Ungjävlar

Blir så trött på folk som skaffar barn men inte har tid att uppfostra dem. Vad är det för idioter som släpper sina ungar ute med smällare och tändare själva? Ungarna kan ha varit max tolv och lovar att om de kommer tillbaka så ska jag följa efter dem hem och ta ett jävla snack med deras föräldrar! De smällde av en smällare I vårat trapphus, vaför smäller man inne i ett trapphus? Just nu sitter jag hemma med tre rädda djur, dom har inte regarat innan när folk har vairt utanför och smällt men nu när de smällde inne lät det så högt. Usch nu är jag för arg för att skriva , dels för ungjävlarna och dels för att jag har lite andra problem. Ska försöka lägga in dagens disney innan jag går till mamma om jag hinner.

De enda smällare ungar ska ha är..

... SMÄLLKARAMELLER!

/ kram M

Nattmys.

Ja nu sitter jag här igen och tyvärr så hann jag väcka Niklas imorse men somnade då själv. Så jag somnade alltså kvart i sju och vaknade tre på eftermiddagen (Y) Nej jag blir så arg på mig själv och nu sitter jag här på natten och kan inte somna. Jag blir tokig! Varför, varför? Det finns ju inte så mycket att göra. Men iaf så sover roger nu på min högra sida, malf på min vänstra och kroken mitt i knät. Dom är för söta (iaf när de sover ;D).. Jag ska väl ta en kopp te, har ju även en liten nostalgitripp och kollar igenom sakerna som ska ner i källaren. Massa trams sen man var liten och skrev/ritade massa. HAHA!

På tal om nostalgi, kolla bilden :O


/ Kram M

DD

Dagens disney är ingen mindre än våran vackra Belle, jag tycker hon ska få uppmärksammas då hon faktist är en bra förebild för alla. Hennes sätt att värna om andra människor och inte döma ut andra efter utsende. Hennes skönhet och interligens är underbar och så medverkar hon också i en film som ligger mig varmt om hjärtat nämligen "Skönheten och Odjuret".

Nej en Belle skulle inte det vara fel att vara :)

 


Toooookigt

Är galet just nu här hemma, Niklas är hos Erik och alla våra djur struntar totalt i allt de någonsin lärt sig. Här sitter jag och försöker få dem att lyssna men nej inget svar. Men har ju läst att djur också har "trotsålder", någonstans mellan 1 1/2 år - 2 1/2 år.. Kul då att alla mina djur ligger där samtidigt. Dessa saker försöker jag få mina älsklingar att förstå:

  • Som hund ska man inte stå i fönstret, visst katterna gör det  men de är smidiga.
  • Man morrar inte på saker utanför fönstret
  • Man springer inte fram och tillbaka på soffkanterna som hund.
  • Som katt är det visserligen okej att vara i fönstret men inte uppe i min gardin
  • En katt ska inte heller äta upp sin husses data stol (är ett stort hål i den)
  • INGET av mina djur bör riva upp mitt lakan för att äta skumgummi men det gör ALLA.
  • Alla djuren har även en tendens till att alltid stå på min dator, varför?

Ja som ni ser så går allt dåligt idag, men jag älskar endå mina pälsbollar mer en något annat så tro inget annat. Klart dem är jobbiga, men det är ju mina barn. Katten Krok, Malfons och Roger ♥


- Vi har inte gjort något, lovar!




Kroken du döljer något?


/ Kram M

Deborah, Maja och Michelle

Åh jag bara älskar både Blondie och The sound, två band med otroligt bra musik och båda har snygga sångerskor. De liknar även lite Michelle Pfeiffer i Grease 2. Jävlar vad dess tuffa brudar är snygga!

Deborah                                             Maja                                                         Michelle




Men världens absolut vackraste kvinna enligt mig är fortfarande Scarlett!



/ Kram M

En lista i natten.

Jaha sitter här och kan inte sova. HAr nyss tittat lite avsnitt med Hannah Montana, alla djuren sover här hemma (det är inklusive Niklas). Jag ska nog inte sova inatt eftersom vi har tvättstugan imorgon/idag klockan sju, men slänger ut en lista iaf.

