Red

Okej, först och främst vill jag tacka Yrla för in nya design. Jag är jättenöjd och tacksam.. :) Sen vill jag berätta att jag nu mera är lite rödhårig. Fick inte riktigt den nyansen jag ville ha, ville ha lite rödare men vart ändå nöjd med resultatet. Har försökt ta en bild men min cam suger så ni får hålla ut tils imorgon då jag kanske kan få en bättre bild.



/ kram M

Dagens visdom

Som jag och Tina hitta på en magnet på jobbet:
" - jag är inte tjock, jag är bara för kort för mig vikt"
Så sant..



Sluta tidigt, yes bitch!

Sitter i Norrköping nu och väntar på tåget hem. Så himla skönt att vi fick sluta tidigt idag, kan man behöva ibland. Så idag är man hemma tre, men vad ska man hitta på då? Hum, kanske ner på stan och kolla lite? Eller kanske någon som vill hitta på någe skoj?  Ska iaf spendra lite tid med roger gubben först och gå en liten runda, men man tappar ju lixom lusten när vädret är som det är. Så brukar det bli flera korta promenader istället och inomhuslek, min hund är inte så förtjust han heller i detta väder som tur är. Det är ju bra att vi är lite lika iaf.

HAHA SNYYYYYGG BILD, Hej jag heter Michelle och är 14..


/ Kram M

Rix morgonzoo

Sitter på tåget nu och lyssnar på Rixfm, haha jag älskar morgon radio. Brukar lyssna både på Rixmorgonzoo och på Vakna med the voice. Tycker de är störtsköna.. Idag är det väl praktik som gäller som vanligt, kommer hem vid sju :( OCh åtta är det Robinson som gäller, vilket fullt schema :P Ska även försöka plugga lite i körkortsboken, om jag orkar. Nej nu är jag snart framme.

/ Kram M

Visa ord..

Det är svårt att vara kvinna.
Man ska tänka som en man,
uppföra sig som en dam,
se ut som en ung flicka,
och jobba som en häst..



Så sant..

WTF?

Haha , jag hittade en kattras som ser ut som en blandning av Roger och Kroken. Inte den snyggaste rasen kanske, men attans vad cool. Men den är inte godkänd av SVERAK, tror det kan ha med rasens kropp att göra. Är det någon som sett rasen förut? Munchkin heter dem..

Lady gagagagga.

Lady Gaga, ja visst är hon/han en duktig sångare med bra musik. Men vad är det som folk tycker är så vackert med henne? Jag förstår inte. Jag tycker själv h*n, ser medt förjävlig ut i sina maskeradkläder och knäppa sminkning, men visst smaken är som baken. Sen en sndra fråga varför lyssnar ingen på mig när jag försöker säga att hon är en kille? Inget fel med det , men jag fattar inte att folk inte ser det? Kolla hakan, knäna, fötterna osv så syns det! Här även en bild där det verkligen syns! Visst inte den snällaste bilden, men här har vi verkligen ett bevis på att kändisar kan se VÄLDIGT annourlunda ut när de är stylade och inte..


Vad tycker du vacker eller inte?

/ kram M

!

Jag vet, jag vet. Jag är jätteusel på att uppdatera just nu, men det är för jag kommer hem sent och då ska annat göras men jag ska bättra mig jag lovar. Just nu sitter jag på rese i Norrköping och väntar på tåget hem, är inte hemam förens sju och då är det en snabb fix som gäller för att sen möta flickorna och gå på partaj :) Kommer bli en bra kväll , det känner jag på mig. Om jag bara nu kan få svar av Linda, hum.. Hörs antingen senare eller imorgon.

/ Kram M

On my way.

