Stolt över min lillabebis <3

Idag har varit en ganska tuff dag, startade morgonen med att lämmna bort min lilla älskling till Mamma vid kvart i sju för att sen ta tåget till skolan. Hela dagen har jag varit orolig, tänk om det händer något fel, tänk om han inte klarar sig.. USCH! Jobbigt, jag kan förklara kanske ;D Min älskade Krok åkte alltså till veterinären med sin syster för att dom skulle kastreras/sterilliseras, vaccineras och ID-märkas.. Men allt gick bra som tur va. Och nu är han hemma, han var lite groggy i början men det gick över , och nu är han mysigare än någonsin. Tycker dock synd om honom för han kliar sig väldigt mycket i örat. Lite jobbigt men det går nog över. Idag har jag också vart på min första svetsteknik , gissa vem som äger? haha jag såklart ;D Mohaha. Snygg också i de vackra kläderna. Men roligt var det. Var hos tandis också och pilla med tandställningen. Efter det har jag mest vart med Sofi och nu blir det lite plugg för att sen sova. Men ha det, CIAO!

- Du är den bästa min skatt <3



/ Kram M

Ojoj :O

Såg nu att jag inte skrivit i bloggen så mycket nu ;D Men här kommer en liten update av helgen. I lödags var jag och red somsagt. Vi red ut och jag hade Ravon som troligen är den trygaste hästen jag någonsin tidit på. Det var ingenting som störde den killen han bara trampa lungt på. Söndag var det återigen en uteritt :) Men då hade jag Ratata , han var lite svårare. Han är stor men lite småfeg eller vad man ska säga. På banan är han väldigt stabil men när man kommer ut så kopplar det inte riktigt , så är det så mycket läskigt. Så när Jörgen tappa sin vante och vi skulle vänta så bästämmde sig Ratata för att han inte skulle det. Så han backa lite gulligt ner i diket. Haha men tack Malin som stod kvar och vänta med mig.. Just nu är det mycket i skolan, men jag ska skärpa mig med bloggandet! Jag lovar :) Älsklingen är på pokern ikväll och jag ska ängna kvällen till läxor , jippi! På Torsdag ska min lilla krok kastreras :O Är så orolig för mitt lilla hjärta, jag vet att det är överdrivet men men ;D Nej plugga var det. Ha det <3


/ Kram M

Och just det ditt lilla anonyma kryp, du kanske kan stå för vem du är? Börjar tröttna på dig nu. Men det måsta vara synd om dig som inte vågar stå för vem du är. Haft en taskig uppväxt? Inte fått säga vad du tycker? :) Men här vettu kan man säga vad man tycker, om man vågar stå för den man är! Och svar på dina gulliga kommentarer: Ja jag beter mig nog mognare än de flesta, ett tag var jag väldigt omogen men det var när jag umgådes med fel folk. Och nej jag är ingen djurplågare! Vem som helst kan säga att jag skulle ofra min hand för den där katten. Och du tycker inte att man kan ha en väst på en katt som fryser och faktist TRIVS i den? Men man kan ha det på en hund? det är mindre djurplågeri? Haha blåsta människa!


Kroken <3

Här är en bild på Kroken i hans nya väst :)
Har ju letat som en dåre efter en väst
som är varm och skyddar mot regn men
inte är töntig, så det ser ut som jag klär ut honom =/
Men jag tycker den här var snygg, lagom neutral,
Och har en effekt YES!

Vad tycker ni? :)


Skulle också såga att han är otroligt duktig nu, han kan sitt,
vacker tass och håller på med sitt fint. Nästa sak vi tränar blir
hoppa. :) Han är bäst ♥

Vad i helvete? :O

Va fan visst jag tycker inte om Anna men va fan Johan är det värsta jag hört. Nu får det vara nog, hur kan han gå vidare vecka efter vecka, visst han har lite utstrånling då och då. Men sjunga det kan ha fan inte. Hoppas att hans fjortisbrudar har slut på pengar nästa vecka och inte kan rösta. För skulle han vinna kan jag bara säga att det blir SKANDAL! Blä. Men men nu kan vi prata om roliga saker, imorgon blir det stallet. Går inte rida på banan men min snälla ridlärare har lovat mig en uteritt med Anne-Lousie och Anna tror jag :) Ska bli så skönt att rida igen, var ju en vecka sen sist. Sen efter det blir det att träffa Sofia :D:D Nej nu blir det slappa lite.. <3

-bara för att jag har världens sötaste kisse,
som jag köpte en fin väst till idag <3



/ Kram M

Hittade lite bilder :)

Igår när jag var hos mamma hittade jag lite gamla bilder, och vet ni? JAG HITTADE EN BILD NÄR MAMMA RIDER!  Fast hon sa att hon skulle bli arg om jag la ut den (a) Men jag bara måste, haha. Men vad kan jag säga jag har världens bästa mamma som alltid ställer upp och finns där för mig. Hon är helt enkelt bäst, jag älskar dig mamma!

