Sport?

Hej allihop :) jag sitter just nu  och väntar på tåget och tanken slog mig igen om rodeo och tjurfäktning så jag skulle vilja göra ett litet inlägg om detta. Är det verkligen något som är värt att kallas för sport? Nej det ända det handlar om är grovt djurplågeri. De flesta tror nog att rodeo är en häfftig sak med "vild hästar" som vill kasta av ryttaren eftersom dom inte är vana vid folk. Men där har ni fel, de blir misshandlade för att vara galna. I vissa fall bryter man även ben i kroppen på dem för att som ska ha ont och vara arga. Är detta något vi ska stödja eller göra allt för att stoppa? Jag  vill bara att alla tar en riktig funderare, skulle ni själva vilja bli slagna och sen slåss för era liv medans folk sitter och skrattar? Det är just det som dessa stackars djur får utstå just bara för att vissa idioter ser nöje i det.

Nu så ska jag skriva om något annat, kännde bara att jag ville skriva av mig lite. Idag åkte jag till skolan för att ha EN lektion, sådant är super kul. Speciellt med tanke på att jag nu vart tvungen att vänta på mitt tåg i två timmar, on när man väl måste vänta så sitter ju en kaffe aldrig fel ;D Idag ska jag träffa Sofia och kanske Zandra med. Ska se om dom är sugna på en liten promenix kanske.

Måste bara göra ett inlägg om min lillfis också, haha.
Imorse kom han och la sig med huvudet på min arm och började slå mig med tassen i ansiktet. Jag vaknar förstås och frågar katten vad tusan det handlar om, och det visar sig att mitt alrmt ringt och jag inte vaknat så han ville väl bara väcka sin mamma :) Så myser vi ett tag och efter det kommer den där blicken, ni vet "mamma-jag-är-super-hungrig-om-jag-spinner-lite-kan-jag-väl-få-mat?"- blicken. Nej jag älskar han alldeles för mycket den lilla krabaten. Skulle inte sälja honom för alla pengar i världen, han är min lilla älskling <3



1 år av kärlek :D

Då var det den 23:e då :) Idag har jag ock Niklas varit tillsammans ett år, jösses tiden bara flaxar förbi. Så idag ska han få sin present som är hemlig än sålänge , även för er kära läsare. Ska även laga mat på menyn står: Räkor och avokado till förrätt, fläskfilé, potatisgratäng och sås till huvudrätt, till efterrätt serveras varma päronhalvor med smält after eight och grädde. Hoppas det ska smaka iaf :) Just nu sitter jag i Norrköping och fikar för att invänta mitt tåg. Hoppas bara det är i tid, hatar att vänta som vanligt. Imorse kom jag tjugo minuter försent p.g.a att tåget väntade in ett annat tåg som skulle passera oss i Åby :S Vilket gjorde att jag missade min buss, det är inte först gången något sådant händer vill jag lova. Och  när man ifrågasätter blir dom sura och säger att man får gott ta sig den tiden (?) Dom är väldigt konstiga. Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen röra mig mot tåget , kan ju hända att det blir en uppdatering där med om jag är uttråkad.

Grattis till oss :) <3


/ Kram M

Söndag :/

Hej små vänner, sitter och kollar på Beck nu :) Niklas spelar poker som vanligt, och Kroken ligger och latar sig. Då var lovet slut och imorong blir allt som vanligt igen, suck. Men lite saknar jag faktist mina små floristflickor. Helgen har varit helt okej, igår var jag hemma och tog det lungt. Och i Fredags sjöng jag singstar med Lina och Sofia för att senare gå till Molle och titta film, trevlans. Just det imorgon firar ju jag coh Niklas ett år. Snacka snabbt tiden går. Men det ska vi iallafall fira med presenter, jag ska laga mat ( fläskfilé, potatisgratäng och sås), Sen blir det väl en bra film och allmänt mys.  Nu ska vi fika här hemma med Latte och Kladdkaka, sen blir det lite sex and the city och läggdags.

/ Kram M

Dubbelgångare?

Satt inne på blocket och tittade häst annonser häromdagen och hittade en annons som gjorde mig livrädd, trodde nämligen min lilla Mirabell var till salu :O Men som tur var så kunnde jag lugna ner mig. Men är det inte likt?


