Nils <3

Åh. Jag älskar den här killen, fan Nils föralltid.  Hoppas han går långt iår, me love him!




4 dagar kvar tills jag hämtar lilla Roger <3



/ KRAM M

ROGER!

hej bloggen, nu kommer jag med en glad nyhet. Jag är nu en hundägare, eller nästa Lördag hämtar jag lilla Roger. Fy tusan vad söt och rar han var. Jag har sällan sett en sådan söt hund, nu kommer lite bilder:







/ KRAM M

.

Åh,  sitter och kollar på gamla videor med den bästa idolen någonsin. Min Robin <3 Jag smälter, snygg och sjugen bra HALLELULJA!


Bajshosta!

Vart tvungen att vara hemma idag iallafall, hann bara sova ett fåtal timmar i natt p.g.a hostan och nu är jag sängliggande med jordens hosta (Y) Men det börjar avta lite nu, hoppas det blir lite bättre ska faktist träffa Sofia idag och ha fredagsmys! Jag har inte träffat henne på en vecka så hostan kan ta sig någonstans att den ska förstöra. Och imorgon har jag ju inplanerad utgång med HV-ELITEN! Vill jag inte heller missa, och så ska jag åka och titta på Roger ;) haha där fick ni lite info. Tar nog med mig datorn så jag kan blogga på vägen hem och säga hur det gick, har nog med datorn hem till sofia idag också.  Kan ju bli rätt snygga bilder, haha. Ska försöka få  liv i min pojkvän för jag måste faktist få någon att gå och köpa blondering åt stackars lilla sjuka mig. Ska även kolla runt efter en mjukisdress. Så vi ses.

Imorogn ska jag till stallet också och då kommer jag träffa
finaste Mirabell <3<3



/ Kram M

Host

Hoppas på att jag kan ta mig till skolan imorgon, har börjat hosta så jag inte kan sova :/ Det gick ju över förut på dagen men nu är det tillbaka, satan. Jag som verkligen inte vill missa mer av skolan. Men i värsta fall får jag väl gå på floristiken, sen be om att få gå hem och jobba på svenskan. Nu blir det iaf till att titta klart på "en annan del av köping"- DVD:n. Så god natt folket, me love you.

Bjuder på den här gamla godingen en klar favorit hos mig :)


/ Kram M

Lillebror <3

Var på besök hos lillebror idag och träffade honom, bästaste Nina och bästaste Johannan :) Var roligt, prata även om att jag kunde få hjälpa till med Ninas lilla Noowa någon gång om hon behövde det :D Åh, hon var så söt. Så nu har jag övertalat Niklas om att vi ska skaffa staff längre fram i livet. Men först ska vi åka och hälsa på "korven" på Lördag. Ska givetvis ta bilder nu, men håller honom hemlig ett tag till så ingen annan ringer på honom för han är så grymt söt :D  Just nu håller jag på att skriva ner lite frågor tills på Lördag så jag inte glömmer dem ;) Nu ska det läsas bloggar!

Åh , jag älskar mina småsyskon <3

Jag och Alexander för längesen <3                      Jag och Maxine, också länge sen <3




/ Kram M

Bak-tina!

Var hos Tina nyss, vi bakade jordgubsgrottor ;D Haha missslyckat men vi försökte iallafall, de skulle bli 60st men vart bara 27 :O och så smula de sönder, jaja vi försökte iallafall de som gick att sälja packade vi ner i påsar och så ska jag försöka göra lite fler när jag kommer hem ikväll efter att jag träffat lillebror Alexander. Ska även ta med datorn och visa Nina hunden jag ska kolla på, och se vad hon tycker :)  Nej nu ska jag försöka sova en sväng på tåget, hörs senare :)




ps:Hoppas på att det kommer en ny mat-Tina med norrköpings dialekt ;) Mumsa...
/Kram M

Sjuk? OHJA!

Fan sitter på tåget nu, det började lite smått igår och nu är jag storm förkyld! Oh , kommer så jävla olägligt jag vill inte missa skolan nu när jag har börjat tagit tag i den. BAJS! Dagen är iaf kort nu, startar morgonen med prov i samhäll, sen svenska. Efter det slutar vi eftersom Frida måste iväg kan vi inte ha något projektarbete. Tina och jag skulle baka idag till färgargården. MEn vi får se hur det blir med den biten, mår jag inte bättre än såhär så vill jag nog inte det.

Kan jag ha svininfluensan må tro? :O Nej en sådan sak kan inte hända mig eller? AAAH!




/Kram  M

salkiN

Nu är jag på tåget finaly! Och hemma på stationen står min trogne prins och väntar. Helt sjukt hur man kan sakna en människa så mycket som man ändå träffar nästan hela tiden. Haha lite knäppt är det, men jag älskar dig hjärtat. Du är verkligen den bästa jag vet. Du finns alltid vid min sida och får mig alltid le tillslut, visst vi har våra duster men det  har alla förhållanden. Många säger att det inte finns något som är perfekt, men för mig så känns vårat förhållande så perfekt som det kan bli. Du är min andra hälft och vi kompliterar varandra, jag älskar dig verkligen från botten av mitt hjärta. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Tack för du finns <3


Jag älskar dig!