Kroken , jätteliten ♥            Maxine&rednex, haha :)


Mamma på Ratata             Rednex             Jag och Eos ♥


Klicka för större bild :)

Grattis Mormor

Hej bloggen, just nu sitter jag på tåget till Norrköping, hade glömt att det var ny peiod, som är likamed nytt schema. Men men en liten sovmorgon har man inte dött av ;D Idag så ska jag ut till stallet, ska bli så skönt. Jag har precis fått upp lappen i stallet om att det är lucia. Som jag och Anna ska hålla i :) Har gjort om lite låtar på vårat vis, så dom passar bättre in i stallmiljön.. Haha. Idag ska jag även fota alla hästar så barnen kan rösta på sin favorithäst, alldså årets stallbästis. Jag känner verkligen hur mycket jag saknar att vara i stallet nu när jag inte är där lika mycket. Som om något saknas. Men det kan ju vara Mirabell ;D Nej nu ska jag ta mig av tåget så att jag inte hamnar i Linköping.  Men just det glömde ju säga att alla är välkomman att komma på luciafirandet, det blir lite lussetåg, fika osv...

Den 13 december klockan 10.00-12.00 är det luciafirande i stallet.
5kr per barn och 10kr per vuxen i priset ingår fika.
Välkomna :)
                                                                                           Grattis mormor som fyller år idag <3

En pappa jag hade?

Jag sitter och tänker då och då på den pappa jag hade, min snälla pappa. Men saker förändras, han är inte den han en gång var. Ibland sitter jag och tänker på om det kanske hade varit bättre om jag aldrig träffat honom. Jag vet inte vad jag ska säga, det hade nog varit lättare att växa upp utan honom än att förlora honom när  jag var tretton. Kanske slippa gå och tänka på att jag tydligen inte passar in hos honom och hans "nya perfekt familj". Allt förändrades så plötsligt. Det värsta är att veta att jag har en pappa som inte bryr sig, en pappa som man inte är välkommen hos. Dock vet jag att han är konflikträdd, men det är inte en ursäkt till att bete sig som han gör. Aldrig höra av sig, inte komma och titta på mina utställningar i skolan, inte komma till stallet och titta. Det hade faktist varit en lättnad om han nån gång brydde sig om mig? Jag hoppas att han tar bättre hans om min bror, för honom är jag så rädd om. Jag hoppas han får det bra. Men jag förstår inte hur man kan ge upp sitt barn för ett fruntimmer, jag fattar inte? Bara så du vet pappa , du har gjort så jag känner mig som en dålig människa, och det är något jag ofta grubblar på. Räcker jag till? Är jag tillräckligt bra?

Järnbrist?

Jaha , idag fick man reda på att man lider av järnbrist, inte undra på att jag varit så trött osv. Skönt iallafall att få en förklaring på det hela. I skolan fick vi inte mycket gjort idag, hade bara floristik :) Woohoo. Imorgon blir dte desto jobbigare då börjar jag åtta och går til tre, suck suck. Nej inte så men jag är bara så trött på det, fast tur att man har allt trevligt folk som piggar upp stämningen :) Floristflickor det är grejer ♥ Imorogn ska jag träffa bästaste sofia, och på Onsdag fyller Mormor år plus att jag ska till stallet en sväng, det är alltid lika skojigt. Håller på att kolla julklappar till alla så att det blir klart sen. Kroken och Mirabell ska få varsit täcke, fast i olika storlekar ;D haha så ska dom få lite annat smått. Stallet är hemligt, det är samma present som jag skrev att Maria skulle få för att tag sen ( i tidigare inlägg) detta är inte riktigt klart än så jag bestämmde mig för att det skulle  bli en julklapp och hoppas det är okej ;D haha. Mamma och stafan ska nya sängkläder tänkte jag och en ny matta som ska passa in i deras sovrum när dom tapeserat om. Niklas present är hemlig, likaså Sofias men maxine ska få  Döskalle gardiner, en klänning och så tänkte jag köpa nån slags chokladmaskin ( man kunnde göra sin egna choklad eller nått :s ) Mormor och Tove vet jag inte riktigt än vad det blir , men det löser sig. Hoppas bara att alla blir glada. Nej nu ska jag fixa klart dörrkrokarna till stallet och maria. Hörs!


