Stallet idag

Hej just hemkommen från mamma, vart i stallet hela långa dagen från åtta imorse till fyra på eftermiddagen :) Red finaste Mirabell och det gick superbra. Hon var lite mer framåt en sist men absolut inte hetsig utan helt perfekt. Roger och Niklas var såklart med. Nu ska jag ta mig ett låååååååååångt bad och mysa lite för mig själv medans Niklas sover en stund, och testa ut min "haloween outfit" inför Lördagen. Någon som kan gissa vad jag ska vara? Samma som Mirabell var på personalkampen i sommras ;)  Sen blir det te och kolla på mammas pojkar. HA det så bra så länge.

PS: Sofia om du läser detta så har jag fixat en häxhatt åt dig baby <3!
Roger <3



/ Kram M

Syskon (?)

Alltså vad är det för fel på mina djur, finns det verkligen en likhet? Är de syskon på riktigt? :O ;) Låt bilderna tala för sig själva.





Och sen en bild som inte är den snyggaste ( Niklas som tjuvfotat) Men gulligt endå på något sätt!




/Kram M



Asså jag har mensvärk ;D

Hej gullungar. Ledesn att det inte blivit någon update men jag har haft sådan himla mensvärk, trodde helt ärligt att jag var totalsjuk igår men svaret var mensvärk. Usch vad jag hatar det, kanske lite privat att ta upp men kan säga att jag fick mens väldigt tidigt och har alltid haft väldigt kraftig mens och mensvärk. Ibland så mycket att jag inte kan stå upp. Sedan jag satte i min p-stav har jag haft mens i nästan ett ÅR! Med undantag för en vecka då och då. Läste att det kan vara normalt det första året så har inte brytt mig men nu har det gått förlångt så jag ska nog ta ut den. Si igår när jag kom hem efter stallet så hade jag feber, svullen mage och kändes som om någon högg mig med en kniv i magen. Men är bättre idag som tur är :) Nej nu vart det väldigt lågt skitsnack här,hehe.

Mamma kommer och hämtar mig och Roger om ca tio min då ska vi till stallet :) Hoppas på att få rida Mirabell var så länge sen nu. Men tror att den kanske är hoppnign idag(?) Eftersom hindrena stod framme igår och då är det Ravon som gäller igen, spelar ingen roll så tycker om honom med <3 Bara det att man saknar Bellan lite extra då man inte ridit henne på två veckor :) Och nu är det ju också höstlov då är det mycket körkort, plugga, vila och vara i stallet. Nej nu måste jag byta om snabbt för att hinna ut tills mamma kommer. HA det bra darlings.


/ Kram M

Party på G.

Hej gullfisar, sitter på tåget hem nu och mobila bredbandet suger så har svårt att andvända internet. Men som rubriken antyder så är det alltså kalas på g.  Sofia fyller ju faktist år imorgon så vi ska fira henne ikväll. Förhoppningsvis ska jag hinna slänga ut en bild på kvällens outfit :) Idag var iaf sista dagen på praktiken både tråkigt och kul på samma gång. Skönt med lov men tråkigt att sluta, trivsdes verkligen enormt mycket på Blomsterlandet men jag och Tina ska vara där igen efter jullovet. Fick även en blomma så ska försöka komma ihåg att slänga ut en bild på den också :)  Mycket att komma ihåg för min lilla ärthjärna haha. Och imorgon är dt stallet som  gäller, ska bli så kul att rida man blir alltid lite extra sugen när man bara är där på helgerna. Nej nu ska jag väl sluta uppehålla er och fortsätta lyssna på min disneymusik.




/ Kram M

Party på G.

Hej gullfisar, sitter på tåget hem nu och mobila bredbandet suger så har svårt att andvända internet. Men som rubriken antyder så är det alltså kalas på g.  Sofia fyller ju faktist år imorgon så vi ska fira henne ikväll. Förhoppningsvis ska jag hinna slänga ut en bild på kvällens outfit :) Idag var iaf sista dagen på praktiken både tråkigt och kul på samma gång. Skönt med lov men tråkigt att sluta, trivsdes verkligen enormt mycket på Blomsterlandet men jag och Tina ska vara där igen efter jullovet. Fick även en blomma så ska försöka komma ihåg att slänga ut en bild på den också :)  Mycket att komma ihåg för min lilla ärthjärna haha. Och imorgon är dt stallet som  gäller, ska bli så kul att rida man blir alltid lite extra sugen när man bara är där på helgerna. Nej nu ska jag väl sluta uppehålla er och fortsätta lyssna på min disneymusik.




