NHS

Hej på er alla. Nej jag har inte dött eller liknande. Jag har varit och jobbat med Norrköping Horse Show, och så har jag blivit hela 18år gamal (Y) Ska ta det lite kortfattat nu, eller försöka iallfall. Åkte i Tisdags och stannade till idag, på Onsdagen så började vi med att fixa alla hinder ( jag är med i blommstergruppen) Efter det så har jag mest seglat runt och kollat på hästarna och bränt hela ansiktet. Men men så kan det vara! Såg en del bra saker som jag kan ha nytta av när jag rider, och tyvärr en massa skit som jag hatar. Folk som rider med spö endast och sågar i munnen hela tiden BUUUUU till er. Förstår inte hur man kan se djuret som ett redskap och inte som sin vän? För mig är hästen jag rider på en vän, en partner som man tillsammans ska driva en sak uppåt så att båda mår bra och är nöjda. Nej jag förstår mig inte på vissa saker. Nästa helg så är det "den stora helgen", med massa av kända människor :) Ska bli kul och jag lovar att fota lite ;P Det är ju även den stora festen för alla ryttare och oss som jobbat, då ska det minglas. Och jag ska dregla lite på Malin Bayards pojkvän! hehe.

Kom alltså hem för inte så längesen och nu ligger jag i sängen och ska ta en kopp kaffe tillsammans med min underbara pojkvän. Kan vara svårt i ett förhållande att förstå hur mycket den andra personen igenkligen betyder. Men nu när jag har varit borta kändes det som ett stort hål i mitt hjärta. Niklas är så mycket mer än "bara en pojkvän". Han är verkligen en person jag litar på, en bästa vän. En person som jag skulle göra vad som helst för. Han är den som tröstar mig när jag gråter, får mig skratta när det är tufft. Han är verkligen bäst, jag är så glad att jag har honom. Niklas om du läser detta så älskar jag dig verkligen massor!  Var skönt att se mina bebisar också så klart, dom är för gulliga kommer till dörren direkt när mamma kommer hem, sötnötter.

Kul att träffa mamma också , eftersom jag är en liten mammagris :P haha. Imorgon ska jag iallfall ut till stallet och säga hejså till ravon och ratata :( Ska bli jätte tråkigt faktist, kommer sakna dem massamycket. Speciellt Ravon, men han kommer ju tillbaka. Ska få rida Neah också, ska bli roligt hon är verkligen jätteskön att sitta på, och mysig är hon också. Ska se om det kan bli ett foto kanske ;) På Tisdag blir det träffa Sofia och prata lite :) Nej nu väntar kaffet och mysandet med världens finaste pojkvän och bebisar. Ni får ha det bra , jag lägger upp bilder senare från NHS!

Bilder på Ravon och Ratata. <3


Kroken och Malf måste vara med också <3








/ Kram M

Du måste finnas!

PLUGG PLUGG PLUGG
    PLUGG PLUGG PLUGG
 PLUGG PLUGG PLUGG!


Jag blir tokig snart på allt detta pluggande men det måste ju göras någon gång det med , men inte idag ska baar läsa igenom matten nu innan jag går och lägger mig, orkar inte göra allt annat nu. HAr faktist kämpat på bra så jag har bara en uppgigt i arbetsmiljö kvar, och den ska jag göra i helgen. Efter det så slipper jag gå på dom lektionerna fram till sommaren vilket betyder att jag slutar 12.00 varje Tisdag :) Det ska bli gött, och nästa Tisdag slutar jag 9.30!!! YESYESYES , men då ska jag direkt hem och mysa med Niklas och bebisarna eftersom sen åker jag till Norrköping och kommer inte hem förens på söndagen. Det kommer bli tufft :/ Med tanke på att jag och Niklas inte varit ifrån varann mer än två dagar förut! Men man lever ju baar en gång så man måste ju chansa lite här i livet.

Nu fyller jag snart, bara några dagar kvar till min fest också.  Vi kommer vara hemma hos mig och Niklas, hade tänkt mig att vi kommer starta vid en sju/ halv åtta :) Så vill du komma? Det är bara höra av sig till mig, är bra att veta med tanke på att vi kommer bjuda på mat osv. Men dricka får man stå för själv.

