God morgon :O

Haha nu blev ni allt förvånade va, jag brukar nästan aldrig sova såhär länge. Men så går det när man sitter ute i ett partytält och snackar med Linda och Matte till fyra på morgonen xD Men trevlans var det, så tack för gott sällskap eller vad man ska säga? Idag händer nog inte så mycket ska ner och fika med Pappa sen och få en förklaring på varför hela familjen minus jag ska ner till Malta? Hur tänker han? "ooooj deras pappa bara råkade boka ett rum till dom samma hotell, precis samma vecka som vi skulle dit". Tror han att jag är hjärndöd på något sätt, eller är han det kanske? En annan sak som är rätt mysko är att min lillebror ska med för att dem inte kunde fixa barnvakt, men vem i hela helvete bokar en "barnfri" semester då man har sitt barn? Just den veckan? Nej nu ska jag lugna ner mig lite och "se vad han har att säga". Efter det ska jag hem och städa lite, eftersom på Fredags så vankas det party hemma hos mig :) Sen kanske det blir till att träffa Sofia och Linda? Nej nu ska jag fixa mig lite, see yaaaaa!


/ Kram M

Vänskap

Jag ska snart ut på en promenad med Sofia, min bästa vän. Jag kan inte förklara med ord hur glad jag är att vi stått vid varandras sidor så här länge. Nu i juli är deet faktist åtta år sen vi lärde känna varann. Jag kan forfarande minnas första dagen vi träffa varann nere på stan, vi hade nästa likadana kläder osv. Haha vi hade hatat varann ett bra tag, men så tog vi beslutet att träffa varann och det är verkligen inget jag ångrar. Vi är lika fast ändå så olika, men du är still number uno in my world. Du är körsbäret på min glass, nyckeln till låset, ratten i min bil, min bästa vän! I LOVE YOU SPAJKII / MAJKII ;) <3


 
      


E-shoping

Det var en av de saker jag inte gillade förut men nu har jag kommit på att det faktist kan vara rätt kul :) Som ni vet så handlade jag på hm för inte så länge sen och det paketet ska dyka upp någon gång nu i veckan. Har nys varit inne på hööks och beställt lite saker till Mirabell. Fick bli benlindor, schabrak, borstar och ett träns :) Köpte även en liten överraskning till Bella och Mio , hehe. Hoppas dem ska bli glad men det tror jag nog, tror verkligen det blev den perfekta presenten. Nu ska jag även testa på en ny grej tänkte starta ett konto på Tradera och börja sälja saker jag inte längre behöver. Vad tror ni om det? Någon som testat och vet om det är kul/värt det? Jag la ju undan lite pengar från förra lönen och ska lägga undan lite nu också med tanke på att jag ska köpa hund i vår. Men tänkte att man kan fixa ännu lite mer pengar?


Nej nog om e-handel, idag så har jag lekt frisör på min snygga pojkvän. Han vart KORTKORTKORT hårig, och j*vlgt snygg om jag får säga det själv. Han är iofs alltid väldigt vacker, men nu vart han lite extra snygg. Ska se om jag kan få ett kort på honom imorgon så ni får se.  Själv har jag börjat undra på hur länge jag ska låte mitt hår växa? Vill igenkligen klippa bort det, men som folk säger det är väl smartare ett vänta till efter studenten och balen. Kan ju faktist vara kul att kunna göra något snyggt av det? Nej nu står det kaffelatte på menyn och titta på Rederiet ( Är faktist uppe i avsnitt 208)

Här är det jag beställt till Mirabell:

   
                                                       "de mörkblåa"                                     "det gråa"


(tryck för större bild)




/ Kram M 

en dikt jag skrivit :)

Om inte jag fick leva med dig ,
skulle det betyda en stor undergång för mig.
Visst du har dina fel och brister,
men för mig är du som ett klister.
När man väl fastnat har,
så blir man föralltid kvar.
Du är som hela världen för mig,
jag älskar dig!



Skrivet av Michelle Frisk 8 Januari 2009



KandM <3

Hur mycket kan katter betyda igenkligen? Det slog mig nu, mitt liv skulle inte alls fungera utan dessa två underbaringar som jag har hemma. Dom är verkligen det bästa som har hänt mig, om jag håller på att tittar på en liten kisse till i stallet. Men känner nog precis som Niklas säger att vi borde flytta till större först. Men i denna stad så finns ju inget som intresserar oss. Mamma kom iaf med ett bra förslag, att leta efter ett litet hus precis utanför stan som är till uthyres? Nog om  det mina katter var det jag skulle berätta om. De är verkligen de finaste och raraste som finns. Jag verkligen smälter varje gång jag tittar på dem. Just nu ligger Kroken på min arm och gosar ( eller han tittar på rederiet och lådsas gosa xD ) och malf ligger och gosar på min mage. Säger bara en sak mina katter är bäst! Sen var det ett litet mer köp till min beställning (a).



Min älsklingar :*



/ Kram M

Egoist? ;)

Hejsan, idag har varit en lugn dag. Sov rätt länge sen  bar det av upp till Willys för att storhandla med mamma och mormor. Niklas var med också såklart, efter det så övningskörde jag en sväng. Annars har jag bara legat hemma och varit seg, sovit lite och kollat rederiet. Imorgon ska jag ut till stallet och hjälpa Maria och Anne-Louise att ta hand om lilla vera. Sen ska jag titta när chefen rider på Mirabell. Ska faktist bli lite skönt att åka ut och bara slappa. Det kallar jag semester. Efter det blir det övningsköra sedan dags för att träffa brudarna, vi ska nog planera lite inför Fredag? Har även fått ett datum planerat för utgång med HV-Eliten, det kommer ske på Onsdag nästa vecka. Ska försöka få med datorn ner till Norrpan för att kunna uppdatera mer  ;)  Sen har jag ju varit lite egoistisk och beställt lite kläder till mig själv som ska komma med ett paket till mig nästa vecka :D Det enda jag inte fick med var leggings , så det ska ner och handlas på Fredag och då kanske jag kan få sällskap av en viss Sofia? Nej nu ska jag ta en sväng in i duschen sen ta mig en kopp Latte tillsammans med mina små pälsbollar. Niklas ligger ju och sover, tråkmåns!

Här är vad som är i paketet, något ni tror kommer passa mig?


/ Kram M

Vi kör igen :)

Jag har varit lite off i bloggvärden, har jobbat och gjort en massa annat. Och jag har helt enkelt inte haft tid men nu när jag inte har något jobb mer så kanske det kan vara läge att ta upp den gamla bloggen? Haha här kommer iallfall en liten sammanfattning vad jag hittills gjort under sommaren 2009.

Jag har haft Personalkamp och vunnit :)



     
       
  

Jag har ridit bästaste mirabell!




Jag har köpt bil.




Jag har bivit blondin.


Jag har jobbat på bröllop ( Gjort brudbuketten :D )




Det som nu återstår är att ta mig till grönan/lisebeg, ridläger, åka till västervik, partaj med HV-eliten <3

Nej nu ska jag till mormor och fika lite, ni läser mer av mig snart.

/ kram M