JUL <3

Älska julen den är ju bara för himla mysig, och i år ska faktist Niklas och jag fira julen ihop :) Förra julen skedde det på varsit håll men nu tusan. Haha jag vågade ju inte ens följa med honom förra året du hans släkt är så stor. Alltså vi brukar fira jul (jag,mamma,stefan,maxine och mormor) Niklas familj= ca 30pers.  Lite skillnad? men i år ska jag som sagt vara modig ;). Nu tycker jag bara det är snön som saknas för att komma i den där riktiga julstämningen, men hoppas den kommer tills Söndag då jag ska julfixa hemma med gardiner, ljusstakar, stjärnor och you name it. Haha. Mysigt med julen är också alla dofter tex: lussekatter, pepparkakor, gran osv. Helt enkelt jag älskar julen och efter julen kommer nyår som också är najs och då planeras även en fest hos frisk/green. Me like!






En klassiker ;)

Jag dööööööööööör!

Plugga, plugga, plugga tills du dör. Det är skolans nya motto tror jag, hur ska man hinna med allt? Imorogn har jag iaf matteprov och hoppas på att alla håller sina tummar ;) Sen så har vi STOR svenska inlämning, och så ska vi skriva om något ämne på samhällen, som jag ännu inte kommit på vad jag ska ha. Mitt i allt detta har vi också en stor adventsutställning. Sen så har jag uppgift från ULK att anordna en aktivitet och det slog mig ju nu att det bara är två och en halv vecka kvar så lapparna måste upp i stallet. Ja det var väl allt, nej just det jag ska helst hinna med allt hemma också mitt såkallade LIV: va med djuren, träffa vänner och familj, städa och så vore det ju trevligt om jag hade tid att byta ord med Niklas också. Fy jag är stressad som en IDIOT!

Nej nu ska jag återgå till lite matteplugg och ta en kopp kaffe till så jag piggnar lite. Och Sandra gullet om du läser detta så är jag vid skolan 10.00 om vi skulle börja tdigare? Men vi ska väl iaf göra sällskap till matten? HÖR AV DIG!




Morgonstund på tåget.

Dessa mornar önskar jag bara att jag kunde få ta studenten och slippa skiten, alltså det är helt okej att ta tågen vid nio. Bara för att det är ljust då, det är inte resan i sig som stör mig det är att behöva åka i mörker och komma hem i mörker. Dessutom så försov jag mig i morse så han inte dricka mitt kaffe=sur, Hann inte äta=sur, Fick springa med sten i skon=surochont, har fått på mig en tröja i all stress som sitter skit= sur. Åh jag vill inte med den här dagen mer, jag vill bara hem och begrava mig i våran stora säng med mysiga täcke! Nu är jag i Norrpan snart, och det betyder SPRINGA till bussen, så blir inge kaffe nu på ett tag heller :( Stackars lilla mig!



.

 

Det är sant, jag tyckte han var snygg och så kunde jag nästan alla hans texter utantill. Jaja jag vet  det är lite nörd varning. Men han är fortfarande en av de artister jag lyssnar på då jag är ledsen eller oroligt osv. Sen så är han ju den ENDA vita som verkligen kan rappa, RESPEKT MANNEN!

Det är faktist sant, det var på den tiden så jag var duktig, kom hem direkt efter skolan och gjorde mina läxor. Alltså en himmla massa år sedan ;) Det var på den tiden då jag inte hade något liv. Då kunde folk fråga mig vad som gick på tv, då fråga jag bara vilken tid sedan rabblade jag upp ca 15 kanaler som jag kunde utantill, haha snacka verkligen No Life.

Det är sant, många vet men lika många vet inte och nu i väntans tider på snuskvaccinet så kan jag ju inte mer en erkänna. Sprutor är verkligen bland det läskigaste som finns. Jag vet att det inte gör ont, men själva känslan jag tycket bara det är obhagligt, och nu är detta inte något trams med "lite läskigt", utan jag svimmar och spyr osv, en riktig fobi med andra ord. Nån som har tips som hjälper?