Högst på önskelistan står en häst, men det kommer jag nog inte får. Ska faktist bli spännande för i år vet jag intealls vad jag ska få. Eftersom körkortet har mamma redan sparat pengar till, bilen är fixad och klar. Hum? Kanske kan det vara min tatuering? Jag kanske inte har sagt det än men nu är motivet bestämmt, ska vara en ävla som håller i en grå katt och så ska jag ha Krokens och Malfs tassavtryck under. Tror nog att det kan bli rätt häfftigt faktist. Nej nu ska jag snart sova är super trött. Men ni får ha det så bra.

Varje steg jag tar är för dig, varje andetag jag andas är för att jag vill vara din.
Du är det finaste jag har, för dig går jag igenom allt. Jag älskar dig, och hoppas
att det föralltid ska vara du och jag! Niklas, du är bäst <3



/ Kram M

Körigt.

Har varit en tuff dag, i skolan så skulle vi exponera inför våran demostration som vi ska ha på Fredag. Vi hade alltså idag och imorgon på oss att bli klara ( eftersom vi ska ut på snuskig orientering på Torsdag) men våran grupp saknade lite blommor. Med begreppet lite blommor menas b.la 80 Nejlikor och 40 Germinis, så nu känns allt super (Y) Sen kom man hem vid sex och då var det bara rusa till mamma för att äta och nu sitter jag här och pluggar som en dåre. Finns det inget som heter fritid? Har man inte rätt till sådan? Nog om detta det har ju faktist hänt roliga saker idag med som att mamma och stefan har fått hem sina handledarbevis. Så på Lördag är det livsfara då lilla Michelle ska köra till stallet, SE UPP xD  Nu är vi ju även en dag näramae min 18års dag :O Valde även till projketarbetet idag, vårat gick igenom så det blir till att han en "blommstrande hopptävling" på björkviksponnyridskola. Ska prata mer med Maria i sommar så jag vet lite mer om vad man behöver fixa, och lite andra saker. Känns iallfall skönt att i trean kunna spendera alla torsdags eftermiddagar på en av jordens bästa platser nämligen i stallet :D Vi har tänkt sitta där och planera eftersom miljön är mycket trevligare än i skolan.  Nej nu blir det snart krypa till kojs och spana in avsnittet av färjan som jag missade, ska bara läsa lite el först Zzzzzz....


/ Kram M

Jag är nykär ...

.. i en fjording som heter Ravon :) Han är så otroligt söt och så känner jag mig trygg när jag sitter på honom. Det är honom jag brukar skriva om btw. Men men red iallfall för Jörgen idag eftersom Maria fortfarande är sjuk ( Krya på dig <3 ) det gick helt okej. Det bästa är att Ravon ska komma tillbaka efter sommaren igen. Tror han har varit bra för mig så jag har jobbat upp lite självförtroende och mod. Så har tänkt ta i tag med Mirabell i sommar när hon är rund och go! Nu är det sju dagar kvar tills min födelsedag och sex dagar kvar till den omtalade festen. Tror nog att det kommer en hel del folk? Iallfall är det en hel del som säger att som ska komma, men vi får väl se. Hoppas även på att mina floristbabys kommer ner och tar ett litet glas med  mig ;) Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet sen sova. Ha det så bra.

Ravon <3



Mirabell <3




PS: Jag älskar Niklas Greén, my soulmate <3
/ Kram M

Internetdöd!

Hej mina gullegrisar. Nej jag har inte glömt bort bloggen men vårat internet har legat nere, och jag ville gärna inte sätta mig hemma hos sofia och blogga när vi väl ses. Inte så jätte socialt kanske. Ska försöka sammanfatta helgen än så länge lite kort. Igår så var jag hemma från skolan för att jag hade migrän när jag vaknade (Hade det redan i Torsdagskväll) men iallfall så blev det värktablett sen sova till TVÅ! oj snacka om att vara trött. Men iallafall så vaknade jag pigg och glad utan huvudvärk. Så jag gick upp och fixade mig för det vankades tjejkväll hos Sofia som var väldigt trevlig :) Det var jag , sofia, zandra, lina, carro, madde och jessica. Efter ett tag skulle de äldre ner på krogen, så jag och sofia stannade hos henne. Senare var det efterfest hos Molle som vi gick på. Det var trevligt så tack alla för igår :D Idag så vart det stallet och vi skulle rida ut, jag fick Jadden. Han är så gullig, ser precis ut som en karusellhäst. Bra gick det också :) Idag ska jag väl träffa Sofia en stund. Men ni får ha det så bra så länge. Slänger upp lite bilder till er :)


                               Kroken <3                                                              Malf <3



                         Jadden <3                            Hitta en snygg bild på mig och mamma xD <3



/ Kram M

<3

Jag vet inte vad jag skulle göra uten dig?
Du är det finaste i hela min värld.
Du är lixom mitt allt <3


Jag älskar dig!