Sitter på tåget nu ner mot Norrköping igen , Tina ska möta upp mig vid station och sen åker vi till Blomsterlandet. Är bara halvdag på praktiken eftersom vi ska på matten sen. Kommer bli en låååång dag, jag hatar att matten ligger sist på en dag, eftersom det är så man är som tröttast. Aja över till något helt annat, mina bebisar ska till veterinäre idag. De ska vaccineras, åh tycker så synd om dem som ska behöva ta spruta. Mamma tänker på er, Kroken och Malf <3 Sen ringde mamma imorse och talade om för mig nyss att mormors katt Micke som skulle kastreras idag inte var en Micke Persbrandt utan en MickeLINA Persbrandt! :O Jag som har varit hundra på att det var en kille. Jag har ju inte haft fel förut :( Aja man lär av sina misstag, tur att mormor älskar lilla Micke endå så hon/han/det får stanna.


Katten Krok och Malfons <3


/ Kram M

Blomsterlandet dag 1

Haha som rubriken antyder så var  detta dag ett på min praktik på Blomsterlandet tillsammans med Tina :) Vi hade det bra precis som sist. Tror nog inte det finns någon bättre praktikplats faktist, man får göra mycket  och testa allt. Idag har vi gjort planteringar och tulpanbuketter av olika slag. Och såklart blev det en massa flum, men det hör väl till lite. Nu ska jag möta Niklas när jag kommer hem till Katrineholm vid sju, hem till mamma för att äta osv. Sen hem diska, kolla PH sen sova. Ska även försöka slänga ut en liten dagens disney!



/ Kram M

DD

 

Vi fortsätter på temat hästar nu bara för att jag är så extremt taggad :) Och självklart för att de är så underbara djur. Pegasus är en karaktär som vi möter i Herkules, ni vet killen från Grekland som är sänd från ovan? Han är iallfall Herkules bästa vän och följeslagare. Han kan inte prata men visar tydligt med minspel vad han verkligen tycker. Han blir senare avundsjuk på Meg, Herkules flickvän. Här är iaf en liten film med klipp på Pegasus :)

 


Klart!

Nu är jag klar med ULK:en det känns båder tråkigt och kul, kursen har  varit riktigt intressant och lärorik. Självklart har den varit väldigt rolig också. MEn känns skönt att nu ha en ny merit nämligen: Ungdomsledare, haha gud vad mallig man kan vara. Men jag är redan sugen på mer :) Har hittat två andra kurser: En påbyggnads kurs till ULK, och en förberedande för ridinstruktör. Den sista är en kurs som inte har några krav utom att du gått ULK steg 3. Så det är alltså inget ridprov eller så utan du får testa hur det känns att leda grupp, träna olika utlärningsmetoder, rästläge och att ge kritik på rätt sätt. Är verkligen supersugen, den andra kursen är somsagt en påbyggnadskurs som handlar om barn och deras sätt att se och agera :)

Igår hann jag inte uppdatera mer som ni märkte, jag var alldeles för trött och somnade på engång. Just nu kollar jag på En annan del av Köping men efter det kommer dagens disney. Så håll ut!


/ Kram M

ULK 3:an

Imorgon kommer jag hem som en utbildad ungdomsledare :) Känns så skönt att jag gjort detta, kul har det varit också. Och så har jag lärt mig en himla massa som jag ska andvända mig av i sommar. Jackan fick vi idag också. Snart kommer det serveras middag här och efter det lek. Sen kommer jag kanske lägga ut en Dagens Disney och har ni tur kära läsare så kommer det även en: Visste du att..


Jag vill att det ska bil vår och varmt, så man kan dra igång ridningen som vanligt <3


Mirabell

/ Kram  M

Saknar <3

Nej nu ska jag bara ta och fixa till mig lite så ska jag strax gå mot tandläkaren :) Måste ju fixa tänderna extra fina och snygga idag ;) Och så ska jag kanske inte gå dit i pyjams och med tovigt hår vet inte om det är någon hit direkt, haha. Har kollat på gamla bilder nu, man blir ju tårögd nästan över vissa. Okej jag är ganska känslig kanske därför men om man tänkte på tiden förr så var allt så mycket lättare inga måsten man bara levde livet lixom. Och så tittade jag på bilder på mitt blonda hår och jag saknar det :/ Men nej nu har jag lovat att jag inte ska färga håret på et tag, men vi får väl se hur länge det håller i sig... Vem vet kanske tar jag studenten som blondin, hum?