/ Kram M

Grattis i efterskott :)

Skriver grattis i efterskott till min älskling som fyllde hela 23 år igår, jag älskar dig <3



Även Grattis till lilla Malfons som fyllde ett år den 18 oktober. Grattis mamma älskar dig!


Miiiirabell <3

Var hos mamma igår och förde över lite bilder från deas dator till min :) B.la på mig och finaste Mirabell. Åh, när jag tittar på bilderna får jag verklige upp gamla minnen och känner hur mycket jag faktis älskade den lilla ponnyn. Idag så har jag inte gjort så mycket mer än praktik plus matte C.  Har även gjort ett litet schema för höstens märkestagning i stallet och gjort lite scheman på hur de ska genomföras ;) Ja jag kan när jag vill. Imorgon fyller Niklas så då blir det mys för våran del. Nej nu är det nog sova som gäller här hemma, ska försöka få pälsbollarna att sova också.








/ Kram M

Vinst!

Hej kära vänner. Sammtidigt som detta har varit en ren piss dag så har det också varit en najs dag ;) Började imorse och då krångölade verkligen allt. Mitt trådlösa funka inte :O Fick rent av panik och tänkte att jag inte ville ringa tele2 en TREDJE gång och klaga på detta skit, men kändes som jag skulle vara tvungen.  Efter det så la mobilen av helt uten andledning, stod bara: NO SIM på. Men nu på kvällen så fixade jag allt , ALLDELES SJÄLV :D.

Har även fått mail av tradera att jag vunnit en jacka för 1kr, har även två tröjor som jag är på gång att vinna. De går ut om en timme har 2kr på den ena och 10kr på den andra. Och frakten för kalaset sa hon som jag köpte av ( alla tre är från samma) att kommer vara max 50kr. Så allt detta under hundringe är inte illa. Tycker faktist att Tradera är riktigt kul ska nu även sälja lite saker och tjäna lite extra till att köpa nya saker ;).

Nej nu ska jag röra mig mot tåget så jag inte missar det vill ju inte behöva vänta till nio förens jag får träffa mina älskade pälsbollar och finaste Niklas. Ja just det jag och niklas ska faktist vara vuxna idag och städa ihop och imorgon ska vi baka till hans födelsedag som är på Onsdag. Plus poäng till oss.


haha lite ego-kick ;)


/ Kram M

God natt babes :)

Nu ska pälsmamma sova här, alla små ligger just nu och sover så gulligt :) Vart lite sent idag, men men det är bara att masa sig upp imorgon till praktiken. I veckan kommer det vara fullt upp hemma då Niklas fyller 23 år på onsdag så måste det fixas lite hemma och inhandlas present. Sofia fyller på Lördag och måste även fixas till henne.  Sen så är det ju också dax för sista praktik veckan också, lite sorligt men skönt med lov iallafall. Slänger ut lite bilder på bebisarna så skriver jag mer imorgon.


Älsklings Kroken ligger och slappar <3



Malfons är trötter <3


Roger ligger och sover med sina favoriter rosa katten och lilla hunden <3


Natti natti <3

/ Kram M

en torsdagmorgon i oktober.

Ja det är precis vad det är en dålig torsdagmorgon. Jag är småttförkyld,är osams med Niklas, har inte ätit frukost, är själv på praktiken. Ja vilken jävla morgon! Tur att man iaf har muisk att lyssna på just nu går mina fyra favoriter om och om igen. Alltså Blondie, Ramones, The Sounds och Caroline af ugglas. Tur att något gör en glad..

Ska försöka fota lite det jag gör idag på praktiken, men det gäller just det att komma ihåg ;) Och så får ni hoppas att jag inte ska forstätta med julgranen som jag gjorde igår em. Alltså är det bara jag eller kommer julen tidigare och tidigare varje år? Jag har inget imot det , men har inte så mycket "julglädje" just nu i oktober när jag står och pyntar en gran, men men. Nu är jag snart framme. Hörs senare <3


Flum in the morning.