Det var lättare att vara liten :)  Michelle Frisk 4-5år ;D


/ Kram M

Sanningens ögonblick

Ska snart titta på Sanningens Ögonblick som jag har spelat in. Ta en kopp te också, plus mysa med min pojkar ( niklas och kroken). Idag har jag inte gjort så mycket, vart och fikat med Mamma,Stefan, Maxine, Anette och Lasse. Det var mumsigt och trevlans. Annars har jag varit i stallet och ridit Ratata det var ett tag sen men det var supr skoj, han är verkligen en mysig häst. Han kan vara lite sur i boxen ibland, men inte idag då var han bara mysig tycker jag. Men jag tycker att lektionen gick väldigt bra måste jag säga. Imorgon har vi sovmorgon och halv studiedag vilket betyder att jag börjar klockan 09.35 och slutar 12.10 :D:D:D Sen ska jag ut till mormor för att göra en dörr krans till stallet tänkte jag och en dörrkrok till Maria och Jörgen :) Men nu ska jag som sagt kolla på tv, ha det !

Ratata ♥


PS: den anonyma fegisen vågar fortfarande inte lämmna sitt namn , eller? DS.


/ Kram M 

@ Sofia

Sitter hemma hos Sofia och kollar tv :) Träffade Olivia idag det var trevlans, var ju ett tag sen man såg filuren, hihi. Vi satt och kollade internet och var allmänt lata. Sen så åkte hon hem och alldeles nyss kom Sebbe hit. Trevlans det, nu sitter vi och bara tittar på TV och snackar. Annars blir det väl snart till att sova lite.. Ska sova hos Sofia, myspys.

Niklas , jag älskar dig. Min prins
! ♥

Anonym?

Hej bloggen, idag har jag varit i stallet, red Mirabell. Gick jättebra, känner mig nöjd. Annars är det väl inte så bra, är deppig igen kan inte förstå varför detta bara kommer och går. Jag mår inte bra av det alls, känner mig helt värdelös oftast. Jag skriver inte det här för att en massa folk ska tycka synd om mig , mer för att dom närmsta ska veta att jag är på väg in i en depp igen och att dom ska ha förståelse för mitt betende, jag menar ingen illa om jag inte svarar och liknande. Jag vill oftast vara ensam när jag är deppig bara <3 För det andra vill jag bara ifrågasätta löjliga personer som kommenterar anonymt hur de tänker? Är dom patetiska eller vad? Kan dom inte bara stå för vilka de är och vad de tycker? Så om ni har problem med er själva så kommentera då inte. Jag kommer ändå inte acceptera anonyma fjantar. Era kommentarer är osynliga och kommer förbli osynlgia tills ni står för er själva :) Så tänk på det. Idag blir annars en lugn kväll med TVtittande.


Min lilla skatt <3



/ kram M

Ta mig från Katrineholm

SItter  hemma och ärligt funderar på om jag borde flytta ner till Norrköping, trots att jag tycker det värkar jobbig. Jag orkar inte med den här stan mer, alla är falska och ljuger för varann? VAD ÄR DET FÖR LIV?  Kan folk inte bara vara ärliga så skulle hälften av problemen  vara lösta nu. Men nej nej det gå inte man ska istället bli besviken och ledsen. Sen kan jag inte förstå hur vissa puckon i den här stan tänker, att vara glada för att andra är sårade? Hur kan man leva med sig själv då. Jag förstår det inte. Jag vill flytta ju mer jag tänker på det men saken är den att jag vet inte om jag skulle klara av det. Bort från vänner, bort från Niklas, bort från stallet, bort från familjen och bort från min Krok? Nej det kommer inte gå. Jag vill men klarar det inte. USCH! Ännu värre var att när jag vaknade imorse kunnde jag knappt röra min fingrar eller fötter har fortfarande jätteont, men i vilket fall gick jag till kryptan sen med Sofia,Zandra och Lina. Vi vart intervjuade av KKuriren. Kommer i Julspecialen så håll utkik ;DImorgon har jag bara NP i engelska sen slutar jag så är nog hemma elva eller tolv , skönt det! Sen ska jag till friskis och träna med sofian <3 Nej nu ska jag, kroken och Niklas snart kolla på Madagaskar 2, sen sova för klockan är inställd på 05.00 :/. Ha det!
                                      
