Plugg!

Hello babys, har pluggat lite idag. Känns skönt att ha fårr bort lite skit. Läste även igenom samhällen som jag aldrig brukar göra annars ; ) Idag så har ju lilla Maffe kastrerats också, stackars liten. Idag när han kom hem var han helt borta i huvet och vingla, spydde mm. Läskigt att se faktist. Pratade även med Sofia idag så vi kanske ska ses imorgon <3 Saknar ju flickan, livet blir så mycket jobbigare då man inte träffar sina vänner. Känns som om man måste ha någon att skvallra lite med, skratta med och bara berätta allt för. Jag är så lycklig att jag har världens bästa vän. Visst kan jag prata med Niklas också, men tror inte han är så sugen på att lyssna på alla "tjejsaker". Men annars är ju han världens bästa pojkvän också, sen inte att glömma mina små bebisar. Nej nu ska jag göra det sista på min idrottläxa, sen blir det big brother och sängen. Ni får ha det bäst.


/ Kram M

Mina bebisar är finast :)

Måste berätta världens gulligaste händelse :) Imorse när jag vaknade delade mina bebisar på elementbädden här hemma, den bädd som det varit ett himmla bråkande om. Jag är världens lyckligaste "mamma" som har så fina bebisar. Imorgon ska Maffe kastreras, stackrn. Men bättre det än att han går och sprayar ner hemma med urin och skriker. Har nu även kommit på vad mitt projektarbete ska vara, eller jag måste fråga Maria först om det går som jag tänkt men tror nog att det kommer funka fint. Plus att det är ju över att år kvar tills det ska vara klart ;) Imorgon är det prov i arbetsmiljö, men jag tror att jag har fått in de flesta delarna, ska även slänga ihop en begravningskrans till. Ska lägga ut en bild nu när jag kommer ihåg också på en av kransarna jag gjorde förra veckan. Snart är de ju påsklov också, sen en efterlängtad praktik i TRE veckor. Skönt att vara kvar i Katrineholm totalt fyra veckor, me looooove it. Nej nu blir det plugga lite matte innan big brother börjar , och lite te. God natt på er :*


Titta så fina dom är :) <3


Min begravningskrans förra veckan


/ Kram M

Underbara helg <3

Hej, jag vet att jag inte fixat bilder, dumma jag. Men jag lovar det kommer så fort jag kommer ihåg att låna Stefans kamera eller orkar fixa batterier till min. I helgen har jag träffat bästaste Sofia och varit i stallet. Tyvärr är lilla Maja sjuk ( hoppas hon blir bättre snart) så vi fick ha Viktor igen i Lördags och då blev det Jadden som vat min andra hälft ;D Nej men det gick faktist väldigt bra. Och idag så fick Jörgen hoppa in, väldigt kul faktist. Har länge undrat hur det skulle vara att ha Jörgen och han var väldigt duktig tycker jag, fast självklart saknar jag Maria. Red iallfall Ravon , han är så underbar precis en sådan häst som jag skulle vilja köpa. Men han är förstås inte till salu, haha. Nej nu ska jag göra några tal matte och dricka mitt te. Sen blir det sova för min del. Men kan stolt tala om att imorgon börjar tågen gå igen. Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiippi :) Nej ni får ha det

Jadden <3                                                                       Ravooooon <3



/ Kram M

Vårkänsla

Hej sitter på bussen på väg till skolan och känner mig ovanligt lycklig måste vara det vackra vårvädret som gör det :) Egftersom det mesta går fel idag men ändå har jag humöret på topp, inget jag klagar över. Det som känns lite jobbigt är väl att jag har två redovisningar idag, men men. Annars är allt kul sitter på bussen och steeeeeeeeeker i mina snygga flugbrillor som Nikas säger, och lyssnar på 70-tals disco (Y)

Nej nu tänkte jag berätta lite om Kroken och Maffe, det är bara framsteg de sitter och gosar med varann och springer runt hela nätterna och har party. Men det är bara trevligt. Maffe är tyvärr fortfarande lite skygg, men även framsteg där, om man plockar upp honom i farten så lägger han sigg och kurrar hur högt som helst. Och när han väl lagt sig till ro kan han ligga i flera timmar, charmtroll det där. Kroken är som vanligt och värkar inte alls så ledsen över att ha fått hem lillebror, det skulle väl vara att han inte uppskattar när Maffe tar hans sovplats som är irriterande :) Men jag är verkligen världens lyckligaste "mamma" ;) Nej nu är det snart dags att kliva av. Ska försöka ta lite bilder idag till bloggen både i skolan och hemma på kissarna. Men nu får ni nöja er med en bild på Maffe som jag tog härrom dan.