 

 


glögg

Hemma hos familjen Frisk/Green dricker vi nu glögg :) Jag känner bara hur jag vill böja pyssla hemma med julsaker, men måste vänta till första december säger min kära karl. Livet är allt bra orättvist, jag vill bestämma men det får jag inte.. Hum, kanske kan sätta upp lite i smyg? Niklas kanske inte märker något? hehe..  Ikväll har jag iaf planerat att jag ska städa/plugga lite samtidigt som jag tittar på Bonde söker fru och Paradise Hotel, ja jag vet att jag är TV-nörd. Men sådan är jag fastnar jag i en serie kan jag inte sluta även om det är dålig. Nej nu måste jag mysa upp mig framför TV:n ..



SATC

Ska börja kolla igenom boxen nu ingen, var ju ett tag sen. Jag bara älskar serien, kan knappt vänta till Sex and the city- filmen nubero 2 ska komma. Det är ju så långt kvar :( Maj 2010, det känns långt men med tanke på hur fort tiden går så är det inte långt bort ;) Snart är det ju för tusan bara ett halvår kvar tills jag ska ta studenten, men vad ska jag göra då? Jag har inte en aning. Det finns ingen snäll själ där ute som vill ge mig ett jobb? haha har ju jobb över sommaren iaf tacka gudarna för det, eller ska jag skriva tacka Maria för det. Nej men jag är tacksam att jag får jobba i sommar med , att hon vill ha kvar mig. Det måste tyda på att jag gör något bra, men som sagt vad ska jag göra sen? Vill gärna jobba med barn så om det är någon som hittar någon kan ni väl höra av er? Nej nu ska jag göra en kopp the.




Promenixa..

Nu ska jag hem till mamma och äta, det ska bli trevlans. Så ska jag gå en sväng med baby-Roger också. Han är så söt den lilla korven. Så ska vi nog träna lite lydnad också. Han blir bara duktigare och duktigare varje gång. Jag är så stolt över honom. Han är verkligen lättlärd, jag som trodde jag skulle behöva gå på massa kurser osv. Men tycker att vi klarar oss bra. Men ska nog ta en kurs i vår iaf i vardagslydnad. Är det någon som har något tips på övningar man kan göra med hunden? Eller någon bra kurs man kan gå? Skriv dä gärna vilken och varför :) Alla tips är välkommna, sen vill jag också veta om det är någon som skulle ha lust att fota honom lite också? Skulle vara jättekul om någon ville.



Tandis

Idag var jag hos  tandläkaren och spände och fixa i munnen. Ajaj, ont gör det men resultatet kommer bli najs :)


Mitt val.

 

 

 

Alltså det är sjukt snyggt att ha ett par bra sittande leggings och höga klackar, jag bara totalälskar det. Passar lika bra till vardags som det gör till fest. Man kan ha det till möte, träffa svärföräldrar det är så anpassningsbart, Tummen UPP!

Eller jag ska väl snarare säga att jag blev brunett, tycker blondiner kan vara vackra också. Men tycker det är lite uttjatat att alla ska vara det, jag är ju blond från början och tycker väl att det är den "naturliga"-blonda färgen som är vackrast. Och tyvärr så tycker jag att det NÄSTAN bara är dem som är blondiner i grunden som är vackra i blonderat hår, på andra ser det lätt konstigt ut. Inte på alla men många.. Så HEJA MITT BRUNA HÅR!

Mina små bebisar, mitt liv. Åh vad jag älskar dem de är så duktiga! Roger han gör bara framsteg hela tiden kan nu även stanna när man ropar på honom och komma tillbaka till en när man säger till. Här hemma har det även blivit mysstäming, jag kan nu ligga i soffan med ALLA TRE djuren samtidigt. Åh jag älskar´t!

 

Detta kommer efter alla gånger jag och vänner har tänkt på detta, finns det något fulare? Det är alltså ca 20 tjejer som står i likadana tröjor utanför Mc´donalds, tjuvröker och lådsas vara fulla? Det tror att de är mogna och väldigt häftiga. Kom igen? JAg har också varit fjortis DOCK stod jag inte på Mc och fösrtörde saker och skrek fula saker till BARN som passerade mig. Inte heller gick vi alla runt i likadana tröjor. DISS!

