08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick, hum? Ett ögonblick som jag kan tänka på iblan var den dagen jag skulle börja gymnasiet.. Haha då var jag inte så kaxig minsann. Jag satt på tåget 11.00 alldeles ensam på väg mot Norrköping. Vi skulle inte börja förens 13.30 men jag var redan nervös.. Hur skulle jag ta mig till skolan? Hur skulle mina nya klasskamrater vara? En visste jag ju det var Lisa, snälla Lisa som jag gått med tre år tidigare.

Så när jag kommer fram till skolan så öppnar Lisa och släpper in mig på elevhemmet och vi går till köket för att prata med en annan tjej hon lärt känna.Och denan donna verkade inte vara rädd för något utan presenterade sig , med världens största smile: Frida heter jag , från sala. Åh my! jag kände migsom pep fram ett litet: Jag heter Michelle, jag pendlar från Katrineholm. När vi sedan samlades hela klassen så var jag så himlanervös. 

haha förtstatte vara nervös och lite feg ett tag, men sen jädrar. man kan ju knappt tro jag var samma person när jag tänker tillbaka. Min älskade gymnasie tid <3



/ Kram M

07 – Min bästa vän

Okej nu kommer vi till den punkten på listan som Sofia sett mest farm emot. Nämligen min bästa vän, Sofia Maria Fransson. En riktig typ, en sådan typ som man tycker om! En sådan typ som man vill umgås med, som man kan skratta med, som man kan låna axeln för att gråta på. Jo visst har våran väsnkap varit lite upp och ner, vi har varit lite sura på varandra ibland? Men vilka vänner har inte det? Om man aldrig varit irriterade/arga på varandra någonsin känner man verkligen varndra så bra då?

Vi har iaf varit kompisar i 8/9 år.. Helt galet att tiden gått så himla snabbt, jag kommer ihåg första gången vi skulle träffa varnadra. Det var efter att vi bråkat och verkligen tyckt illa om varandra för att vi var kära i samma kille. Men efter ett tag så beslutatde vi att vi skulle ses och snacka lite. Vi mötes nere på stan och inser att vi nästan har identiska kläder, samma parfym och att våra pappor bodde jättenära varandra. Och tiden bara flög iväg för vi hade så mycket att prata om.

Efter det så började vi umgås mer flitigt och vi har gjort så himla mycket tillsammans. Sofia är en person som man kan ha så jävla roligt med när man väl lärt känna henne.. Den största skillnaden mellan oss måste vara att hon är mer reserverad för nya människor och jag är framåt och håller aldrgi käften. Med andra ord hon är den smarta och jag den lite mer korkade. Men det är bra för vi kompleterar varndra.

Och vi har båda gråtit tillsammans, delat skratt tillsammans osv. Anledningen till att jag inte har skrivit någon "speciellt" minne är för att dels har vi så många och jag kan inte välja. Och dels för att jag tycker att alla stunder vi har tillsammans är speciella på sitt sätt. När man bara sitter och snackar kan vara speciellt det med. Så jag vill inte välja något utan tycker om all tid vi spenderat tillsammans.

Vi har gått igenom så många tider ihop fjortistid,leka vuxentid, bli vuxen.. Vi har stått ut med varndras killar, vare sig man gillade dem eller inte. Men en sak är klar att vi har funnits för varndra och på något sätt har vi alltid kommit tillbaka till varandra vad som än hänt. DU är helt underbar. Jag älskar dig helt enkelt, du är min bästa vän!


06 – Min dag

Okej, min dag.Vilken tur att det blev just denna dag jag skulle beskriva, not! Men endå började dagen med att försova mig, alltså inte jätte mycket men lagom mycket för att bli stressad. Så på med kläderna, koppla hunden och ut till bilen. När jag kommer ut så startar inte skrothögen! Blev så arg så jag trodde att jag skulle avlida. Inga pengar på mobilen så fick smsa mamma och hoppas på att hon skulle svara, och visst hade jag tur för det gjorde hon så jag fick ta deras bil.

Stressad som jag var körde jag till jobbet och inser inte förens då hur jävla kallt det är. När jag insett detta så fattar jag att alla hästar inte kommer att behöva gå ut samtidigt, eftersom det blir så kallt i stallet då. Och kallt i stallet var precis vad det var. Fy sjutton alltså, man kan aldrig ha för mycket kläder på sig insåg jag idag!

På jobbet flöt allt på och alla hästar skötte sig väldigt bra, de fattar väl att det är nära jul och att man måste vara snäll eller något antar jag. Sen åkte jag till stationen för att hämta upp min älskade som efter fem dagar äntligen var hemma.. Riktigt skönt om ni frågar mig.

Väl hemma  beslutade vi oss för att ta en varmt bad och prata om hur niklas hade haft det i tallin. Senare kom min pappa på julfika och lämmande min julklapp osv. Sen blev det till att hämta mamma efter jobbet eftersom jaghade ju hennes bil och hon var inte så pigg på att gå hem i kylan. Plus att vi ksulle kolla på min bil, självklart starta aset inte nu heller, så mamma ska komma med startkablar imorgon! Och om den inte staratar imorgon bitti så betyder det att mamma kör mig till jobbet och jag får gå till bussen på eftermiddagen! Hoppas bara att det inte är lika kallt isåfall som idag för så gråter jag en skvätt tror jag..