2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av ditt 2009!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: Ja det tror jag :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej jag hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Hum? Nej. EDIT: Glömde ju att lilla maja föddes i år hon chefen :)
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej
5. Vilka länder besökte du? - No one
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Mer tid för mina vänner
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? -Ojoj, är nog olika men kanske min 18års dag? Eller dagen jag hämtade Roger?
8. Vad var din största framgång 2009? - Att jag snart pluggat upp alla mina betyg.
9. Största misstaget? - Kanske att jag varit jävligt lat.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Ja
11. Bästa köpet? - Utan tvekan Roger <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Måste nog även det vara Roger, eller mina djur <3

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Japp
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Svennebanan, rap das armas.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Tror faktist jag varit gladare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? -  Ja jag önskar att jag hade haft mer tid till körkort så jag hade kunnat spendera mer tid i stallet
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Satt vid datorn
18. Hur tillbringar du julen? - Men min och Niklas släkt.
19. Blev du kär i år? - Nej jag har varit kär länge nu.
20. Favoritprogram på TV? - Svårt, men sex and the city är ju bäst.
21. Bästa boken du läste i år? "Cesar och ha
ns hundar", ni vet mannen som kan tala med hundar. Grymt bra!
22. Största musikaliska upptäckten? - jadu vet inte om jag hittat så mycket nytt.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - En rejäl fest, och krogrunda.
25. Något du önskade dig men inte fick? - En häst...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Låg bakis!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Nej jag vet faktist inte, att jag tog körkortet kanske?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? -  blandad som vanligt.. Men har nu kommit på att jag har en stor kärlek för rosetter.
29. Vad fick dig att må bra? - Mina vänner, djuren, stallet, familj och Niklas <3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - ZAAAAAAAAAAAAAC, MIN ZAAAAAAAAAAC!
31. Vem saknade du? - Flera stycken
32. De bästa nya människorna du träffade? - Matte tror jag :D , sen har det känns otroligt kul att återuppta kontakten med massa av mina gamla vänner också <3


Okej nu är det trist.

Åh jag har tråkigt vet inte vad jag ska göra riktigt. Vet att vi behöver gå och handla men jag finner lixom inte orken ;) Nej jag ska nog rensa lite så vi får ner saker i källaren som bara är i vägen. Känner att det behövs för att folk ska få plats på nyår. Ska ha fest här hemma så om någon är interesserad av att komma så är det bara höra av sig. Känner på mig att det kommer bli jättebra, har bjudit massa gamla vänner så tror det kan bli en skön blandning av människor. Mina bebisar ska självklart inte vara hemma, jag är inte korkad självklart vet jag att man inte har djur på fest. Nej de ska vara hos mamma så att någon kan se efter dem då raketerna börjar smälla. Så tack snälla mamma du är bäst, jag älskar dig! <3


/ Kram M

DD

 

 

 

 

 

 

 

 

En klar favorit hemma hos oss, idag var det fraktist Niklas som fick äran att bestämma dagens disney. Själv tycker jag att filmen är mycket fin som bevisar att man kan bara man vill. Och sedan är det en vacker blandning av både vackert och roligt. Som ni kommer se på låtarna här under. Så grattis Mulan du är dagens disney!

 

 

"Hemma finns en dam, hon är min egen flamma                                 
Den där tjejen som vill ha'n, är hans mamma"


Fakta: Mulan kom 1998 och var den 36:e disneyklassikern. Som nästan alla dineyfilmerna så är den baserad på en annan historia innan nämligen Hua Mulan. Mulan är en flicka som inte passar in i Kianesiska samhället. Hennes pappa hatr blivit gammal men inkallas endå till att fösrvara Kina i krig. Mulan klär då ut sig till kille och tar hans plats i armen. I filmen får man följa hennes kamp om att bevisa att hon kan vara en man. Till sin hjälp har hon med en liten komisk drake med namn Mushu och en lyckosyrsa. En film med mycket kärlek och spänning som passar alla åldrar. Mulan producerades helt i Orlando och nästan 700 personer medverkade för att göra denna saga till verklighet.

Så hoppa nu in i denna magiska värld!