 

Okej nu är jag ärlig jag gillar inte alla djur speciellt inte pudlar. Jag gillar inte deras beteende, visst jag vet att den inte hänger på djuret i säg men lite har det ju med rasen att göra? Se är gläfsiga, plus att personer som brukar ha pudlar också är gläfsiga. De tror sig ofta vara bättre och snackar en hel jävla massa skit. Jag menar inte att det gäller ALLA. Men faktum är att när jag och Roger var ute igår möte vi FEM pudlar, varav varenda jävel började skälla. Roger svarar genast och jag säger genast till honom. Tror ni pudlarnas ägare sa till sina hundar? Nej precis!

 

Vad ska jag säga? De flesta har nog redan sett/läst detta? Men iaf snabbt: De ångar i Kina in massa delfiner för att sälja till delfintränare. Och om de inte säljs så mördas att samtidigt i vattnet med spett. Kan ni fatta paniken? Att känna de andras blod forsa och hur de lider? Jag hoppas att någon av dessa VIDRIGA människor ramlar ur båten och själv blir mördad. De skyller på att delfinerna äter all fisk, vilket jag tror är skitsnack de enda de vill göra är att tjäna pengar på det. Jag lovar att de säljer kött osv sen! Ska även berätta i ett inlägg ikväll om en dokumentär som jag och niklas sett så kommer ni förstå varför jag tror som jag gör.

 

 

 

 


Paradise Hotel

Var hittar de människorna? Okej jag kan köpa att saker hände för ca tio år sen i BB , PH och andra dokusåpor. Men kom igen TIO ÅR SENARE? Sen kan man ju fråga sig om det är normat att ha sex i tv när man känt en människa ett halvt dygn? Visst jag kan köpa det han säger om att han har one night stand hemma osv, men då brukar väl inte en miljon personer titta på? Men just att de låg och prata som två amatörer till en hemmagjord porrfilm fick mig bara skratta mer. Vilka jävla idioter rent ut sagt, och om jag var deras anhöiga så skulle jag skämas rätt rejält! Men visst det kommer tydligen bli värre med både analsex och utan täcke. Så min stora fråga är bara, vad är det för samhälle vi lever i? Och är standarden på IQ inte högre? Eller är detta enbart idioter som man har hittat genom tur? Jag hoppas på det sista alternativet. Trodde detta bara förekom i USA att folk gjorde vad som helst för att bli B-Kändis. Men Jackie, hon kommer nog lyckas med att bli Sveriges svar på Linda Rosing, sorligt men sant!


Om du missade avsnittet så gå in på kanal6.se, nästa avsnitt är redan ikväll 22.00.


ULK :D

Hej hemma nu efter en kursen, attans vad ideérna rullar. Har kommit på massa teori som jag kan ha för de olika åldrarna, speciellt till sommaren. Nu känns det som jag verkligen får ut något av kursen, det är så kul. Något jag verkligen rekomenderar folk att gå :) Har även fått ideér om aktiviteter och "extrateori" har en tanke på att kanska ha en barn-förälder kurs för de nya eleverna där man tillsammans med mamma/pappa kan komma och lära sig sadla, tränsa och lite säkerhet osv. Hoppas detta går att genomföra tror det skulle vara en kul grej.

Även teori för barnen ett förslag för de "halvstora" att man först har lite teori i säkerhet, och går igenom lite olika strösorter till boxarna, sen ska barnen själva få en kartong där varochen gör ett eget litet stall och förklara varför de la upp det just så, antagligen kommer det bli flera bra alternativ. Sen ska de förklara lite varför de tänkte så. Och varför de valda att ha just tex: spån, torv osv.. Även en övning för de små att lära: Man relaterar till saker de vet tex: Stallet blir hästens hus, Boxen blir dess rum, Sadelkammaren blir garderob. Sen kan man lägga in säkerhet genom att säga: När du sitter på ditt rum, då vill du kanske att någon knackar först? Likaså med hästen tala om att du kommer innan du går in.

Den här helgen har vi gått igenom mycket hur man ska lära ut till de olika åldrarna, och det är verkligen bra att kunna. Så nu är jag en ideéspruta här hemma det känns riktigt kul.

Nej nu ska jag nog slänga mig i badet och ta det lite lungt.


Packa!

Ska packa nu inför helgen, lika jobbigt varje gång tycker jag. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga, nej men det är kul att komma iväg. Men jag måste verkligen få med mig allt! En vanlig Michelle packning brukar ju bara få med hälften av allt man ska ha med sig. Men men packlista då!