Blondie <3'


Vi hörs sen så ska ni få höra vad tandis sa ;)


/ KRAM M

God morgon människor :)

Hej på er :)
Nu börjar jag må mycket bättre och kroppen har återhämtat sig, ska till tandläkaren vid nio. Haha ska bli kul och se vad han säge nu när mina tänder har flyttat sig tillbaka massor :D Och imorogn blir det skola och kramas massor med mina älskade HV-Elitare för sen ska vi ju ut på APU igen :/ Men men livet är hårt ibland.. Jag tänkte på en sak nu, vad lungt och skönt det är hemma nu när alla djuren ligger på sina platser och sover, kan det verkligen vara såhär tyst hemma hos mig? Tydligen.

Just det fick nyss en anonym kommentar igen , stackars lilla mig som är så barnslig och gillar disney. Ohhh cry me a river. Den enda människan jag kan tycka synd om är den stackare som inte vågar erkänna vem du är, antagligen så är det så att ingen tycker om dig så du måste tracka på andra. Och jag kan ta det om du mår bättre då, jag ger dig  tillochmed tillfälle att synas lite grann :) Anledningen till att jag tar upp detta är att det inte är första gången detta händer så tänkte klargöra detta nu:
- om du inte har något snällt att säga, säg då inget alls.
- Vågar du inte stå för vem du är så kan du gärna besöka ett anonymt ställe.

Ni får jättegärna kommentera min blogg, men gör det med stil alltså konstruktiv kritik och med namn ;)

/ Kram M


DD

 

 

Vad mer kan man skriva än att denna figur alltid får en att dra lite extra på smilbanden? Han är så otroligt charmig och kommer med klockrena kommentarer på allt. Han är ju även hjärnan av honom och Timon. Något som Timon själv aldrig skulle kunna erkänna. Han kommer men alla smarta ideér som sedan Timon kopierar eller så säger han att de är trams. Nej han är nog en figur som satt sig fast i mångas huvud med sin charm, han har iallfall alltid fått mig att skratta så därför Pumba utser jag dig idag till Dagens Disney!

 


ROGER <3

Just det jag glömde, Grattis Roger på din 2-års dag <3


Matte älskar dig Korven <3  OBS: Snygg bild ;)

YES!

Känner mig mycket bättre nu på kvällen, är så glad att jag ska få träffa mina flickor imorgon. Just nu sitter jag och pluggar lite och ska ta mig en kopp te för att sedan dra mig mot kudden. Åh, jag tror aldrig jag har längtat såhär mycket efter att gå till skolan. Känner på mig att veckan kommer att gå fort, och på fredag ska jag ut till stallet för att pyssla lite med Aiks och gå en sväng med Caddy. Så klart ska jag pyssla med några andra hästar när jag endå är där :) Om jag får såklart för chefen? Men tror inte det ska vara några problem att borsta lite på de andra ;)

I helgen är det även dags för den sista ULK:en, så sen är jag utbildad ungdomsledare. Woohoo ska bli så himmla kul alltså, få en snygg jacka också :P Nej somsagt plugga stod det på schemat.