Hannah Montana - Miley Cyrus

Jag är pinsam ja jag vet, har börjat lyssna på Hannah Montana (Y) Jag slår visst töntrekord varje dag, men man ska vara barn så länge man kan. Men jag tycker helt ärligt att musiken är skön och tjejen är grymt söt. Kanske ska börja med dagens Disney i bloggen? Vad tycks om det så kan jag sätta in olika låtar/klipp från disney filmer. Ja jag tror vi gör det, nej nu måste jag fixa lite till nyår.











/ Kram M

Hörde jag skål?

Japp det gjorde jag :) Ikväll är det party på hög nivå, ska ringa Sofia nu och kolla när vi ska ses. Kvällen i ära blir det strawberry sparkling, nice! Har gjort ett försök till "dagens outfit" haha. Kanske inte den bästa men iallafall. Nej nu ska jag packa väskan så jag kommer iväg snart.

Facelook!

- Halvlockat hår
- STOR rosett!
- Rött läppstift
- Guldiga ögon




-Bolero från Austrailen
-Linne från H&M
-Leggings H&M
-Sidenband från en dress


/ Kram M

God jul!

Nu säger jag god jul till er mina kära vänner, idag så har pappa varit här och lämmnat paker och fikat. Jag och Niklas är änkligen klara med all städning och nu är det riktigt mysigt hemma. Vi har fixat kläder tills imorgon, inhandlat dricka till Fredag, tvättat Roger, fixat tomteluva till Roger, halsband till katterna, slagit in de sista paketen och spelat geni. Vi har hunnit me mycket vi, nu ser jag faktist till och med fram emot morgondagen. Vad ska alla andra göra imorogn? Själva ska vi mest åka runt ;) Hem till mamma först för frukost, sen till mormor på lunch sendan hem till Niklas familj på kvällen. Hoppas alla får det trevligt.




/ Kram M

Mörron.

God morgon god morgon! Eller nja , jag vaknade elva med har inte kommit åt internet förens nu. Alltid är det något som ska strula. Just nu håller min gulliga pojkvän på att gör frukost till oss med ägg,bacon,kaffe osv :) Så snällt! idag blir det en lugn dag ska åka till mormor en sväng och släppa lös min byracka, sedan är det väl mest mys framför tv:n. Ska också kolla om Sofia vill ses, men det värsta är att jag känner mig lite snuvig så hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu.. Nej nu måste jag fixa mig lite :) Ha det bäst!


/ Kram M

Hello baksmälla!

Nu kom jag just på nakdelen med att ha kul och vara full, det kommer en dag efter också! Det är smällar man får ta, men kvällen var annars JÄVLIGT kul. Var med mina gamla vänner från förr, alltid lika kul. Var nyss ute med Roger och nu sitter jag hemma med en stor kopp te. Ska försöka plugga lite nu också har ju en del grejer i skolan som ska in direkt efter lovet så lika bra att bli av med det på en gång! Sen ska jag höra av mig till Olivia om vi skulle träffas och fika lite :) Ska försöka få tag på Sofia också och kolla av hur hon mår.

Jag och Olivia för tusen år sen <3


Jul- Michelle :O

Sitter hos mamma nu har varit här sen jag kom hem från skolan. Har hjälpt mamma med att baka och fixa planternignar till Maxines lärare :) Hoppas att allt blev som det skulle. Just nu sitter jag hemma hos mamam själv och sjunger för full muggar, haha precis som när jag bodde hemma. Jag älskar´t, just nu är det absolut jul och absolute disney. Ibland saknar jag faktist mitt lilla flickrum här hemma, men någon gång måste man ju växa upp. Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta.


/ Kram M

Tråkiga jag.

Ska sätta mig och plugga nu har mycket att göra inför julen känner jag. Men kommer kännas skönt när jag är klar (intalar jag mig iaf) Sen så lite plugg till körkortet också, och sen ikväll så är det paradise hotel. Haha så underhållande, är ju även Ullared som man måste kolla på med stackars Morgan. Annars är det inte så mycket som händer idag. Tror det är utgång på Onsdag med Hv-eliten? Vet inte men hoppas så, MJAAAAAU!