Och nu sitter jag här och chillar alldeles ensam ( Niklas och djuren sover i sängen) typiskt mig att välja FYRA trötta karlar! Nu ska jag snart ta en kopp kaffe och uppdatera de två sista dagarna som jag ligger efter med! Sen blir det sängen så man är pigg och fräsch imorogn.



/ Kram M

05 – Vad är kärlek?

Ja vad är kärlek? Kärlek är ett stort ord, ett ord fyllt med känslor. För för mig är kärlek just det, en känsla. En känsla som kan betyda olika saker i olika situationer. Jag känner tillexempel an massa kärlek till Niklas, men även till mina djur, min familj och mina vänner. Men alla dessa kärlekar är helt olika.. Kärlek för mig är något man inte kan ta riktigt på. Kärlek är något man aldrig kanbestämma över, eller styra. Men en sak man är säker att om man känner äkta kärlek för någon så vill man dem aldrig illa. Man kan ta dumma beslut för någon man känner kärlek för men det handlar i det stora hela om bara för att skydda den man håller kär.

Så kärlek för mig är en fin känsla som man bara känner för personer som gjort stora intryk i ens liv. Kärlek är något man ska vara rädd om, och vara försiktig med. För det bästa som finns är besvarad kärlek, när någon man tycker om tycker om en tillbaka. När man vetatt man skulle kunna offra mycket föra varandra och verkligen finns där. det är en helt obeskrivlig och underbara känsla!



/ Kram M

04 – Det här åt jag i dag

Nu blir det ju lite konstigt eftersom jag inte har uppdaterat på några dagar eftersom jag helt enkelt inte har haft tid. Jag har haft främmande osv. Men idag har jag iallafall ätit ett paket nudlar  och så fyra clementiner (två till frukost, två till lunch)! Haha inte direkt lyxmåltider här inte. Men enligt mig så är nudlar något av det godaste som finns. Skulle kunna äta det sju dagar i veckan om det var så. MUMS!




/ Kram M

03 – Mina föräldrar

Nu är vi inne på dag tre, alltså dagen om de två som gjorde att jag tillsammans med dem blev tre. Mina föräldrar, Anne-Sofie och Örjan. Två helt olika människor! Jag kan inte ens förstå ibland att de har varit tillsammans. Alltså inte för jag tycker illa om dem eller så, men de är bara så helt olika. Som ni kanske förstår så är de inte tillsammans idag, de har heller aldrig varit gifta. Utan bara förlovade, de hade hus, volvo och vovve. Sen kom jag, Cassandra Michelle Frisk. När jag var ca ett år så flyttade dem isär, jag har alltså inga minnen av dem tillsammans..

De flyttade till varsin lägenhet i stan, jag har till största del växt upp med mamma. Men hon har alltid velat att jag och pappa skulle ha en nära relation. Vilket vi hade tills han gjorde ett val att flytta till Nyköping, det var hans beslut och jag tänker inte skriva något om det här nu eftersom vi redan haft den disskutionen.

Så pappa och jag kan man säga har haft en relation som är väldigt upp och ner. Pappa är en man som alltid varit social och framåt. Han har jämt levt för sitt band som han har spelat en himla massa med. Han har varit en ungdomlig person så länge jag kan minnas. Han gillar att busa och skratta bort allt.. Men jag tycker om min pappa, trots att jag har varit så ledsen och besviken på honom så kommer han alltid vara min pappa, som jag älskar!

Mamma har alltid funnits där för mig, jag kan faktiskt inte säga att hon gjort något som har skadat mig. Allt hon gjort har varit för att skydda mig och för att hon älskar mig. Hon är en helt fantasktisk människa och jag litar på hennetill hundra procent. Hon har alltid stöttat mig och visat att jag ska tro på mig själv. Hon har alltid varit den av mina föräldrar som har satt reglerna och den som kanske inte är så social utan lite mer reserverad.Vi hade en period då jag var 13/14 då vi bråkade hela tiden , men det är nog inte så konstigt..  Nej min mamma är fantasktisk och henne älskar jag <3



/ Kram M

02 – Min första kärlek

Min första riktiga kärlek är Janne, självklart var man "kär" innan det också men det var mitt första siktigt seriösa förhållande. Jag var fjorton och skulle fylla femton, han var sexton och skulle fylla sjutton. jag var jättelycklig över att jag lyckat få den jättesöta skatekillen som jag tittat in! Vi började prata lite smått på msn och lyckadet trots lite sura miner och idiotiska komentarer bli tillsammans. Jag levde livet och var jätteglad, ett halvår efter vi varit tillsammans närmare sagt den 27/7-2006 så förlovade vi oss. Vi såg det som en kul grej för att visa våran kärlek.