/ Kram M

I MISS YOU <3



Ledsen att vi inte kunde ses igår. om du läser detta kan du väl sms:a mig?
Saknar dig baby, du är min bästa vän ALLTID <3

HEM HEM HEM HEM! <3

Åh just nu sitter jag på Norrköpings rececentrum som är full av alkon. Det som är illa tycker jag är inte att de är inne och värmer sig fär det är enligt mig helt okej. Men att sitta och röka/dricka och gapa på annat folk runt omkring är inte okej. Då kan dom väl sitta någonstans där de itne stör andra? Sen så känns det ju lite onödigt att de sitter precis vid lekhörnan? Blir så trött på folk som inte kan andvända sin hjärna? Men iaf nu är jag ett steg näramre hem iaf. Skönt som attans att komma hem till mitt lilla zoo. Tina var borta idag från praktiken så jag stod där själv, sen fick jag reda på att man handledare var sjuk så jag var ENSAM på snittet idag, helt sjukt. Jag fick göra massa saker typ hitta på massa egna planderingar, göra dekorationer och buketter på fri hand. Jag skulle göra snyggt i kylen, och när jag hade gjort det kom chefen och berömde mig. Han sa att han skulle behöva någon som mig med egna idéer och lite fart i. Haha kanske borde söka jobb där? nej skämtosido. Jag är inte så duktig tror bara han ville vara snäll men hoppas ju på att han menade det han sa :)

Nej nu ska jag vandra mot tåget som går på perrongen längst bort. Men kanske kommer en uppdate på tåget? vi får se. Hoppas på att Niklas vill föla med mig ut med Roger sen för då ska jag in och handla "rosa rattar" (ahlgrens bilar) Fy vilket fyndigt namn och ack så goda de är. Plus god gärning till rosa bandet :)





/ Kram  M

Morgonfika.

Sitter i Norrköping nu och väntar på att matte C ska börja, alltså klockan 13.20. Är as nervös inför matteprovet hehe. Men iaf så fick jag och Tina ledigt idag från praktiken eftersom våran handledare var sjuk. Fettskönt! Men det jag skulle komma fram till idag var en riktig DISS. Ett par som satt på tåget typ mittemot mig och hånglade, eller nej det var fel ord "halvknulla" ursäkta ordvalet men det var sant. Jag tror aldrig jag varit så äklad förut. Nu snackar vi inte bara pussar utan ligga över varandra med händerna inanför varandras byxor. Jag visste inte om jag skulle skratta eftersom jag var med i dolda kameran eller något? Nej det var bland det snuskigaste jag sett faktist. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog ett kort så ni skulle ha fått sett själva med egna ögon. Men nu en fråga till er vad tycker ni om detta beteende? Okej eller inte?




/Kram M




R O B I N E R I K S S O N!

Vet inte om jag ska följa Idol iår? :O Kommer endå inte vara någon som är bättre en finaste Robin. Sjunger som en gud, vacker som en blomma.  Oh, jag är så kär. Kan inte slute lyssna!


Trött Zzz

Sitter i Norrköping på järnvägscaffet nu, ett tips kan jag säga dom har as goda mackor osv. Har ju spenderat en hel tid här med tanke på att jag måste vänta på tåget varje dag :P Idag går ju mitt tåg tex inte förens halv sju och jag har suttit här och ugglat ;) Haha. Har även milat lite till personer angånde Roger och förklarat att han sköter sig prima. Mina älskade djur, vad vore livet utan er? Inget. Har även en present till Niklas med mig hem, men han får inte veta vad det är. Min älskade Niklas som finns i alla lägen tack för att jag har dig, du är den bästa pojkvän som man kan tänka sig. Ställer alltid upp och finns där <3

Nej nu ska jag bege mig till tåget.


/ Kram M

en tass

Hej på er alla, har inte uppdaterat bra nu jag vet :( och jag är hemskt ledsen för det. Sitter på tåger nu och är på väg till praktiken som denna gång blev tre veckor på Blomsterlandet med Tina. Det är helt okej, och det bästa är att dom har en kaffemaskin. Kanske ska prata med Maria om att vi behöver en i stallet också? ;) haha. Nu är jag ju iad mamma till tre små söta pälsbollar Kroken, Malf och Roger. Fullt hus hemma kan man säga.. Men det är så mysigt, allt på topp kan man säga. I helgen är det jobb som gäller mn inte vilket som helst utan det är chefens son som fyller två :) Kommer bli super kul tror jag, i helgen red jag ju inte eftersom jag var på ULK, så kan säga att man är ruskigt sugen och saknar Mirabell galet mycket? Nej nu ska jag packa ihop här men skriver mer sen :D

Denna låt går flitigt i mina öron nu ;)



/ Kram M