Poängjakts start.

Såg att min vän Lisa skrivit i sin blogg så varför inte jag också, våran klass började idag med poängjakten i skolan. Vi var utklädda till män, vi byggde en pyramid av, gjorde sexställningar, utövade morgongymnastik och klämde in oss på en toalett tillsammans. En sak som är klar är att alla är glada och nöjda, framför allt mitt humör är på topp. Men samtidigt finns det en känsla av sorg inom mig, snart splittars vi ut i hela Sverige. Hur ska jag klara mig? Jag älskar verkligen min klass och jag kunde verkligen inte hamnat i en bättre. Så många fina vänner jag har skaffat mig under dessa tre år. Het ofatbart, men i mitt hjärta kommer jag alltid vara en trogen HV-Elitare och det vet jag att de andra också kommer vara. Föralltid.

Just nu sitter jag och skriver lite på mitt tal som jag  ska framföra på avslutningen och jag kan lova att tårarna inte är långt borta. Det finns så mycket jag vill få med, och faktiskt beskriva hur fin stämmning vi har i klassen och vilken fin sammanhållning vi har. Nej nu ska jag sluta innan tårarna kommer alldeles för högt upp. Men bara så ni vet mina kära tjejer så är ni underbara! / Michelle!






-

Åh nu har jag fått en ny dator så tänkte uppdatera bloggen lite :) Har hänt mycket sen sist ser jag, har fått körkort, jobbat upp mina betyg, fyllt år osv :) Och när är det endast 21dagar kvar tills jag springer ut från skolan för sista gången. Dessa tre år har gått så himla fort, och det har verkligen varit de tre bästa åren av mitt liv. Har haft så otroligt kul, sen har jag även lärt känna helt underbara människor som jag kommer hålla konstakt med livet ut. HV3 i mitt hjärta föralltid <3