/ Kram M

Lista

40 Frågor om din bästa vän!
Vad heter hon? Sofia Maria Fransson <3
Hur gammal är hon?  17 fyller 18 i Oktober
Vad har hon för hårfärg? Blond/burnt
Brukar hon färga håret? YES!
Vilka färger har hon haft? Brun och blond
Vad gör ni när ni umgås?Allt möjligt, men vanligast är filmmys, kaffe på donken eller party.
Är hon galen? JA på ett väldigt bra sätt :)
Vad är erat första minne?  Haha alkisringen! samma kläder, samma parfym, haha samma allt!
Har ni många minnen ihop? Haha jo tack en himla massa
Vart bor hon? Katrineholm ofc
Har ni varit utomlands tillsammans?Inte än men vi ska :)
Hur ser hennes klädstil ut? Sexy-Smexy!
Hur många syskon har hon? 2, en lillebror och en storasyster.
När träffades ni första gången? Oj oj nu måste jag tänka, hum någongång 2003.Alltså 6 (!) år sen.
Hur träffades ni? Vi bråka lite först på disco i Bie, sen kom vi på att vi skulle bli vänner ist. Ett av de bästa valen i hela mitt liv
Vilka sporter går hon i? None.
Vad brukar hon göra på helgerna? Festa, mysa med mig ;)
Brukar ni säga att ni älskar varandra? Haha nja, vi vet att vi gör det så behöver inte säga det jämt.
Har hon fräknar? Nono
Har ni kollat på film någon gång? Haha tusen ggr minst!
Har ni bråkat någon gång? Ja, det har hänt. Men det gör väl alla någongång?
Har ni skrattat tills ni gråtit? YES BABY!
Har ni sovit i samma säng? Yepp
Har du sett hon gråta? Ja, det är inte det roligaste :/
Vad gjorde du då? Krama om henne och sa att hon var bäst!
Har du sett hon vara riktigt arg? Aa, läskigt ;)
Har hon sett dig gråta? Japp !
Vad ska ni göra i sommar? Öland, bada, ha trevligt.
Vad är det bästa med hon ? Att hon alltid får mig skratta och må bra <3
Vad skulle du vilja att hon ändra på?Ingenting för då skulle det inte vara min Spajkii
Har du några smeknamn på henne? Fia-Hia, Spajkii, Darliiiiiing <3
Älskar du henne ? Ja,hon är det bästa som finns! :D<3
Vill du att hon ska kopiera detta o skriva om dig ? Det gör hon som hon vill <3
Skulle du kunna dö för henne? Ja <3




/ Kram M









Ont.

Jag har ont i fötterna! Typiskt, jag har fått skoskav som räcker åt hela Sverige. Grattis till mig, men får skylla mig själv då jag tänkte: Äh, knyta skorna är onödigt. Men men har iaf varit i stallet idag, pysslade med Aiks :) Stod och borsta och rykte manen så gott det gick. Hoppas det duger iaf, annars får väl A-L rätta till den. Är ju så svårt när han är så hög, man får ju ont i armen. Men ska väl troligen ut imorgn också tror jag men får se om jag är så hurtig att jag kommer upp imorgon bitti och hinner med kvart i sju bussen annars kan det hända att jag tar elva bussen ut bara för att mysa. Beror på lite , idag var jag inte till så mycket hjälp då jag kände mig lite "sjuk". Annat ord för mensvrärk. Fy alltså det drar ner en totalt, man blir tråkig och slö. Så nu hoppas jag på att det blir bättre till imorgon så jag kan vara till mer  nytta :)

Tänk att min lilla Prins har varit så liten? Kroken <3

/ Kram M

DD

 

 

Dagens Disney idag är inte en speciell figur inte heller en speciell film, nej idag är det ett vackert klipp från Janne Långben the movie. Jag tycker kippet är så otroligt mysigt och texten är gullig. Detta är äkta kärlek, det finns kärlek i alla dess slag, men inge kärlek är så stark som mellan förälder och barn. Det är den starkaste av de alla. Så nu tycker jag alla ska visa sin mamma/pappa hur mycket ni verklgien älskar dem :) Själv tycker jag att min mamma är den bästa i hela världen <3


Trolle <3

Kommer ni ihåg min lilla älskling från i sommras? Lilla Trolle, en liten sötsak? Han kom iaf tillbaka idag och Michelle är happy. Gud så söt han är, tillochmed sötare än vad jag kom ihåg.  Hoppas nu att han sköter sig bra och får vara min arbetskamrat i sommar ;) Som ni förstår var jag i stallet idag med, ska ut imorgon med och då ska även lillasyster med. Tyckte gott hon kunnde följa med en stund och borsta på några små shettisar. Själv ska jag gosa med Aiks, han verkar vara så mysig. Ska borsta lite och ev rycka klart manen som A-L inte hann med idag, hehe. Idag när jag stod och klappa honom tog han ner sitt huvud så jag fick klia honom bakom örat, och det gilla han vill jag lova.