/ kram M

Norrköping

Nu sitter jag på Norrköpings resecentrum och väntar på att tåget ska komma. Onsdagar för Michelle betyder vänta på tåget i två timmar. Kul? No! Men det är sådant man får ta. Idag så hade jag fått svar på båda hundarna jag tittade på, ska åka och besöka dem på Lördag så då får vi se vilken det blir, om det blir någon det vet man aldrig. Men hoppas på att någon av dem verklgien ska klicka med oss :) Imorgon ska jag hem till min saknade lillebror, jösses vad roligt det ska bli att träffa honom. Tänker på honom rätt ofta, men har svårt att få tiden gå ihop för att träffa honom. Men nu enkligen! I skolan idag fick vi göra dekoratioer, vi kollade på en demo av två tjejer från Tyskland. Var riktigt intressant, vi skulle göra något utan att andvända oasis ( stickmassa till blommor) Jag var väldigt kreativ idag tycker jag själv iaf. Så hittade pappmuggar och fick faktist ihop det rätt bra, gjorde även en med frigolit den vart dock asdålig ;) Men ideér hade jag iaf.

Yrla, om du läser detta kan du kontakta mig då? (A) skulle vilja be om hjälp att göra någon snygg design till min blogg. Har ju börjat fått fler läsare nu och då måsta man ju snygga till sig lite ;)


Pappmuggskonst ;)




/ Kram M

I <3 TILA!

Vet ni att jag bara älskar den kvinnan? Hon är både vacker, söt, smart och sjunger bra. Åh jag blir så glad när jag ser den tjejen. Hon utstrålar sådan glädje och kärlek. Jag älskar Tila <3





-tåg

Hello friends. Nu är jag här igen , igår kom jag inte hem förens halv tio då tågfan höll på och jävlades. Vi var hos en guldsmed och kollade vad hon gjorde, så skulle ta halv nio tåget hem. Men först var det försenat en kvart och sen vart vi  ståendes en kvart mitt ute i skogen (Y) Ibland känner jag hur jag så loooove SJ , eller inte. Nu är jag iallfall på väg till skolan, eftersom jag var ett klantarsle och försov mig så missar jag första lektionen. Och det betydet bara floristik hela dagen för michelle, antingen ska jag göra kista eller urna. Vet inte än vad det blir, men idag LOVAR jag att ta en bild och visa :) När tåget kommer fram är  det frukost som gäller, måste ju äta något. Kaffe och äpple ME LOVE!

Se you later darlings.
PS: Fick svar på en av hundarna nu, kanske blir att besöka i helgen? ;)


En snygg , trött Michelle på tåget härom dagen :P


/ KRAM M

318

Har nu kollat klart på hela rederiet, sorligt men sant. Vad ska jag nu göra om kvällarna? 318avsitt har jag tragglat mig igenom. Kanske får kolla om serien en gång till? ;) Vart pizza idag istället eftersom vi är latmaskar här, men baka det ska jag iaf göra strax och fixa lite te. Som jag skrev innan i tidigare inlägg så vart det inte så mycket av med hunden Emil. Tyvärr så vill inte jourmatten sälja honom nu, men har fått svar på två andra hundar. Det ser gansak ljust ut men det får ni se lite längre fram vad det blir. Är en överraskning kan man säga. Nej nu blir det bak, och titta på TV3 det där pogrammet om hemafruar i USA. See you.


Just det har en liten kisse kvar hemma som söker hem,
så om någon är intresserad så finns han hemma hos mig.
Avmaskad och klar, ca 14 veckor. Är han något för dig?
eller känner du någon som vill ha honom, hör av er till mig.

SÅLD!



/ Kram M

My BFF! ;)

Skulle träffa Sofia idag igenkligen och prata med henne. Känner att jag verkligen skulle behöva det nu, tyvärr så är hon sjuk :/. Men vi får ta det någon annan dag, idag var jag hemma från skolan, orkade helt enkelt inte, men nu ska jag ta mig i kragen. Han får sabba för mig, men jag tänker inte låta det gå ut över min skolgång. Så idag har jag varit med Niklas och fikat på sultans och pratat av mig, känns bra att ha en så förståenfe pojkvän. Jag älskar dig verkligen <3 Tänkte laga lite mat nu och sen blir det fika och plugg, ja jag ska baka. Slänger upp bilder sen! Kan ju vara vaken lite längre idag då jag har sovmorgon till tjugo över ett imorgon (Y)! hehe.


