Jobba <3

Shettisbad var på schemat idag och det är ju för himla mysigt :D Jag hade först teori med barnen genom att visa hur man skulle göra osv. Tanken va att jag skulle dra upp byxorna och inte gå längre ut, saken var ju bara den att jag hade med mig världens sötaste Trolle. Ja jag är kär i en LITEN B-ponny :$ haha, men iallafall han skulle testbadas för att se om han var bra eller ej. Svaret? Jo han var ett riktigt blötdjur, han är underbar. Idag hade jag hjälp också av Linnéa och Nora i stallet, det var trevligt att ha någon att prata med , riktigt roliga tjejer :D Imorgon ska jag jobba med Nikas och Anna , vi ska ha uteritt och Handy Horse bana. Ska försöka komma ihåg att ta litev kort imorgon och nästa vecka. Kan ju vara kul att ha något, måste iallafall fota Trolle och Mirabell.

Åh, som ni hör så älskar jag mitt jobb något extremt, önskar att jag kunde jobba såhär alltid. Det finns inget bättre, det enda jag saknar med skolan är mina älskade flickor. Hv-ELITEN det är grejer. Men jag vet att vi inte kommer tappa kontakten p.g.a vi tar studenten. Nej tillbaka till jobbet igen, på Fredag är det ju uppvisning och då kommer massa föräldrar till stallet och tittar på sina barn. Sista dagen är alltid både rolig och sorgligt, roligt att se vad barnen lårt sig coh se hur stolta de är över att få visa upp vad de kan. Sorligt att behöva säga hejdå för denna sommar :/ Men tur att jag kommer ha mer tid nu i trean så jag kan vara i stallet mer och träffa dem :) På Fredag kommer även Anne-Lousie ut en sväng (hon var i stallet idag med) , alltid så kul att prata med henne haha, sen ska hon iväg och kolla på häst. Hoppas hon hittar en bra kusse som jag också kan rida på (a)

Haha nej nu ska jag och Niklas fira att vi varit tillsammans i ett år och fyra månader med en kopp te, sen kanske ett bad? Ni får ha det bra.


Trolle
2004
e:Okänd          u:Fanny

En LITEN b-ponny ( korsningsponny) , busig söt och underbar <3

/ Kram M

Midsommar :)

Hej på folket.

Sitter hemma nu och mår väl sådär, haha men det är självförvållat. Igår började iallfall dagen med att jag och katterna åkte med min familj till mormor för att äta god mat :D Vid sex så mötte jag Lina och Sofia, då drog vi till Molle på party och hade det trevligt. Kvällen i stora hela var mysig och kul, tyvärr lite skit. Men vill ändå tacka alla för en bra kväll. Under förra veckan jobbade jag i stallet :D Det är så kul nu när sommaren har kommit igång och man får jobba. Me like! Jag red även Mirabell, själv på banan och jag tror aldrig det gått bättre någonsin om jag ska vara ärlig. Åh lycka. Imorgon ska jag iaf ut igen och prata med Maria samt fixa i stallet inför en ny lägervecka. En "hemligehet" någon vill veta? Michelle ska köpa valp nästa år. Visst det är ett tag kvar men man var ju tvungen att planera i förväg, ska ha en liten miniatyr bullterrier. Tänk att jag lyckades få med mamma på det, woohoo. Nej nu ska jag ta hand om min stackars skadade pojkvän, vi ska dricka thé och så ska jag leta efter en gullig B-ponny till stallet.




/ Kram M


Min lilla prins och jag älskar dig!

Sitter hemma nu ska snart ta ett ryck och städa lite här hemma, känns som man vill ha lite ordning tills i sommar så man kan bjuda hem lite folk :D Vid fyra kommer min mamma och hämtar mig för så ska vi åka och handla lite saker till stallet som barnen kan avdvända. Efter är det dax för möte med chefen och Camilla :D Då ska vi disskutera upplägget och kolla vilka grupper vi ska ha osv. ÅHHHH jag har verkligen det bästa jobbet man kan ha, me love! Igår var en trvlig kväll då jag var på stan och röjde runt lite. Träffa massa folk bl.a Pontus, Tommy, Billy, Daniel , Yrla osv. Ska förbi stallet också och se om Maggan kan trycka ut sina kattungar snart också , hehe isåfall kanske man ska hem till niklas och le med ögonen lite ;D  Ni får ha det!

/ Kram M



Kroken , min lilla prins jag älskar dig!

HV2 <3

I onsdags var det svalutning på flotist, så vi tog en drive och gick ut i Tisdags. Det var as  nice vi gick till Hugo för att roa oss, sedan gick jag med Julia hem till hennes dräng och sov. Sedan vad det som sagt dags för avslutning på Onsdagen, och tror ni jag som den mes jag är kunde hålla tårarna tillbaka? Nej, kommer sakna mina flickor så in i helvete. Vi har verkligen sådan jävla sammanhållning, det kommer bli tungt nästa år när vi ska sluta :/. Men i torsdags så var jag iallfall i stallet och red Mirabell <3, den finaste av de alla, vi tog en sväng ut i naturen. Och idag ska jag snart ner till biblioteket med bästaste Sofia :D Nu ska jag titta klart på Rederiet avsintt 104 :P


/ Kram M

snart orkar jag inte mer

Igår var en riktig bajsdag, vill inte gå in på för mycket detaljer. Men dagen i helhet sög hårt, jag bröt ihop. Mitt liv är verkligen jobbig just nu. Jag vill bara bort från allt skit, igår övervägde jag nästan att hoppa av skolan. Den äter upp mig innifrån och ut. I natt satt jag vaken och pluggade till halv fyra, men är fortfarande inte klar med allt. JUst nu känns allt så meningslöst, jag har hur ont i magen som helst för att kroppen är sönder stressad, känns verkligen som en hit att vara sönder stressad vid 18års ålder. Idag ska vi till smultronstället med klassen vilket även det känns piss, jag kommer inte kunns slappna av iallfall bara ha en stor klump i magen om vad jag måste göra tills imorgon. Orkar inte känna såhär längre, snälla någon hälp mig!

Mirabell <3333333

Hej på er var ett tag sen man skrev , ska försöka att bättra mig jag lovar. Anledning till att jag inte skrivit i bloggen är att skolan tagot all min tid,kraft och ork! Men nu ska jag göra ett försök att komma igen :P  Idag var jag i stallet och red pogram igen, gjorde det igår med fast med Neah. Igår gick det inte så jättebra, men idag red jag Mirabell och vi VANN! Jag är så lycklig, nu förstår jag verkligen varför jag älskar den hästen så mycket. Hon är världens mysigaste, snällaste och sötaste <3 Nu känner jag att vi är  tillbaka. Så i sommar blir det till att rida Mirabell de dagar inte Ulla rider om man får såklart.  Imorgon är slutspurten i skolan förstmuntlig redovisning i SvB , sen nationella i MatteB sen f&s prov på eftermiddagen. Fast på tisdag blir det mys för då ska hela klassen åka till Smultronstället och käka glass, sen ska eventuellt eliten festa på kvällen. Men nu ska jag dricka the, och plugga lite!

Så här fin var Mirabell efter dressyren på väg från stallet <3


/ Kram M