För er som inte vet vem Aiks är så är det en valack på fem år som ägs av A-L i stallet, jag har fått äran att hjälpa till med honom. Känner mig så glad för det, har ju inte haft en "sköthäst" på det viset förut. Men han är iaf hur söt som helst och har ett par av världens snällaste ögon. Självklart har jag inte glömt bort min älskade Mirabell, tro inte det <3 Henne ska jag också ge lite extra kärlek med borstning och kanske en morot? ;)

Har inte tagit några kort eftersom jag är aningen seg, ska försöka komma ihåg det imorgon. Ska ta bilder på söta shettisar, speciellt Trolle. OCh självklart en bild på Aiks så ni får se hur han ser ut :)


Trolle <3



/ Kram M

Svinkallt.

Idag är jag så trött att jag troligen snart somnar rakt ner i datorn, så det är nog sängen som står next. Har varit i stallet och hjälpt till lite. Tog bussen kvart i sju imorse, sen gick ca 2-3km (?), hjälpte till med mockning, ut/in-släpp osv, sen gå samma väg tillbaka till bussen. Men skönt var det med motion, men kylan den kunde jag ha varit utan. Roger gillade det inte heller (Han som annars går ut i alla väder). Men ska ut imorgon igen och hjälpa A-L med stallskötsel :)

Efter stallet så åkte jag och handlade med mamma, blev en fin väst till Roger som han ska få inviga imorgon! Och nej till alla som tror att ajg tycker att djur ska ha kläder, jag köpte den endast för att han inte ska frysa. en röd fleceväst. Och han verkar gilla den faktist :) Just nu sitter jag och Niklas med kaffe och wienerbröd, mums! Man måste ju lyxa till det lite ibland. Får se om jag orkar slänga ut en "Dagens Disney" innan jag somnar..

Kul att så många nya har börjat läsa bloggen, hoppas att ni stannar och tycker om det :)

Kvällsmys i soffan, Malfons och Roger <3




/ Kram M

DD



 

Måsart, minns alla honom? Fiskmåsen som är med i Den lilla sjöljungfrun. Han är en rolig karaktär med massa påhitt runt omkring sig. Han vill så gärna hjälpa till men allt blir bara fel. Jag tycker han är ett roligt exempel på hur många människor faktist kan vara. Det finns många som vill hjälpa men allt blir bara fel, endå så älskar vi dessa människor för deras stora hjärtan. Detta är något att tänka på ibland, att folk kanske inte alltid vill en något illa/elakt utan faktist försöker hjälpa till. Och precis som Måsart tror jag att dessa människor alltid lyckas på ett eller annat vis i slutet.

 


Ledsen people..

.. Jag är ledsen att jag inte bloggat på de senaste dagarna men har varit helt slut i kroppen och inte orkat helt enkelt. Men nu är jag utvilad och back on track som man säger. Imorgon ska jag ut till stallet, det betyder alltså GLAD MICHELLE! Oh som jag har längtat men tiden har inte funnits nu över jul då jag känt att jag var tvungen att spendera tid med nära och kära, men nu jävlar. Ska stå och titta på Mirabell i flera timmar bara stirra för att hon är så underbar :) Rogga-Bogga(Roger) ska med också så honom ska jag köra slut på, han ska få springa tills han tröttnar vilket blir skönt för mig imorgon kväll. Jag ska alldeles strax försöka slänga ut en dagens Disney också, men nu lite blider på finaste Bellan.

Just det, jag måste komma ihåg kameran imorgon för jag antar att det finns folk som vill se fina vinterhästar och nya bilder på min tok-hund? Jag hoppas det iallafall! Kärlek till alla

Inga tvivel om vilken ponny som är bäst i världen <3








/ Kram M

Nomenerad ;)

Halloj gullungar jag är nomenerad till veckans blogg på http://triplesex.blogg.se/
så om ni gillar min blogg tycker jag verkligen ni ska gå in och rösta (Rösta här)



/ Kram M