars blir det nog mest lungt med en film sen sova för att orka upp imorong. I helgen har jag inte planerat så mycket, vet bara att Erik skulle komma hit imorogn. Nej nu ska jag lura Niklas att göra kaffe (a) puss på er

                            

ps: igår tipsa jag om schinders list (en film om en man som räddade judar från förintelsen) och idag vill jag även tipsa om Mississippi Brinner, en väldigt bra film som handlar lite om KKK mm. Så ja jag erkänner jag är ett litet historie/rasism-freak och med det menat jag att områdena intresserar mig. Tycker om att veta grunder,följder och annat.

/ Kram M

Hej igen

Hejsan allihopa jag har inte kunnat blogga på ett tag eftersom jag inte kommit in på min blogg, måste ha varit något fel :/ Men nu är jag här  igen :) Har inte hänt så mycket iallafall sen sist. Idag var jag i stallet och hjälpta mamma eftersom en annan inte börjar skolan förens imorgon, LYX! Jag gosade massa med Neah som fick komma in eftersom hon går ute nu när hon är lite sprallig av sig :P och red Ravon det gick superB han är så snäll. Självklart flörta jag med Mirabell också ;D Jag skriver mer sen för nu ska jag ta en kopp te och titta på Shinders List. Om någon inte har sett den så är det verkligen en film jag rekomenderar. Det är så himla bra, älskvärd. Ha det bra <3

Neah , lilla gossunge < 3


/ Kram M

Nyår

Ojoj , trevlig kväll javisst. Träffade en massa gamla vänner och var med Sofia. Självklart vart jag kalaspackad, eftersom jag aldrig lär mig att man ska resa på sig när man dricker cider. Inta sitta ner och dricka allt. Men kul var det. Roligast var nog att träffa allt folk, som man inte brukar se. Jag tror att 2009 kommer bli ett kanon bra år, med Niklas och med vännerna. Hoppas att det inte blir struligt, hatar att vara osams med folk. <3

/ Kram M