Annonsen       
                                                     Min bellis <3


http://www.blocket.se/vi/20276058.htm?ca=12_s
  här är länken, jag intresserad? JA. Men tid? Nej :( 

Du&jag <3

Vi två vad heter ni? - Michelle Frisk & Niklas Greén <3
hur träffades ni? - På fest först, sen lite snack på internet :)
hur länge har ni varit tillsammans? - 1år på Måndag ( 23/2) :) 
är ni förlovade? - Nej, men det kommer i framtiden :)
bor ni ihop? - Ja, eller jag bor hos Niklas <3 
har ni barn? - Nej , vi har bara Kroken. Det är  vårat kärleksbarn :) 
har båda körkort? - Ingen av oss nu, men tänkt att jag ska ha i sommar
kommer du ihåg er första kyss? - Ja, hemma hos mig :) 
vem sa "Jag älskar dig" först? - Jag tror faktist det var Niklas.
vem är äldst? - Niklas <3
vilka stjärntecken är ni? - Jag är oxe och älskling är Våg.
vem fyller först på året? - Jag :)  
vem är längst? - Inte jag iallafall
vem sjunger bäst? - Host, inga kommentarer ;D
håller ni i handen på stan? - Olika , ibland och ibland inte.
var nån av er oskuld när ni träffades? - Ja, en av oss.
kände ni varann innan ni blev ihop? - Ja, vi var kompisar innan
vad har ni gemensamt? - Humor, envisa och datanördar ^^
blev du kär i första ögonkastet? - kär och kär, tyckte Niklas var en sexybaby ;D
har ni någon speciell låt? - Ja faktist Magaluf med Orup
har ni några "fri kort"? - TILA TEQUILA :)
har ni stora framtidsplaner? - Nja, typ skaffa hund, flytta till större :)
har ni gråtit i varandras armar? -Jag har gråtit inte han :P
har ni varit utomlands tillammans? - Danmark och Finland, gills det? Annars har vi ju planerat ev Magaluf i sommar
vilket är ert bästa minne? -Jag vet inte riktigt har gjort mycket kul ihop.
vem lagar bäst mat? -  NIKLAS!
vad gör ni en vanlig vardagskväll? - Sitter vid datorn, bråkar med kroken ;D och kollar film.
ger ni alltid varandra en puss när ni ses? - Ja, det brikar vi nog :)
bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? -Tre minuter att gå.
blir du lätt svartsjuk? - Nej inte så jättelätt (a)
brukar ni bråka? - Nja, inte så ofta.
ringer eller SMS:ar ni mest? - Ringer
vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? - Ögonen och hans händer :)
vad använder ni för preventivmedel? - P-stav
brukar nån av er prata i sömnen? - Niklas säger att jag gör det, men han snarkar.

Älskar dig sweetheart :) <3

HJÄLP!

Hejsan, om det ens är någon som läser (?) hehe. Sitter hemma nu har varit i stallet hela dagen idag med. Red Ravon, han är så underbar. Tyvärr är ju inte underlaget det bästa , men man gör vad man kan. Annars tog jag in små tjejerna och stog och borsta. Dom är super mysiga, både Sockan och Vera. Nu är det så att jag behöver hjälp eftersom jag har panik, jag har ingen praktikplats! Har varit på massa ställen i stan och frågat , imorogn ska jag till Johansson och se efter men om dom säger nej har jag ingenstan att vara. Tänkte om någon kan tipsa mig om en bra butik?  Skulle vara jättebra. Förövrigt så håller jag på förfullt att fixa inför min 18års fest, jag vet att det är lite tidigt än ( fyller i Maj) Men jag vill inte att det ska bli ett fiasko. Vill att det ska bli en kul kväll att minnas , därför måste jag noga kolla vilka som ska få komma osv. Nu är det iallafall bestämmt att jag ska ha 70-tals tema. Ska bli skoj, och ja man måste vara utklädd för att få komma. Jag vet exakt hur min dress ska se ut :D Nej nu ska jag plugga lite och fixa en kopp kaffe.

Börjar även jogga från och med imorgon så om någon är intresserad av att hänga på så är det bara säga till, annars får väl Niklas följa med mig ;D

/ Kram M

<3

Såg att det var på tiden att uppdatera nu , haha. Helgen var mycig och spenderades med min Niklas, vi tog det bra lungt och hade mys. Igår var jag i stallet, red Jadden och Ravon. Två riktigt trevliga pojkar måste jag säga, senare på kvällen tog jag det bra lungt. Var i stallet idag med och hade egen lektion med två flickor, dom var super söta och lektionen gck jättebra. Dom skulle komma tillbaka på Torsdag med två kompisar. De skulle även anmäla sig till ridlägret jag ska jobba på i sommar, nöjd kund=bra kund. Så i veckan blir det väl till att hänga i stallet, och plugga lite. Har även bestämmt en kaffe med Bettan någon dag :) Idag vet jag inte vad som händer skulle ta en fika med Sofia , men vart lite ändrade planer. Får se om någon har lust att ses? Nej ska mata min skrikande Krok nu.

/ Kram M

Mindre intelligenta?