Under de ett och ett halvt, nästan två år som vi var tillsammans hade vi en jättefin tid tillsammans. Vi gjorde allt ihop, ja nästan bodde tillsammans. Var med varnadra natt som dag. Vi trivdes helt enkelt tillsammans och skrattade nästan jämt ihop. Vi hade även en massa gemnsama kompisar som vi umgicks med. Men tyvärr gick tiden och vi växte till olika plan/mål i livet. Vi ville helt enkelt inte samma saker, så det som nästan ingen trodde att skulle hända. Kärlekssagan Michelle och Janne tog slut!

Men inte ska man grubbla för det, att våran kärlkessaga tog slut var säkert sorligt för många men det positiva var att det öppnade upp för ett helt annat kapitel i våra liv. Det var början på en fantaskitsk vänskap. En väldigt stark vänskap som än idag består. Janne är enav de sista människorna på jorden som jag önskar något ont, snarare tvärtom jag önskar honom all den lycka man kan. Han är en helt underbar och fantastisk kille som jag tycker extremt mycket om. Vi vet så mycket om varnadra och vill jag vet att jag kan lita på honom och kan prata med honom.

Idag kan jag bara sitta och tänka på fina minnen tillsammans och le, det var en rolig tid vi hade tillsammans. Något som vi ska kunna se tillbaka till och bara vara glada över. Det var nog allt om min första kärlek och lite fina ors om en speciell vän till mig :)


- Haha hade tråkigt i bilen, hade väl varit ihop ca 1månad och jag fick för mig att sminka oss. Fy fan!

/kram M

<3


01 – Om mig

Vad ska man börja? Jag är just nu i skrivande stund sambo och lycklig matte till tre underbara djur. En hund med namn roger, även kallad korven. Som är en importerad hund från cypern. Han blir tre år nu i januari, och är en tax/jack russel/ retriver mix. Har även två gudomliga katter som jag prisar högt, Katten Krok och Malfons. Jag gick ut floristgymnasiet i norrköping nu i sommras och saknar min klass mer än vad det finns ord. Våran klass  var lixom det där lilla extra som man behöver ha i livet. Vi hande ne skön stämming och en jädra gemenskap! Så mina huvudskaliga intressen är djur, vänner och att parta loss lite ;)

Min uppväxt har alltid varit delad och jag har haft skilda föräldrar sedan jag vara ca ett år gammal. Pappa har jag tyvärr inte så bra  kontakt med längre då han flyttat till Nyköping och för att jag inte bott där sedan jag var femton år gammal. Självklart älskar jag min pappa trots allt som varit, just nu lever jag livet och blickar alltid framåt. Min mamma är en person som står mig mycket nära och som jag litar på till 100% hon är en av de absolut finste jag vet!

Jag har även två småsyskon som jag tycker väldigt mycket om Maxine och Alexander. En på varje sida, syster på mammas sida och bror på pappas sida. Jag är äldst på båda sidor, men har ändå kul med mina syskon då jag träffar dem. dock är det först nu man börjar kunna prata mer med dem då de år 11 repektive 8 år :)

Bor gör jag i en trea på öster i Katrineholm, i en mycket fin lägenhet måste jag säga. Jag trivs som fisken i vattnet, dock kan jag känna att lägenheten kan vara lite stor ibland då man är hemma själv, men det är ju troligen någon som löser sig med tiden ;9

Jag jobbar i ett stall just nu som stallskötare kan man säga, och jag trivs bra. Mina underbara arbetskollegor är ju inte nya för mig så jag jobbat där flera sommarar. Och måste säga att det är de underbaraste hästarna man kan tänka sig. I framtiden så tänker jag mig att kunna jobba i en blomsterbutik under ett tag för att sen öppan min alldeles egna. Har även länge haft en dröm om att bli lärare men det kanske kommer i framtiden?

Min pojkvän är Niklas, en underbar kille på många sätt. En människa som jag verkligen trivs med, han kompliterar mig någon så fruktansvärt bra. För jag är en envis jävel som aldrig ger mig,  en mycket betsämd dam. Tror kanske inte så många skulle stå ut så som han gör, vi har snart varit tillsammans i tre hela år. Vi träffades på fest genom gemensamma vänner, sedan själva ett tag innan vi den 23/2-2008 beslutade att vi var tillsammans.. Oh, härliga känsla!

Jag har en allra bästa vän som jag har umgåts med i många år och det är Sofia, henne kan jag prata med det mesta om. Dela skratt och tårar. Hon finns vid mig så som jag finns vid henne, ibland behöver vi inte ens prata med varandra. Man vet hur den andra tänker osv. Förövrigt tror jag att jag har väldigt spridda vänner då jag är rätt öppen och glad som person och tycker om att skaffa nya bekantskaper. Jag gillar att lära känna nya människor och utbyta tankar och ideér. Men farmför allt så gillar jag att prata ;)

Det var nog allt om mig tror jag ;)


/ Kram M

Lista

Ska försöka mig på denna lista som jag sett på olika bloggar, eftersom alla andra kör den trenden så följer jag med ;) Skämt osido men tänkte att jag kanske kan komma igång med bloggandet lite smått om jag börjar med något sådant.. Ska även kolla om någon vill hjälpa mig med ny design nu kanske?Själv är jag helt oförmögen att prova mig på detta!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

/ Kram M