                                                                    Familjen mupp ;D <3

                                                                                Pojkarna som äger mitt hjärta , Kroken & Niklas ♥


/ Kram M

Öppet hus på florist <3

Morgonen började med sovmorgon, skönt! Första lektionen var gympa som leddes av några som går basketlinjen och det var jobbigt, har inte varit så slut på länge vill jag lova. Sedan lunch och femtio minuters matte, för att sen sluta. Då tog jag och min Millie en liten promenad ner till mc och köpte kaffe, MUMS! Sen blev det till skolan för att fixa lite till öppet hus, jag gjorde klart min dekoration sen så var vi mest och flumma runt. Efter ett tag kom det folk och vi skulle göra dörrkrokar. Jag hann med fem stycken :D Stolt är jag, men samtidigt är det inte så konstigt, insperationen bara flödar just nu. Jag känner mig verkligen på hugget. Men så är det ju en skön vecka också, slutar tolv imorgon och halv tolv på fredag. Äntligen känns det skönt att gå i skolan ;D haha.Och min stackars lilla Niklas är sjuk, bara kräks och kräks, men jag älskar dig hjärtat <3  Imorgon blir det träffa Sofia :). Nej nu blir det lite plugga och sen se på Insider om folk som har sex med djur, hur nu i helvete man kan ha det. Som jag sägar går man på barn eller djur och andra försvarslösa borde man få snoppen avskuren eller framstjärten ihopsydd, bara lagom så man kan kissa ordenkligt.

 

Gjorde denna dekoration idag till utställningen, :)

Yey.

Måste säga att jag uppdaterar dåligt nuförtiden ;( Det är så mycket som händer runt omkring mig, och jag vill bara finnas för alla men nu vet jag att det inte funkar. Man måste prioretara ibland. Vad som går först i livet. Nog om det , igår vad jag och red Mirabell :D <3 Det var ett tag sen faktist, haha. Men vi körde iaf handy horse och det gick bra, men attans hon är het nu. Idag blir det träffa sofia för att fika, plugga och sen mysa med älsklingen vilket jag har varit dålig på sista tiden :( <3 På Onsdag är det öppet hus i skolan , väldigt trevligt måste jag säga. Tycker verkligen om mina små floristbarn. Jag har kommit på att florist var ett väldigt bra val av mig, jag trivs faktist med utbildingen nu och jag tycker det syns på mina arbeten dom blir bätttre och bättre. Och det höjer mitt självförtroende på något vis. För jag känner mig säkrare i det mesta jag gör :D Nog nu måste springa till Strandviks och hämta mina APU-papper :) Ha det !

                         - Floristflickor , Sarah , Emila & Sandra  ♥



/ Kram M

Yes!

Sitter hemma nu ska snart till mamma och få lite mat i mig , mums! Sen blir det att fika med Sofia. Tycker så synd om dig gumman, men du vet att jag alltid finns för dig. Idag var jag i stallet och red , vi körde handy horse. Det är så jävla kul, jag älskar det. Hade Ravon och han är underbar, hoppas på hand horse imorogn med. Imorong ska jag ju jobba också :) Men då hoppas jag på att jag får Mirabell, det var så längesen nu. Jag skulle verkligen vilja ha en häst som Mirabell själv hon passar mig perfekt till sättet gosig och jätte mysig att rida. Nog om det , jag vill också säga att det var värdelöst att Robin och Lars hängde löst igår. Och visst Lars har spexat mycket ( vilket jag gillade, eftersom Idol ska vara ett såkallat "underhällningspogram")  men han var lätt bäst av alla igår, han är ju kung på att sjunga. Men den där fula lilla fjortisen Johan Palm kan ju bara packa, han sjunger som en kratta, noll koll på sig själv och sin röst. UT MED HONOM! Men för att det ska ske måste alla fjortis/emo tjejer sluta rösta på honom för att han är "snygg". Lyssna på rösten istället Robin.B är också en sån värdelös tråkig typ , likaså Anna. USCH! Skriver mer ikväll <3


Idol listan by Michelle, :)