/ Kram M

<3

God natt gullungar nu tar jag mina djur och går till sängs. Ses imorgon <3


Nostalgi!

Vart har alla bra julkalendrar tagit vägen? Det skiten (rent ut sagt) som går nu är ju katastrof. Ge oss tillbaka gamla och roliga kalendrar tack!

Julens Hjältar
(1999)



När karusellerna sover.
(1998)



Pelle Svanslös (1997)



Mysteriet på Greveholm (1996)



Sunes Jul (1991, inte för att jag såg en då men har sett den senare och den är ruskigt bra!)




Mer av detta tack, någon som håller med?

/ Kram M

Hemma .

Nu är jag hemma igen från stallet idag, eller ja jag har varit hemma en stund men var ute med Roger först osv.  Idag blir det lugnt hemma med lite städ ska nog till mormor en sväng också. Vart inte att fika hos bror ska dit imorgon istället och eftersom det inte vart baka igår så kanske det blir idag istället. Handy Horsen gick jättrebra, barnen var glada och hästarna skötta sig fint. Det var Heidi som hade lite svårt att hålla tempot nere , men hon tillsammans med sin duktiga ryttare kammade hem segern! Själv var jag inte med men hejade på alla så gott jag kunde, och imorse red jag finaste Mirabell. Det gick helt okej :)

Pratade även lite med A-L om att jag ska få rida deras häst, känner mig hur hedrad som helst då han är så snygg tycker jag :) Och han ser så jäkla snäll ut så jag hoppas det kommer bli bra. Skulle testa rida under jullovet först med A-L så hon ser att allt går bra sen ev kunna ta en dag i veckan i vår. Känns så spännande och kul, hoppas bara jag är tillräckligt bra. Har även blivit erbjuden av C att åke med henne då hon ska rida sin häst så kanske jag slipper ta bussen, jätte snällt! Sedan har även hon frågat om jag kanske kan tänka mig att rida hennes häst ibland, vilket också skulle vara jättekul. Känns så bra att folk har förtroende för mig.

Fick även ta en lektion med en flicka idag, var kul det med. Jag förstår verkligen att Maria valde det jobb hon har, tycker det är enormt roligt att ha lektioner med barnen. Dom är så rara, nej nu vet jag iaf att jag vill jobba med barn. Kanske inta som ridlärare då jag aldrig tror att jag skulle klara allt som krävs för det , men ev dagisfröken? eller lågstadielärare? Nu vill jag faktist bli vuxen och verkligen göra det jag tycker om..

Vart väldigt långt inlägg nu men va tusan, hoppas det är någon som läser iaf.




/ Kram M

Baka eller inte baka, det är frågan?

Ja vilket jobbigt val jag står inför, ska jag orka baka idag eller inte? Jag älskar ju att baka då jag tycker det är avkopplnade, luktar gott och är smakar gott. Men frågan är om jag verkligen orkar? Mn va fan jag får väl offra mig lite det är trots allt kul. Kanske kan sänga ihop god mat till mig och min karl också? Sne ikväll kan jag njuta av att bara vara hemma osminkad, mysklädd, dricka kaffe med något gott nybakt och lösa korsord. Med andra ord vara precis den lata jävlen jag igenkligen är? Haha mycket på engång som vissa inte viste om mig. Får se om man kanske hinner rensa lite bland saker som ska kastas också, haha skulle ju kännas sköt efteråt iaf. Ja nu vet jag vad jag ska göra ikväll vad ska alla ni andra göra?

Imorgon är det somsagt handyhorse tävling och efter det ska jag ev till lillebror och fika samt betala hand jultidningspengar. Sen ska jag hem till mamma och hjälpa henne att fixa lite extra julmys samt rensa mitt rum hemma hos henne. Ska bli en riktigt myshelg..