Jaha, idag kommer jag till tåget tio minuter innan det ska gå, för det första ser jag ett av "skabbtågen" som jag och Sandra säger. Ni vet dom där gamla? fick iallafall stå upp hela vägen hem (Y) Kändes kanon. I skolan hann jag klart med mina begravnings dekorationer :) Kändes jättebra, dessutom fick jag väldigt bra betyg på dom. Änkligen börjar det gå uppåt i skolan. Det ända som stör mig är muppar som inte fattar att vi ska städa, det dom gör är att sitte på sin arslen och glor. Medans vi andra som verkligen anstränger oss för att städa gör allt. Sådant gör mig fruktansvärt sur/upprörd. Jag tycker att man ska sammarbeta och hjälpas åt, men tyvärr är vissa av en mindre intelligent sort verkar det som :/ Stackare som inte fattar bättre. Men kul att höra var iallfall att lärarna kollar vilka som hjälper till och det avgör lite i betyget. Eftersom inom florist yrket ska man städa efter sig och inte låta andra göra det. Nog om iddys, tog hem en bukett åt min älskling idag också, alltiså inte Kroken untan Niklas. Nej nu ska vi äta, sen blir det ett bad tror jag. Vet inte vad som händer ikväll , blir nog mys med Niklas och kanske en kaffe med Sofia? Ha det <3

Begravningsdekoration, hög asymetrisk :)


/ Kram M

Vi kanske är hagas basketklass? :P

Sitter på tåget nu och ska hem, ska bli jätte skönt att för en gångs skull vara hemma tidigt och få spendera lite tid med Kroken, han blir så  ledsen att vara själv. Eftersom varken mamma, niklas eller sofia är hemma så funderar jag på att ta med mig Kroken och åka buss till mormor. Det gör min pojke så glad, att få leka med sin syster :) Jo som rubriken tyder så har vi spelat bakset idag mot HV1 och vi ägde sönder dom. Fy fan kul vare. Så vi kanske borde heta florist/basket? Måste bara säga en sak att just nu står ett gigantiskt arsle mitt i min väg :S en tjej med noll kopp på vad hon har på sig, stackare :/ jag kanske borde säga något? istället för att fnissa. Nej nu ska jag vara snäll, men hon är väldigt stor och hennes tröja har åkt upp och så har hon svarta/genoskinliga strumpbyxor. Nej nog för mig nu.

Tove och Kroken , söta jävlar <3


/ Kram M

Blogghatare :O

Sitter på Mc med Tina , Sarah och Sandra. Mina kära vänner som hatra bloggare, just därför jag gör ett fjortis inlägg på Mc. Vi har precis haft matteprov och det sket sig totalt. Om en timme är det dax för idrott sen slutar vi, när jag kommer hem blir det väl till att leta praktikplats :/ Vad ska folket ha för sig annars idag då? Själv ska jag nog hem till mamma och äta , kroken ska självklart med. Så ska det bli spännande att se Niklas sen , som var och klippt sig. Hoppas på bättre resultat än sist. Nej nu kommer flickorna med kaffe här måste avbryta.

Så ja detta fjortis inlägg var enbart till mina kära giiiiiiiiiiiiiirlis, puss på det ;D hahahahaha!


/ Kram M

Bakdag

Hej på er sitter på väg hem nu från Norrköping, ska hem och baka :) Tänkte göra bullar och bröd, ska ta med några till mamna hade jag tänkt. Sen baka några till Sofia också, hoppas hon blir glader då. Annars så blir det en lugn dag tillsammans med mina pojkar. Fick reda på att jag har världens skönaste skolvecka framför mig idag. Onsdag: börja halv nio med matte , ha hål , gympa sen sluta klockan 12. Vilket betyder att jag är hemma ett :) Tordag: Sovmorgon till tio, en lektion som slutar tolv, sen hem. Fredag börja åtta och sluta tolv. Jag älskar den här veckan. Snack skönt innan lovet, mitt efterlängtade lov då jag ska få träffa Mirabell <3 YES! Hoppas på att hinna träffa Aofia i veckan också. Nej nu ska jag slö surfa.




/ Kram M

Morgon vänner

Hejsan , sitter på tåget nu på väg till skolan. Vart en liten sovmorgon ;) Ja jag vet jag ska skörpa mig , kommer att ta tag i allt efter lovet. Eftersom då är det en ny period då. Jag är så lycklig eftersom jag prövar mitt nya trådlösa för första gången på tåget. Och vet ni den håller 7,2 Mbit/sek precis som utlovat. Det var verkligen ett bra kap jag fick. Kan ju nämna att det är TELE2, hade 3 men det är inget jag skulle rekomandera folk som pendlar eftersom det dog hela tiden.