/ Kram M

Maffe :)

Hej på er, kom på att jag inte får glöma att uppdatera viktiga saker i bloggen. Idag var jag i stallet och red Ravon inför Viktor ( eftersom Maria är mammaledig) Gick väldigt bra och tycker det är kul att ha en annan lärare ibland så man ser olika sätt att arbeta på, men saknar ändå Maria :( Men tror att hon eventuellt skulle ha min grupp imorgon :D Sen tog jag hem lilla Maffe ( som jag och Niklas även döpt till Mofasa) och han är alldeles för söt för att finnas. Så nu har jag två små bebisar och som det ser ut nu kommer vi att behålla honom. Han var lite skygg i stallet, men när vi kom hem och satt i soffan låg han brevid Niklas och bara kröp närmare och närmare. Hans och Krokens relation är inte så bra än, lite fräsande men det går nog snart över. Som är ju trots allt bröder. Annars har jag varit och fikat med Sofia en stund och snackat allmänt skit ute i det fina vårväderet. Nej nu blire te. Uppdaterar mer om mina kissemissar sen

Maffe <3                                


Och Kroken såklart <3





/ Kram M

Mamma dagar <3

Kom hem för en stund sen, har varit på bilskolan och fixat lite papper. Och så var jag på praktikplatsen och presenterade mig. De två senaste dagarna har jag varit med mamma i stallet och bara myst. Igår så red jag på Ratata, han är ju verkligen hur trevlig som helst. Sen idag har jag borstad lite på Vera ( två-åringen) och såklart på Mirabell. Sen har jag såklart hjälpt mamma med hennes saker, mocka osv. Prata lite med Jörgen idag också om kattungen, så nu är vi riktigt sugna och tror verkligen att dom skulle ha kul ihop. Man måste ju tänka på djurets bästa och tror att Kroken saknar ett umgänge. Och så tycker ju matte att Maffe är väldigt gullig (a). Roligt är ju också att det är Krokens lillebror, så nu har jag bett mamma lägga undan pengar från mitt sparkonto så jag vet att jag har så det räcker till försäkring och vaccenation av katterna. Ska sluta nu för ska snart till mammsen och laga mat.

Mirabell <3


Ratata <3


Min prins Kroken <3


/ Kram M

Tingeling, Tingeling

Sitter hemma och har nyss tittat på Den rätta för Rosing. Haha det måste vara årets skämt, verkar inte vara någon som är där för hennes skull iaf. Inväntar nu att BB ska börja, det är lite roligare. Tycker om när det kommer repriser på gemla pogram det blir liksom lite nostalgikänsla. Ett pogram som borde sändas igen är Fångarna på fortet. Skulle vara kul att se ett pogram där Gunde står glad som vanligt och sen ha sveriges komiker att tävla. Tex: Morgan Alling, Björn Gustavsson, Kristian Luuk , osv. Haha, skulle vara klockrent. Annars har det väl inte hänt så mycket utom att jag haft en helvets natt. Vaknade vid ett för att gå och kissa , somnade igen och vaknade tjugo minuter senare igen av att jag var kissnödig. Tänkte inte på det men när jag skulle kissa kom det ingenting. Gick till sängen men var förtfarande kissnödigt och hade ont i magen. Satt på toan i över en timme occ var "kissnödig" men det kom ca en droppe i minuten. Kunnde inte sove heller eftersom jag hade så obehaglig känsla. Niklas kollade runt på internet och sa att jag skulle lägga mig i badet , vilket jag gjorde. Så kom i säng ca halv fyra. Det var jätteläskigt, svettades massor. Hoppas verkligen inte jag behöver vara med om detta igen...

Imorgon och på Torsdag så är vi lediga från skolan, så då ska jag vara med mamma i stallet och bara ta det lungt. Kanske inte kan hjälpa till så mycket (beroende på hur jag mår) men sällskap får hon iaf.Kroken har jag jag lämmnat hos mormor så han ska bli slut imorgon och bara sova när han kommer hem.  Nej nu blir det mitt kvällste och plugga lite psykologi. Just det har kommit på exakt hur jag ska göra min tatuering nu, ska ha Krokens tassar och ovanför en älva som håller i en katt som likar Kroken samt hans namn. Kommer nog bli superbra tror jag.

Imorgon ska jag gosa med denna älskade sak <3


/ Kram M

.

Hej på er alla söta som fortfarande står ut och väntar på mina inlägg, är hemskt ledsen att det tagit tid men har haft ont i magen som en dåre :/ Har mest legat och slappat, om jag ine varit i stallet, tydligen så är jag så stressad att magen tagit stryk av detta. Har ju även hafr sömnsvårigheter förut eftersom jag kännt mig stressad. Men nu har min älskade mamma hjälp mig massor, jag är så glad att jag har dig mamma du är det bästa som finns <3. Som sagt var jag i stallet i helgen och red Ratata och Jadden. Alltid trevligt i stallet, det är ett ställe jag verkligen trivs på, kan även tillägga att jag är extra glad för Marias skull som nu änkligen fått sin lilla Maja, Grattis Maria och Jörgen all lycka åt er.