På Söndag är det fika med Olivia som står på schemat precis som varje år den trettonde December, och sendan hade jag tänkte träffa Sofia någongång i helgen också. Som ni ser en väldigt fullbokad person, sedan kanske man kan sätta sig med lite läxor idag? Men det beror på om tiden räcker till ;)

Min saknade och älskade lillebror Alexander <3

* GAMMAL BILD *


/ Kram M

Lita bilder :)

Hej på er red Ravon igår, gick asbra. Vi tränade på handy horse banan och jag vill lova att killen är redo. Han var VÄLDIGT taggad,och glad så det kommer gå bra. Dock är han stark och har en tendens till att riva konerna ;) haha men va tusan kul är det :) Ska försöka ta med kameran och fota lite så ni får se. Men här kommer lite blandade bilder på mina älsklingar iaf, se och njut..

Roger har blivit en katt och sitter i fönstret :O



Roger och Malf, ser lite oskyldiga ut. <3


Kroken <3







/ Kram M

Softy.

Ligger kvar i sägen fortfarande trots att jag vaknade för två timmar sen, skönt att ibland unna sig att ligga kvar och titta på tv :) Niklas gör just nu kaffe till oss så ska väl masa mig upp för att åka till stallet sen, och vad jag vet så är det hoppning idag. Och jag ska ha min gosse Ravon. Ska bli så kul har ju lyckats pricka in att vara på kurs osv flera gånger i rad då de hoppat. Så nu ska det minsan bli av. Nej nu ska jag upp ur sängen och dricka kaffe i lugn och ro samt lösa korsord. Får se om man hinner slänga upp dagens outfit ;)



/ Kram M

Julfix

Haha försökte fixa till bloggen lite med en juldesign ;) Inte så snygg men får duga sålänge..



/ Kram M

Orkar inte ..

Jobbig dag, vet inte var jag ska börja. Just när jag hade fått upp allt till top så går det åt helvete, jag känner mig nu allt med stressad. Jag blöder näsblod, har ofta feber ( inte jättehög alltså), huvudvärk och idag spydde jag helt enkelt för att jag var så stressad. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt och göra alla glada. Jag känner sådan press hela tiden. Jag vill vara alla till lags, men känner nu att de inte går jag måste folkusera på MIG och MITT!

Jag har även hittat en böld på vänstra sidan av magen,  alltså en på insidan. Kände att det gjorde ont när jag tog på stället, men jag såg inget så tröck lite på området och kände en "vattenböld". Och så mår jag illa när jag tar på den. Är det någon som har en aning om vad det kan vara? Mamma ska känna på den imorgon om den är kvar annans ska jag nog kolla upp det. Jag känner mig bara låg nu men ska försöka peppa upp mig lite. Ni får ha det så bra ikväll själv ska jag ah familje mys framför TV:n


Red finaste Mirabell idag, bästa som hände på hela dagen ♥
Mirabell, jag älskar dig ALLTID!




<3

Hur kan man inte gråta till den här videon? Typ bland det sorligaste som finns..


Swiiiin!

Okej nu har jag varit en jävligt duktig tjej kan jag säga, har jobbat upp två betyg igår och känner mig hur bra som helst. Plus att jag faktist har tagit den omtalade och farliga sprutan :0 Men det gick ju superbra förutom att jag grina ca 10ggr innan jag skulle ta den. Ja jag har en jävlafobi. Men jag tog det iaf, det största skället till att jag tog den var för jag inte vill smitta ner min mormor eller någon annan i min närhet. Det andra var om jag skulle bli riktigt sjuk av sprutan skulle jag ju få ligga på sjukhus och sticka i mig fler nålar. Så tror det var bra har ju inte börjat gått baklänges än iaf. Men har varit dålig som ett as med feber, muskelont och illamående. Men gick över då man sov i 13timmar. Just nu sitter jag och sjunger lite Disney, SOOOOO MEE :D Har klarat av 39låtar, hittade en lista med 115 :) Så ska jag plugga lite samtidigt, och på Tordag blir det Stockholm med den bästa klassen i hela världen.

NU ska jag dricka kaffe med min älskling och leta lite på våran "julklapp" som vi ska köpa iår. Vi ska åka på en resa , vi hoppas på att hitta något mysigt spa ställe eller så men vi får se.

Kul att det är många som har börjat läsa bloggen också känns superkul, har också fått höra att folk vill att jag ska börja uppdatara mer vilket jag ska :) Ha det bäst så länge..