Anonym? Suck!

Hejsan, idag så har jag haft sovmorgon :) Om man kan räkna det när man måste åka till skolan två timmar innan man startar. På morgonen så åkte jag tåg med Yrla, vi snackade lite, konstigt igenkligen att man inte ens sagt hej förr fast en att vi åkt samma tåg i snart två år och bor mittemot varann :P Sedan följde jag med min lilla Tina till sjukan och tog blodprov, hon alltså inte jag! Sedan har dagen bara rullat på, mina Norrköpings bönor skulle ut idag. Så jag hoppas dom får trevligt. En annan ska ju ha körlektion imorgon tio över sju på morgonen. Idag blir det PLUGGA PLUGGA PLUGGA ;/ Det är ju ett måste iof. Vill träffa Sofia också, men hon var upptagen tror jag. Hoppas vi kan ses imorgon eftersom att jag saknar henne!

Sen kommer vi till detta tråkiga igen som kallas feg anonym, tyvärr är denna människa så liten och ensam så att den inte har några vänner. Därför måste denna människa sitta och kommentera min blogg. Jag tycker så himla synd om dig, den kan inte vara roligt att vara så dålig att man skäms för den man är och inte vågar säga sitt namn. Så ärligt tar jag inte illa upp, utan lider med dig för att du är en sådan nolla. Du värkar tro att du vet mer än vad du gör, tror att de på sjukhusupplysning och apotek vet mer än vad du gör. Så var gullig sluta läs min blogg om du inte kan bete dig ch stå för vem du är? MEn jag ger dig en stor kram för det verkar du behöva din ensama jävel!

Nej nu väntar psykologin och samhällsboken.
Kram / M

en liten till :)

Hello på er mina vänner, sitter nu och kan inte sova p.g.a denna jävla mage. Blir nog till att vara vaken en stund till sen lägga sig tidigare imorogn istället. Blir det inte bättre snart så vet jag att sjukhuset är ett måste men jag är så jävla rädd för att gå dit. Det bara sakar i hela mig och jag ryser när jag tänker på det. Men jag har ju ont det är som om någon hugger mig med knivar i magen, och det svartnar för ögonen. Har även hostat blod och nu har smärtan stigit upp i ryggen, kan vara njurarna (?) Men jag vet inte, äör nog lika bra att titta så att det inte är något tokigt. Trodde ju först att det bara var magsår, men så värkar det inte vara. Ska även kolla om det kan ha något med min p-stav att göra, någon som varit med om liknande som vet något? Tänkte att kanske den kan vara boven då jag nu haft mens i snart ett år! Nej usch vad deppigt detta blev, så nu ska jag avsluta med en liten lista. ( jag vet att ni gillar att läsa ;D )

saker du kanske inte visste om mig:
 
1. Fullständigt namn? -
Cassandra Michelle Frisk
2. Exakt ålder? -
17år, 11månader och 18 dagar :)
3. Vart bor du? -
Katrineholm
4. Bor tillsammans med? - Niklas, Kroken och Malf
5. Husdjur? -
Mina två katter <3
6. Färg på ditt hus? - Rött tegel
7. När är du född? -
91
8. Klass? -
HVF2 (florist)
9. Vilket år tar du studenten? -
2010
10. Något jobb? -
Björkviksponnyridskola :D !
11. När ska du sova ikväll? -
Så fort min mage blir glad.
13. Duschat idag? - Nej ska göra det imorogn bitti
14. Kramat någon idag? -
Ja Niklas, Kroken och Malf!
15. Pussat någon idag? -
Ja samma som på ovanstående fråga.
16. Vad har du ätit? -
Pizza som mina kära pojkvän köpte till mig <3 
17. Dagens klädsel? -
Mjukisbyxor och t-shirt
18. Dagens sötnos? -
Kroken och Malf.
19. Dagens roligaste? - Att det har kommit nya Rederiet avsnitt på youtube <3
20. Har du många vänner? - Jag har så jag klarar mig :)
21. Hur många har du kysst? - Jag har seriöst räknat varenda jävel, NOT!
22. Vem kramade du senast? - Kroken
23. Hur många vill du ha sex med? - En , min pojkvän.
24. Hur många har varit otrogna mot dig? -
En tror jag.
25. Har du pojk-/flickvän? - Ja
26. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Tror det var från Tina, orkar inte titta ;O