På tal om bebisar så är det inte så bra med min lillfis :/ Han har ett sår på vänster bakben och jätteont i svanstippen.  Så fort man tar i svanstippen så skriker han och bakbenet ser inte kul ut. Vet inte vad han gjort men tror nog han har kliat sig för mycket. Han har även börjat bita på saker överallt, mina läxor , Niklas räkngar och annat viktigt. Alla säger att man ska skaffa en kompis till honom, men då skulle jag helst vilja ha en av hans bröder som finns i stallet. Vet dock inte om jag skulle få ta en nu? Måste prata med Jörgen och Maria för detta bitande måste få ett slut.

Nej nu ni ska jag sätta mig i soffan med mina två pojkar och kolla på Ballar av Stål och ta en kopp av mitt the , det ny som mamma köpte med lugnande effekt. Ha det..



/ Kram M

aj

Hemma idag, har fruktansvärda magsmärtor år glad att jag ens sitter i soffan nu. Imorse gjorde det massa ont. OCh Niklas har åkt till Åland så han kan inte hjälpa mig heller. Det är typiskt att nu när jag sköter skolan, tycker det är kul och verkligen mår bra så ska jag åka på detta. Jag ska eventuellt upp till akuten senare. Är mer saker som händer med kroppen men som jag inte vill ta upp här. Men kan säga så mycket som att jag troligen åkt på stress, så det är inte så bra. Ska till mamma sen och laga mat om jag orkar mig upp. Fast jag har ju åtminstonde min bebis som ligger hos mig och gossar. Nej nu ska jag försöka ta mig till köket och fixa te.



/ Kram M

Vi gjorde det Caroline :D

Jag är ledsen att jag inte skrivit på länge men har haft fullt upp med fyra prov den här veckan :/ Och fix till melodifestivalen. På tal om melodifestivalen kan ni ju säkert räkna ut att jag är oerhört lycklig. Vi gjorde det Caroline, vi kom till globen. Wie, själv rösta jag nio ggr (a) I skolan fixade vi som sagt dekorationer till Melo. Jag fick göra Carolines louge dekoration (:D) , men tog tyvärr ingen bild på den. Sen så gjorde vi grupparbete där min grupp gjorde en stor dekoration, som skulle stå någonstans nere vid lougerna.  I helgen har jag träffat sofia, myst och haft trevligt.

Sen startade ju ridningen också, fast utan Maria som fortfarande har bebis i magen. Men snart tycker jag bebisen ska komma ut så man får se den lilla :) Och så vi får tillbaka ridfröken/chefen såklart. Själv så red jag på Ravon , fjordningen ni vet. Mycket trevlig man det där. Har även fått ett erbjudande av en dam på ridskolan att få en katt, en svart oriental med "piggelin-gröna" ögon. Ser ut som en liten panter, men jag har så svårt att bestämma mig hur jag vill göra. Vet även att denna katt har en mycket fin stam , och är väldigt väldigt vacker. Men vi får väl se om det blir en till familjemedlem eller inte! Nu måste jag tyvärr göra iordning mig eftersom det snart bär av ut till stallet, ska rida med andra gruppen idag. Har även mitt beslut jag måste fatta, att skaffa en till katt eller inte, ja det är frågan? Sen ska jag försöka komma ihåg att fota lite i stallet idag :)

Våran dekoration.




En sådan katt är det vi kan få hem, sugen som tusan :)

/ Kram M 

Tåg, tåg, tåg -.-

Sitter på tåget hem nu igen , min vanliga bloggplats :O Tänk så fint väder det vart idag så, nej absolut inte. Tycker synd att det blir sådant dåligt väder nu när ridningen startar igen. Det är ju nu våren ska komma och värma upp. Dessutom retar jag mig något fruktansvärt på vårat nya schema, det är hemskt. Gick till halv fem idag, är hur trött som helst, och imorgon går vi till fyra likaså Onsdagar och Fredagar slutar vi tio över fyra. Bara Torsdagar då vi slutar tjugo över tolv om lärarna inte kommer på något skoj som vi ska jobba över med :/ Jag fattar inte hur dom tänker, vet dom vad fritid är? Nej tror inte det. Plus att vi har stora hål mitt på dagarna, schemalägaren kanske ska tänka lite? Dessutom när vi har en hel del pendlare i våran klass, men det är ju inget som stör honom/henne. Som sitter på sina feta arslen och slänger in lektinoner där det passar, givetvis så att lärarna har de raster "de behöver" och inte jobbar fler timmar en vad en människa ska på en dag. Det är bara vi elever som får lida.

Nej nu längtar jag bara hem till min säng, en kopp te, gosa med Kroken och vara med Niklas. Men nej till råga på allt har vi en hel del läxor och prov med. Snälla kan inte gymnasiet bara ta slut och jag få studenten? Nej nu ska jag vara en duktig flicka och klara av det här :) Hoppas Sandra kommer imorogn. Har ju bakat en tårta till henne som jag så klart glömde imorse. Men den tar vi med imorgon. Nej nu är jag nära Kholm. Ni får ha det. Uppdaterar kanske senare när man är på bättre humör.

/ Kram M