  • Sängkläder
  • Handduk
  • Extrakläder
  • Pyjamas
  • Tandborste,deo och andra hygienartiklar
  • Smink
  • Mobil+laddare
  • Plånbok
  • DATOR+internet
  • Godis
  • Anteckningsblock
  • Penna
  • Kamera

Kan det vara allt? :O Jag hoppas det iaf..


För ung?

Ibland möter jag kommentarer, eller hör skit bakom ryggen, om att jag ska tänka mig lite för innan jag handlar? Först brukar jag alltid tänka, vad menar de nu? Sen kommer svaret: Man skaffar inte en hund/katt med sin pojkvän när man är så ung. Man flyttar inte ihop, osv blablabla. Som svar på det har jag att säga: Jag och Niklas har inte flyttat ihop då jag fortfarande är skriven och bor hemma. Visst jag spenderar nästan all min tid hon Niklas men den är HANS lägenhet, HANS hem. Han kan när han vill säga åt mig att gå om han nu så önksar, vilket jag varken tror eller hoppas.För det andra så är ALLA tre djuren mina och de är "inneboende" hos Niklas så om det nu skulle ta slut så tillhör de mig, det har vi redan gjort upp. Tillbaka till att bo ihop, tanken är att vi ska flytta ihop i maj/juni då jag tar studenten och ändå ska flytta hemifrån och då kommer vi kanske fortfarande vara "unga" i folks ögon och många tycker att jag ska testa ha en egen lägenhet först men varför? Vid det laget har vi varit tillsammans i två och ett halvt år, varav jag har "bott" hos honom nästan lika länge så vi vet att det funkar. Och jag tänker inte slösa tid på att bo ifrån den människan som jag trivs bäst med i hela världen. Nej nu vart det väldigt långt och tråkigt men ville bara skriva av mig. För kärlek och mognad handlar inte om ålder, utan om hur du är som person.


Michelle ♥ Niklas

 


Beyoncé <3

Hon är ju bara så underbar! Hon sjunger bra, ser bra ut och verkar trevlig. Fatta bara vilken kvinna, hon har varit känd väldigt länge och hon har, vad jag vet, inte en enda stor skandal på sig. Hon lixom är den hon är. HOn visar att man inte behöver knarka,supa,slåss eller annat trams för att hålla sig känd. Dessutom så är hon och Jay-Z ett  bra par som man sällan hör något om. Länge leve Beyoncé !










Dumma dumma

Dumma Dumma dumma dummas förkylning försvinn! Oh jag hatar att vara hemma det är så deppigt alltså, så imorgon ska jag till skolan om jag så är dödsjuk så ska jag dit. Orkar inte sitta hemma, men mne allt har fördelar. Jag har iaf fått undan en hel del skolarbete, idag så skickar jag in både idrotten och hantverk/data. Har även snart läst klart svenska boken. Nu känner jag att allt flyter på, i helgen ska jag på ULK2 också. Spännande att se vad vi gör denna gång :) Nej nu ska jag dricka te och plugga vidare. See you bbys <3



Håll i hatten!

Jag är brunett ;)


Bus

Nu håller jag på med en busig sak, den som är vaken 20min till får reda på vad ;)


Ollie och Millie

Den här låten under satt  Olivia & Jag och popade för ca fem år sen, haha. Brukar tänka på det ibland, gamla goda tiden utan berkymmer man bara hade kul utan massa krav. Alla var vänner med varandra och man bara hade allmänt kul. Men tider förändras så är det och det är nu man börjar märka vilka de riktiga vännerna är. Nämligen de man kan ringa utan att ha pratat med på hur länge sen, ändå finns man för varandra. Jag och Olivia har nog alltid varit lite så, eller? Vi har varit osams i perioder, men nu på "mognare" dagar är vi sådan vänner som faktist inte måste träffas varje dag fast ändå har en bra och mysig vänskap tillsammans.




Sjuk!

Oh, vaknade imorse med jordens snuva och halsont :/ Stackars lilla mig, så jag var hemma från skolan. Lika bra då vi fått papper om att man ska vara hemma minsta lilla sjuk man blir. Men jag fattar inte riktigt det där för är man borta så får man skit för det, är man i skolan sjuk får man skit för det. Nej men nu ska jag plugga lite.