 FAVORIT:
1. Film? -
Svårt val, alla Disneyfilmer :D
2. Låt? - Just nu: Vi blundar med Carro
3. Mat? - Kyckliiiiiiiiiiiiiiiiiing
4. Dryck? - Kaffe helt klart, fråga alla som känner mig ;) 
5. Stad? -
Vet inte , Calaundra är fint :)
6. Land? - Australien
7. Ämne i skolan? - Matte, Idrott, Floristik
8. År? -
Jag diggar the 90´tis

SENASTE:
1. Personen du tänkte på? -
Mamma
2. Personen du kysste? -
Niklas
3. Gången du spydde? - I Fredags morse. 
4. Gången du grät? -
I helgen , p.g.a magen.  
5. Pizzan du åt? -
Quattro
6. Gången du var i göteborg? - Några år sen. 
7. Gången du var i stockholm? -
Ett halvår sen typ.
8. Gången du var full? - Torsdags.
9. Gången du var hög? -
Neva eva.
10. Personen som såg dig gråta? -
Niklas eller Mamma.

ANTINGEN ELLER:
1. Svart eller vitt? -
Vitt : ) 
2. Hund eller katt? -
Kissemisse. 
3. Ut och festa eller hemma och mysa? -
Hemma och mysa.
4. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel (singstar) 
5. Singel eller upptagen?
Upptagen
6. Lunarstorm, helgon eller playahead? -
Inget bara bloggen och bilddagboken.
7. Ragga eller bli uppraggad? -
RAGGA! 
8. Big brother eller paradise hotel? -
Just nu BB , men jag gillar båda :)
9. Svart hår eller blont? - Beror på vem som ska ha färgen !
10.Blåa ögon eller bruna? - Beror på här med vad personen passar i
11. Choklad eller lakrits? - Lakrits
12. Göteborg eller stockholm? -
Götet
13. Högerhänt eller vänsterhänt? -
Höger 
14. Coca cola eller fanta? -
Cola
15. Pizza eller kebab? - Kebab
16. Randigt eller prickigt? -
Gillar båda , men tycker att prickar är gulligare :) 
17. Älska eller älskas? -
En kombination.
18. Leva eller dö? - Dum fråga?

ANTAL:
1. Personer du älskar? -
Finns ett par stycken som jag ÄLSKAR, fast fler som jag tycker om :) 
2. Personer du hatar? -
Hatar är så starkt, men visst finns det folk jag gillar mindre!
3. Personer som sagt jag älskar dig? -
Finns ett antal
4. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Minns inte fem? tio? Nej jag vet inte :O 
5. Glassar du ätit på en dag? -
Noll
6. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Får se om det blir något iår
7. Gånger du haft minnesluckor? -
Några tillfällen, inte så många.
8. Piercingar har du? - Nooooooooll
9. Personer du saknar just nu? - Finns några. 
10. Gånger ditt hjärta brustit? -
Ett fåtal gånger av olika andledningar.

VEM:
1. Vill du kyssa nu? -
Niklas
2. Ska du träffa imorgon? - Sandra, Sarah, Tina, Emila och mina andra floristgirls!
3. Sjöng du senast för? -
Niklas
4. Hade du senast en msnkonversation med? -
Maxine, tror jag.
5. Spelade du tv-spel med senast? -
Sofia, Zandra, Madde och övriga hemma hos Sofia.
6. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Niklas och mina bebisar.
7. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Pappa, så att han fattar?
8. Förtjänar att dö? - Ingen , skulle inte ens önksa min värsta fiende död.
9. Vill du sova brevid inatt? Niklas, och det ska jag också!

VAD:
1. Gör dig glad? -
Niklas, familjen, vännerna , stallet , se folk lyckas.
2. Gör dig ledsen? - Orättvisa, skitsnack och människor som tror dom växt upp fast dom bara är barn, Njut av att vara barn för tusan. 
3. Vad vill du helst göra nu? -
Kunna sova
4. Önskar du att du slapp göra? -
Städa 
5. Vill du ha nu? - 
En god natts sömn.
6. Önskar du dig i födelsedagspresent? - tatuering, pengar, smink, en krogrunda någon? 
7. Längtar du till? -
Sommarlov, och att få jobba i stallet <3
8. Tycker du om dina betyg? - De duger.
9. Ångrar du i ditt liv? - Jag tänker framåt.!
10. Är det bästa som har hänt dig? -
MINA KATTER! <3





/ Kram M

I´m back !