Dom som sitter säkert är

  1. Kevin, killen har ju bevisat att han kan sjunga allt, med helt underbar röst. GO KEV <3 
  2. Alice, likaså här tjejen går inte att besegra hon klarar av alla uppgifter hon får.
  3. Robin.E , inte nog med att man kan vara väldigt snygg, man kan sjunga också, dock kanske inte bäst men han har en jävligt bra röst. och utsträllar verkligen: Jag vill detta!
Dom som hänger löst är
  1. Johan "emo" Palm , frukatansvärt vecka efter veckan han har inte koll på sin röst, ut med honom NU!NU!NU!
  2. Robin.B ,  Snälla människa se lite glad ut. Utstrålling tack? Och rösten , den är inte heller så bra, sorry =(
  3. Anna, Zzzzzzzzzz kan männinska sjunga lite annourlunda? Inta bara sänka rösten? vad säga som att höja lite? Och sluta se så skitnödig ut, inga starpoints till dig inte!

Hallå!

Nej jag har  inte tagit semester från bloggen ;D Idag så hade vi florestik i skolan , gick superB! :D:D Igår hade jag två barnlektioner i stallet , vi körde handy horse och dom var jätte duktiga. Det är ganska roligt att se barns som man såg i sommras som var lite halv rädda eller vad man ska säga , nu vara jätte säkra och göra saker samtidigt som dom tycker det är kul. Det är underbarat att se folk utvecklas :) Som jag i skolan, tycker ärligt själv att jag har förbättrat mig massor , tar mera ansvar och sköter mig bra. Försöker lära mig saker iallafall. Sen lite tråkigare är ett det finns personer i denna värld som är totalt hjärndöda, speciellt folk man tror man känner. Jag blir vansinig jag fattar inte hur man kan vara så korkad jag tänker inte nämna några namn, men dom här peronerna jag tänker på är det lägst i mina ögon just nu. Jag hatar er! Hålla på och såra folk ligger på dagis nivå , och ni ligger ärligt under hundskit i mina ögon. Jag hoppas att personerna i fråga verkligen fattar det och kanske tänker över sina beslut i livet.


Sofia, du ÄR min bästa vän, det kommer du alltid vara. jag finns för dig <3


Hemma

Nu är jag hemma igen och kan ni gissa? Jag glömde ta bilder, mitt minne är verkligen kasst! Nu ligger iallafall Kroken och sover som en stock, som vanligt när han lekt med Tove. Själv sitter jag här och ska göra mig en kopp te, plus att jag väntar spänt på att House ska börja. En annan sak jag faktist väntar på med spänning är att se vem som vinner presidet valet, min personliga favorit är obama men vi får väl se ;D Imorgon bitti ska jag möta min Milli :D <3 Sen ska vi ta oss till Eber och gå på handikapsmojsen. Hoppas alla andra sötnosar är där också , saknar er flickor <3 Just nu sitter jag och popar disney låtar, men en annan lår jag verkligen giggar är Ironic- Alanis Morissette. Så jävla bra :D  Nej nu är det Te-time. <3

Syskonen Bus, sötase kullen någonsin ♥

              Tove                                      Maggan                                  Kroken


Busungarnas mamma Lilla My, som faktist är min på sommrarna ;Dhaha!



/ Kram M

Bibloteket

Idag var jag hemma från skolan med den dumma magen som jag kallar den. Har nästan alltid ont, ska kolla upp det nån dag. Så idag blev det plugg dag här hemma. Idag är det Tisdag vilket betyder att Niklas ska iväg och spela poker , så jag och Kroken ska åka en sväng till mormor. Jag ska fika och prata med mormor medan Kroken busar av sig.. Vi var på bibloteket idag också och låna lite böker, spel och filmer :D haha så jag har nått att göra om dagarna när jag åker/väntar på tåg. Imorgon ska vi ha någon handikapsutbildingsdag i skolan, sen ska jag hem och jobba. Ska ha två barnlektioner i stallet. Det blir Handy Horse, en jätte kul bana som man brukar ha på sommaren mest :) Jag och Mirabell är faktist ganska bra på den tycker jag , haha. Vi kan galoppera i slalom och hänga av en tröja, det är imoponerande, haha. Nej nu ska jag packa ner min lilla Krok och gå ut till mamma, men skriver mer i kväll, ska försöka komma ihåg bilder också :)

Jag och min lilla älskling



/ Kram M

Kaffepaus.