629 <3

No life liksom, räknade nyss ut att jag och Niklas varit tillsammans i 629dagar. Och jag älskar dig fortfarande lika mycket som då. Du är bland det bästa jag har, Niklas Greén jag älskar dig / Din michelle!





Kära lilla ponny.

Imorse vart jag väck på mobilen av mamma som sa att jag skulle masa mig hem och hälsa på Lasse och Anette som var på besök så självklart gjorde jag det :) Alltid kul att träffa "släkten", efter det bar det iväg mot stallet där jag red världens sötaste fjording, alltså Ravon. Det gick ganska bra faktist, gillar både Mirabell och Ravon de är så lika på vissa sätt men endå helt olika. Det är så svårt att förklara, men jag älskar båda :) Efter stallet bar det iväg ut till Valla för att träffa Niklas familj, det var najs. Nej nu ska jag plugga :)

R♥                                                                  M♥



Ut, hem, ut !

Var ute med Roger för att möta Olivia och Linda. Sen skulle dem upp och kolla på körslaget så jag tralla hem för att lämmna Roger och äta lite. Ska snart över till Linda och mysa lite med brudarna ikväll :) Haha är det någon mer som har får oh oh oh baby på hjärnan? Haha. Har faktist börjat läsa hans blogg och han värkar ju vara stört skön!


Haha jag och Rogga , tagen med min webcam som suger :P

Ny design.

Haha amatören själv (alltså jag) har försökt sig på att göra egen bloggdesign. Okej jag vet, jag suger på det men skit samma. Den blev ju personlig iaf ;) Ska snart ut på promenad med Roger och min kompis, Linda :) Ska bli trevlans att gå och prata lite. Man kan ju inte plugga hela tiden, right?


Hum sitter med tankarna om jag ska klippa håret kort igen?

Matiaz

För er som såg Ullared i Måndags känner säkert igen denna filur, haha jävla sköning. Om låten är bra? ja avgör själva. Kan föresten starkt rekomendera pogramet för er som inte såg det. Jösses vilket folk det finns :O haha som en parodi på färjan alltså haha!


Skolan äger mitt liv :O

Sorry att det tagit ett tag att uppdatera. För det första så är jag typ beroenda av ca 15bloggar som jag MÅSTE läsa flera gånger dagligen ;) haha. Och för det andra så har skolan faktist blivit en del av mitt liv. Jag vill faktist gå ut men åtminstånda G i alla ämnen. Jag vet att jag har lekt mig igenom nästan hela gymnasiet men nu ska jag ändra på det. Vill kanske inte ta upp allt här och nu men kan tala om att om jag klarar mina mål ( som vi hoppas) Så kommer jag göra en så stor förändring att jag kommer vara stolt/nöjd med mig själv flera år framåt. Nu ska jag iaf plugga Matte samt skicka in lite skit och ta en kopp te. Jag hoppas att alla håller tummarna för mig? Aja skriver sen.




/ Kram M

Hundens och kattens dagbok!

Stämmer exakt på mina djur , haha <3



No more pizza for you baby!

Hum, min älskade Krok ser riktigt tjock ut ibland eller?
Lite roligt är det faktist att jag fick en sådan kanonbild ;)



Cyprusdogs

Satt och tänkte på det idag, att om jag ska ha en till hund senare i livet så ska jag nog ha en till från cyprusdogs.com (gå in och titta vet jag) om jag inte ska köpa en staff av kära Nina lite längre fram i livet. Eller varför inte båda? Aja tillbaka till saken, Roger är helt ärligt bland det bästa som någonsin har hänt mig. Han är det perfekta hunden, dessutom är han grymt söt. Alal jag träffar tycker han är underbar inte bara utsende mässigt utan även psykiskt. Han var inte allt för dyr, han hade alla papper , var chippad vaccinerad osv, och framför allt så är de väldigt seriösa angånde de som köper. Inte vem om helst som får köpa utan de vill verkligen att det ska klivak mellan hund och ägare. De var 3familjer som kollat på Roger innan oss, men han vart våran och ingen är gladare än jag. Han är mammas lilla gosegris. Självklart älskar jag Kroken och Malf också, jag skulle aldrig klara mig utan mina små älsklingar. Jag , Niklas och våra tre barn en ända stor familj <3

Mina killar

Roger


Kroken


Malfons


Niklas



/ Kram M