Hej på er allihopa, nej jag har inte försvunnit från jordens yta. Jag tog bara en timeout i mitt bloggande  då jag inte har haft så mycket av varken tid eller lust att skriva. Har haft tre veckors praktik nu, det har varit helt okej. Kanske inte haft så mycket kunder och därför inte så mycket att göra. Men lärorikt var det allt, och det gav mig jobb på Norrköping horse show. Jag ska vara med och fixa blommorna där :) idag har jag ridit på Ravon, vi hoppade och det kändes härligt. Men honom känns det som världens kick att hoppa, han är underbar och det roligaste är ju att han själv blir väldigt glad av att hoppa :) Igår red jag Mirabell och jag har fått något spöke på siste riden som säger att jag inte klara det. jag vet inte var det kommer ifrån och jag blir så arg/besviken på mig själv. Men iallafall så gick det bra till och från. Känner mig säkrare och säkratre varje gång jag rider henne :) Mamma var med och tog bilder också som jag ska lägga ut såfort jag får dom mailade. En tråkig sak som hänt är att mitt minne till datorn pajat så alla bilder, all musik, alla filmer och MINA LÄXOR! är totalt borta :/ Tråkigt men sant.  Nej nu får ni ha det så bra. Och nu är michelle tillbaka i bloggvärlden , mer taggad än någonsin xD


HÄR KOMMER EN LITEN LISTA

 ( Som jag snott av Daniel :D )

10 FAVORITER
Dialekt: Vet inte om jag har någon speciell, men tycker att Sandra den dalmasen pratar gulligt :)
Mat: Kyckliiiiiiing , men allt med ost till är också gott (a)
Låt: Introt till Rederiet ;D nej men Vi blundar med CaU är bra  :) 
Film: Svårt, men måste säga alla disneyfilmer
Tecknad figur: Ior, men jag gillar bamse med :)
Sport: Ridning
Komiker: Michelle Frisk :) Nej men jag gillar Peter Settman, han är så mysig :)
Veckodag: Lördagar 
Glassmak: Lakris :) 
Soloartist: Caroline af Ugglas!!

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Glad
Tanke: Att det ska bli kul att träffa mina floristflickr imorgon :D
Kläder: Myskläder
Bakgrund: Kroken och Malf
Känsla: Lycka
Tid: 19:43
Bästa sak: Att mina katter leker och är glada
Irritationsobjekt: Att mitt minne har pajat.

8 FÖRSTA
Bästa vän: Therese :)
Husdjur: En hund, labradoren Dacke
Utlandssemester: Grekland
Piercing: Öronen
CD skiva: Kommer inte ihåg xD
Bil: Jag är ju inte ägare på den än men om typ två veckor så äger jag en Golf :)
Ord: Titta

7 SENASTE

Telefonsamtal: Niklas <3
Mat: Pizza
Dryck: Kaffe
Biltur: Nyss, hem från stallet.
Tv-program: Rederiet <33333
Spelad låt: Du måste finnas
Köpta klädesplagg: Haremdressen :) 

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nja, beror på hur man ser på det ;)
Brutit mot lagen: Mja
Blivit arresterad: Nepp 
Badat naken: Ja 
Varit med på TV: Ja 
Varit med i tidningen: Yes

 5 NEJ TACK
Skolämne: Vet inte om det finns något som jag ogillar så mycket? 
Mat: Skolans fiskgratäng
Musik: Lyssnar på det mesta
Dryck: Mjölk
Djur: Ormar

 4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: Gör flättor i håret.
Du gjorde igår kväll: Var med Sofia, LIna och Jessica, vi satt och snacka massa :)
Du kan höra just nu: ABBA och mina katters kurrande!
Du inte kan leva utan: Mina katter, Niklas, Familjen och Vännerna.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för? Mamma, Niklas och Sofia.
Du tycker om:  Familjen, Vännerna, Niklas och mina bebisar.
Du inte gillar: Vet inte om det finns så många, men några finns väl!

2 VAL
Coca Cola eller Fanta:  Coca Cola
Hund eller katt: Kissemissar

1 - ÖNSKAN
Att mina bebisar får ett långt och lyckligt liv. Och att jag fortsätter må såhär bra:)