Krya på dig BBF <3


(haha gammal bild ;D )



/ Kram M

Gratulerar

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jannes 20års-dag och Daniels 18års-dag, HURRA! Hoppas ni får en bra födelsedag grabbar :D

Janne :)                                              Daniel :)       


Strul

Hej på er vänner.

Massa strul just nu, vet inte hur jag ska orka allt. Men jag försöker så hoppas det ska gå, men just nu känner jag mig hopplös. Liten och jävlig, jag orkar inte. Jag förstår inte hur en människa kan förändras så mycket och göra så som han gör. Jag känner mig inte riktig värd att leva. Men jag har faktist inte bett om att han skulle se till att jag vart född. Jag känner att man får ta lite ansvar, men nu så har han visat var han står. Men snacka skit om min mamma det kan du fan ta och köra upp någonstans. Mamma har aldrig svartmålat dig så du ska ge fan i att ge dig på henne. Du tror inte jag minns vissa saker , men det gör jag faktist jag minns en jävla massa som du inte tror. Alla gånger du lämmnade bort mig för du skulle spela, alla gånger du söp dig full när du trodde jag sov. Men eftersom jag alltid älskat dig så högt så har jag inte sagt något. En gång så var du en av de personer jag älskade mest i hela världen och gjorde vad som helst för att vara som du, men nu har du tydligt visat att du inte älskar mig och inte vill ha mig i ditt liv. Det känns tungt och jag känner mig riktigt dålig nu. Varför händer detta mig?

Även strul med Hunden jag har tittat på , det har gått illa. Dem vill inte lämna honom , men jag har tittat på två andra alternativ , men vi får se. Har även köpt en ny telefon, något roligt iaf. Nej nu ska jag ta mig en kopp te och mysa med Kroken. Ha det bra.

Nya telefonen, som kommer om en vecka eller så. Tack Johanna <3



/ KramM

Pizza =)

Sitter hemma hos mamma nu och ska snart hämta pizza. Stefan är ju på styrkelyfts-SM nu i helgen så jag tänkte hålla mammsen lite sällskap :) Idag så har jag ridit Mirabell, min finaste älskling. Åh, snacka underbar ponny alltså, riktigt bra gick det också. Efter det åkte vi hem och hämtade mina katter och åkte till mormor så där busade de av sig lite. ALLA FEM! Haha mormor och jag kan nog snart starta ett katthem. Snart blir det ju hund också, har ju hittat en liten kille som heter Emil. Han kommer från Spanien och är en gatuhund. De hittade honom när han bara var en månad vid en vägkant och hade brytit benet. Men nu är han bra och ska bo i jourhem ett tag till, så dom ser att allt är OK. Men hon som har honom hemma är lite seg och ringer aldrig upp :/ Men hon som äger hundhmmet håller på och jagar på henne. Nej nu ska jag gotta mig lite. CIAO !

Här är bild på lilla Emil



/ Kram M

OMG!

Haha ja nu vart ni allt chockade va? Tänkte slänga upp ett litet inlägg såhär på väg till skolan :) Andledningarna  till att jag inte bloggat så mycket är att jag 1: Har fullt upp i skolan , och vem vill sabba det lixom? Studenten snart. 2: Jag är trött, sann historia! Jag sover,pluggar,äter,skiter typ det man hinner med. 3: Jag är en ganska tråkig person och har inte haft något att skriva om. Men nu när jag fixat mitt nya mobila berdband, tack Stefan <3, så kan jag ta med datorn till skolan och så kan ju tänkas att det blir lite mer uppdaterat.

Annars har det inte hänt så mycket utom att pappa beter sig som skit, men det är ju inte direkt någon nyhet. Fast det de handlar om nu är att han inte betalar ut mina  pengar, för att han inte har råd i guess(?). Det är ju jobbig att betala så ens dotter har råd att komma till skolan, men att åka till Malta tre veckor med övriga familjen det han man råd till? Ja vissa fattar ju inte vad det krävs för att ha barn och borde alltså inte ha det! Nummer två: Jag och pappa pratar EN gång i månaden i telefon. Men vem står då och lyssnar på allt i bakrunden? JO hans fru, det känns askul (Y) ellerinte! Det roligaste är att hon säger att saker inte angår min mamma, men det angår tydligen henne? FAN JAG LACKAR UR! Skaffa inte barn om ni inte vet hur man tar hand om dom!

Haha en liten rolig bild som jag lyckades få tag på härrom dagen, han faktist funderat på en "smygblogg" tror ni det kan vara något? Lite smygfotning kan ju bara vara kul ;) haha. Här är iallfall en gubbe som har strumpor i sandalerna vilket är det fulaste jag vet. Se och njut:


Nej nu är bussen redan vid Eber, dax att packa ihop. Men har rast vid 10, kommer nog ett litet
inlägg då :) För idag ska jag och Emilia göra kistdekoration ihop, kan ju vara kul att se lite?

/ Kram M