Hej bloggen. Just nu sitter jag hemma och bara slappar gör lite korsord. Var ute och fika med Sofia förut, skönt att få prata av sig lite och bara njuta av en god kopp kaffe :) Snart ska jag fixa lite te till mig och Niklas sen plocka lite hemma. Tvn kommer självklart att stå på med Boston Tea Party och Färjan :D Jag har kommit på hur avsalppnande det kan vara att göra korsord, och så blir man ju smart också :) hihi. Men nu måste jag lägga ifrån mig datorn och börja plocka lite. Ha det bra <3


/ Kram M

Testa

Nu har jag gjort ett sånt där test om mig själv, http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811021845167279&a=1& men nu ska jag sova. Natti Natti <3

/ Kram M

Pizza och plugg

Sitter hemma nu och dricker kaffe med älsklingen , eller nja vi sitter vid varsin dator. Jag gör korsord och niklas spelar poker, men vi säger ju något ord tillvarandra då och då, haha. Vi beställde hem pizza eftersom Sofia inte ville gå ut i kylan. Men vi skulle ta en fika imorgon istället, imorong är ju också första dagen på tre veckor som det är en vanlig skoldag och det suger! Men ska bli trevlans att träffa alla igen <3. Nej slut bloggat för idag måste ta tag i skolan och plugga lite sen blir det till att bada kroken , kolla på film med en kopp te oxh sen krypa till sängs. Tidig morgon ( tåget går 06.58).



/ Kram M 

Stallet <3

Kom nyss hem från stallet :D Tycker det gick superbra. Hade Neah-Lill och red barbacka, det kändes så skönt gjorde lite små övningar också, jordenrunt, damsadel osv. Neah har en väldigt skön trav vill jag säga. Men när jag satt och red tänkte jag på en sak , tänk om jag inte hade börjat rida hos Maria då hade jag slutat med denna underbara sport. Och jag hade deffinetift inte hängt i stalet så mycket och ännu mindre jobbat i ett stall. Jag tycker verkligen att det är kul att testa de olika hästarna och att vara med på sommaren och hjälpa till ( det är min favorit tid på året). Jag hade aldrig träffat så underbara människor. Som Anna hon är en urgullig tjej som jag älskar att prata med och sen så är hon så himla duktig och jag bara längtar tills jag är lika bra som hon. Sen Maria och Jörgen, snällare människor får man leta länge efter. Dom har helt klart gjort så jag trivs bättre i livet, genom att vara så snälla och rara så fick jag verkligen tillbaka känslan för att rida och vet nu hur mycket som helst och hästar, skötsel mm. Så det jag vill säga är Tack Maria, för att du fick mig att verkligen tycka om att vara i stallet, att du verkligen bjöd in mig i stallet och fick mig trivas! Du är den bästa ridläraren som finns ♥

En bild på Maria, Jörgan och gullungen Alwin <3
'

Fixtrix.

Nu har vi änkligen fixat ihop sängen här hemma och satt på de nya fina sängkläderna. Samt satt upp nya gardiner, känns frächt. Vi har även kollat på en ny soffa som vi ska köpa :D Så blir det en ny TV som vi ska köpa av Jimmy , bara för att han är snäll :) Vi ska även ha lite sittkuddar om man gär hem lite vänner. Känns som det kommer bli kanon. Vi har verkligen fått upp en plan så det kommer bli superB. Vart inte kina med Sofia idag, kanske lite bra då jag har känt mig väldigt trött idag så vi ska ta det imorgn istället. Tänkte ta med hennes födelsadags presenter också- Lite sent men men bättre sent än aldrig. Imorgon blir det stallet också. Tror att det kan bli barbacka. Det är sjukt skoj :D Och lite plugga kommer det bli också. Snart ska jag lägga mig ner och göra lite korsord och bara mysa med Kroken och sen förhoppningsvis Niklas , mohaha. Happy Haloween gott folk!

/ Kram M

En helt vanlig Lördag :)

Just nu sitter jag bara hemma och slöar, tittar på TV och dricker te. Hihi. Senare blir det att gå till kinaresturangen och äta med Sofia. Det ska bli så mysigt. Älsklingen har gått till Jimmy och jag saknar honom massa :/ Kan inte fatta hur man kan sakna någon som man träffar varje dag så mycket, kanske för att han är så underbar? Det tror jag :) hehe. Ne ska väl börja fixa mig för ikväll. Men ha det bra.

Du är älskad Niklas Greén  ♥


/ Kram M