Måste berätta en sak om min lillfis, jag köpte ett slags pellets som man ska ha i kattlådan istället för sand. Det var som små bitar av papper, för det var ju både miljövänligt och billigt. Samt att den skulle ta bort lukten :) Men vad gör min lilla Krok? Jo går fram till lådan tittar i den och plockar upp en pappersbit i munnen, springer iväg och leker med den. haha han är inte normal någonstans.

Kroken var glad att mamma låg kvar en stund imorse, myskatt <3



/Kram M

Melodifestivalen, flipp eller flopp?

Tittade nyss på melodifestivalen och måste säga att hela konceptet är väldigt jobbigt och krångligt. Det som händer är bara att svt sitter och suger i sig extra pengar, usch. Nu över till pogramledaren snälla människa vad håller hon på med? vart riktigt iriterrad. Hon är bara fjompig och drar skämt som inte alls passar in i ett sånt sammanhang. Nej Luuk och Björn var bra lagom roliga och gick rakt genom rutan. Muppen nu står ju bara och är fånig och värkar tro att hon är väldigt rolig. Men tycker faktist låtarna var väldig bra Alcazar var helt asbra och så tyckte jag om nummer ett. Vad hette hon? huuum Nina va? Jag tror så iallafall. Nej nu ska jag titta klart på Wallander. Ha det bra kära vänner!

/ Kram M

MYS <3

Idag ska jag bara ta det lungt och vara med mina älsklingar. Snart ska jag och niklas till Sultans och äta lite, bara för min pojkvän typ äe gulligast i stan. <3! Senare står en fika hos mamma på schemat, ikväll blir det bara lungt med tv och tänkte kanske göra tacos? Igår var en väldigt trevlig kväll, lagom mycket folk. Bara gamla kändisar :) Nej nu är jag hungrig.  ha det bra <3


Lite bilder från igår, tror Lina har fler bilder? (a)  :)

Sofia, Anders & Jesper                 Pontus
     
    Sebastian               Michelle                      Janne
 


Fix =)

Nu sitter jag här och tar en kaffe/bloggpaus ur mitt fixande, ska på fest med bästaste Sofian. :) Vi ska till Sebbe för att gratta pontus som har fyllt 18, stora killen nu då. Grattis på dig <3 Tog hem blommor från skolan till honom också , kanske inte världens snyggaste bukett men något var det iallafall, ska komma ihåg att ta en bild på den innan jag går så ni får avgöra vad ni tycker? Den är formal , tror jag. Igenkligen lite för mycket blommor för det men skit samma. Jag har även sålt tre kakburkar redan , stolt man är då xD Så om ni är intresserade av att köpa en burk så hör av er, det går till klassresan. En burk kostar 50kr och jag lovar det är värt varande öre. Har havreflan,chokladbollar,lillebrors kolor, kexchoklad och Cafe cookies. Så passa på. Nej nu ska jag fortsätta fixa mig.


/ Kram M 

ajaj

Hejsan på er. Jag kan tala om att jag inte svikit bloggen, jag lovar och svär. Jag har bara haft väldigt ont sen jag satte i tandställningen.  Jag drog ut en tand som vägrar att läka ihop, och lider av världens mensvärk, allt kom verkligen på samma gång. Sedan an massa inlämmningar som ska in. Nej nu känns det inte alls fel att lovet är på väg, då jag änkligen kan spendera lite tid i stallet :D och med Sofia såklart. Han har ju pratat om att hon vill följa med så det kanske blir läge nu? Hade ju velat haft tid med Niklas också men han jobbar ju :( Inte långt kvar till ettårs dagen som tur är, då ska vi iallfall bara vara med varann :). Snart ska jag till min älskade mamma och laga mat, trevlans. Helgens planer är väl att vara med Sofia tror jag :D Vi ses inte så mycket i veckorna nu när jag har massa plugg tyvärr :/ .. Nej ni får ha det så bra <3


/ Kram M

Fult? ja skoja inte.

Haha jag nu är den på plats iallafall.


Jobbat

Idag har jag jobbat med sötanna :) vi hade kalas och det gick super alla barnen sa att dom var nöjda, men såg i ögonen att speciellt två tjejer var jätte nöjda. Älskar att ha kalas när barnen ser nöjda ut, det blir så mycket roligare då. Annars har helgen varit väldigt lugn, i fredags var det fest hos Molle. Efter det drog jag och Sofia till Jack och kolla film, mys :) Lördagen spenderade jag med min mysiga pojkvän, vi kollade tv och tog det bara lugnt. Imorgon är jag då ledig hela dagen för att få min nya bästa vän, just det tandställningen.  Nu har det ju varit lite dåligt med uppdaterande men det är för jag varit sjuk, så nu är jag back on track. Så snart kommer fler inlägg om min tokiga katt och tråkiga vardag ;D Ha det s bra.


/ Kram M